iPhone'larda kızılötesi var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Jaiden Schaden
Puan: 4.7/5(26 oy)

Çünkü iPhone'larda kızılötesi (IR) blaster yok , daha eski, Wi-Fi olmayan TV modellerini kontrol etmek için kullanılamazlar, ancak Lightning konektörüne takılan IR dongle'ları satın alabilir ve bu özelliği etkinleştirebilirsiniz. ... Hepsi temelde aynı şekilde çalışır, çünkü uygulama otomatik olarak akıllı TV'nizi arar.

Hangi iPhone'da IR blaster var?

Apple paketledi iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus birinci sınıf iç parçalar ve en son teknoloji ile. Buna rağmen, yeni iPhone'larda önemli bir donanım özelliği bulunmuyor: bir IR blaster. Apple bir iPhone'a hiçbir zaman bir IR blaster eklememiş olsa da, bu özelliğin kullanışlı olmadığı anlamına gelmez.

iPhone'umda kızılötesini nasıl açarım?

Adım 2: Şimdi Kızılötesi LED'den Gelen Işığı Görmek için Ön Yüze Bakan FaceTime Kamerayı Kullanmayı Deneyin. şimdi basın 'kameraları değiştir' simgesi iPhone'un Kamera uygulamasının sağ üst köşesinde, böylece FaceTime kameranın görünümü ekranda görüntülenir. Muhtemelen ekranda kendinizi göreceksiniz.

iPhone 12'de kızılötesi var mı?

Fikir aynı: Apple'ın Face ID özellikli TrueDepth kamerası da çekim yapıyor bir dizi kızılötesi lazer , ancak yalnızca birkaç metre uzağa kadar çalışabilir. iPad Pro ve iPhone 12 Pro'daki arka lidar sensörleri 5 metreye kadar bir mesafede çalışır.

iPhone 6'da IR var mı?

Hayır, iPhone 6 ve iPhone 6 Artı bir IR blaster içermez , aksine söylentilere rağmen. IR blaster (veya kızılötesi blaster), bir akıllı telefonun TV, Blu-ray oynatıcı veya set üstü kutu gibi cihazlar için evrensel bir uzaktan kumanda işlevi görmesini mümkün kılar.

iPhone 11 Pro Max'i uzaktan kumanda olarak nasıl kullanırım | iPhone ipuçları 2020

34 ilgili soru bulundu

Hangi telefonlar IR blaster'ı destekler?

Bugün satın alabileceğiniz IR blasterli en iyi telefonlar

  1. TCL10 Pro. IR blasterli uygun fiyatlı, yeni bir telefon. ...
  2. Xiaomi Mi 10Pro 5G. IR donanımlı bir amiral gemisi için iyi bir ithalat satın alma. ...
  3. Huawei P30Pro. Google uygulamalarına sahip son Huawei amiral gemisi. ...
  4. Huawei Mate10Pro. Bir IR blaster ile ABD tarafından satılan son amiral gemilerinden biri. ...
  5. LG G5.

IR blaster'ı indirebilir miyim?

Henüz yoksa bir IR Universal Remote uygulaması yükleyin. Yeni bir uygulama indirmeden önce, yerleşik bir uzaktan kumanda/IR blaster uygulaması için uygulama çekmecenizi kontrol edin. Bir tane görmüyorsanız, Google Play Store'da ev ses ve video cihazlarınızı kontrol etmek için kullanabileceğiniz birçok ücretsiz ve ücretli uygulama vardır.

iPhone 12 OTG desteği var mı?

C : Hayır, Apple iPhone 12 Pro Max USB OTG'yi desteklemiyor .

iPhone kızılötesi fotoğraf çekebilir mi?

Apple, Kızılötesi Kamerayı Açıklıyor. Kısa cevap EVET , iPhone'unuz her zaman görünmez fotoğraflarınızı çeker. Cihaz açıkken her beş saniyede bir yüzünüzün kızılötesi görüntüsünü alır. Çekilen resimler, akıllı telefonunuzun kilidini otomatik olarak açmak için Face ID'niz için kullanılır.


iPhone 7'de kızılötesi var mı?

Kızılötesi donanım yok . Yalnızca Bluetooth. Bu, kontrol etmeye çalıştığınız cihaza bağlıdır.

iPhone'da kızılötesini kapatabilir misiniz?

Kilidi açmak için kilit simgesine tıklayın, ardından bir yönetici adı ve parolası yazın. Gelişmiş'i tıklayın. Uzaktan kumanda kızılötesi alıcısını devre dışı bırak'ı seçin IR alımını kapatmak için veya IR alımını açmak için seçimi kaldırın.

iPhone 7plus'ta IR var mı?

Ne yazık ki, iPhone bir IR blaster içermez . Apple, şu ana kadar hiçbir iPhone'a IR blaster'ı dahil etmedi.

iPhone 7 plus IR blaster'ı destekliyor mu?

İyi haber şu ki IR Blaster, Apple iPhone 7 ile uyumludur . Ne yazık ki IR Blaster, satın alınması ve ardından telefonunuzla kurulması gereken bir 'hub cihazı' veya donanım parçasıdır.


iPhone için OTG var mı?

iOS cihazları USB OTG'yi desteklemiyor , ancak benzer işlevsellik kazanmanın ve USB cihazlarını iPhone'lara ve iPad'lere bağlamanın yolları vardır.

iphone7 OTG'yi destekliyor mu?

Hayır, iOS, USB cihazlarını desteklemiyor .

iPhone 12'nin daha iyi bir anteni var mı?

iPhone 12'nin tanıtılmasıyla birlikte, sinyal alımının çok daha iyi olduğu kanıtlanmıştır önceki modellerle. 5G ağı inanılmaz derecede hızlı, sinyal aralığı oldukça iyi ve genel olarak iPhone 12 tartışmasız şu ana kadar en iyi sinyal alımına sahip.

5G'mi iPhone 12'mde nasıl açarım?

iPhone 12'de 5G nasıl açılır/kapatılır

  1. iPhone 12'nizdeki Ayarlar uygulamasına gidin.
  2. Hücresel'e dokunun.
  3. Hücresel Veri Seçenekleri'ni seçin.
  4. Ses ve Veri'ye dokunun.
  5. Varsayılan olarak 5G Otomatik ile, kullanılabilir olduğunda kullanmak için 5G Açık'ı seçebilirsiniz.
  6. Alternatif olarak, 5G'yi tamamen kapatmak istiyorsanız LTE'ye dokunun.


iPhone 12 Pro'mda neden 5G anteni yok?

Basit bir açıklaması var; en iPhone 12, Amerika Birleşik Devletleri dışında mmWave 5G'yi desteklemiyor . Apple'ın frekans bantları sayfası, n260 ve n261 bantlarıyla uyumluluğun dünyanın her yerinde eksik olduğunu gösteriyor ve bu da Birleşik Krallık modellerinde neden mmWave 5G 'penceresine' sahip olmadığını açıklıyor.

Telefonuma bir IR blaster kurabilir miyim?

Birçok Android telefon, eski tarz uzaktan kumandalarla aynı teknolojiyi kullanan yerleşik bir kızılötesi blaster ile birlikte gelir. Tek yapmanız gereken bir AnyMote Smart IR Remote gibi evrensel uzaktan kumanda uygulaması , Kızılötesi sinyali alan herhangi bir cihazı kontrol etmek için telefonunuzu kullanmak için IR Evrensel Uzaktan Kumanda veya Galaxy Evrensel Uzaktan Kumanda.

Telefonu IR blaster olmadan uzaktan kumanda olarak kullanabilir miyim?

Giriş: Kontrol televizyon Herhangi Bir Telefonla (IR Blaster Olmadan Telefonlar Bile) ... Temelde telefon HC-05'e (bluetooth modülü) sinyal gönderir ve ayrıca bluetooth modülü karakterleri arduino'nun seri portuna gönderir ve arduino uzaktan kumandanızdan çözülmüş özel IR sinyali gönderir! Tüm TV uzaktan kumandaları ile çalışır!!

Telefonumda IR blaster olup olmadığını nasıl kontrol edersiniz?

İhtiyacın olan şeyler. Aç telefon1'de ön kamera ve telefon2'de Peel uygulaması (uzak ekran) . Kızılötesi blasteri ön kameraya doğrultun ve herhangi bir uzaktan kumanda düğmesine dokunun (Ses Düzeyi veya Kanal Değişikliği gibi). Uzak kodları test ederken kamerada mor bir ışık görürseniz, telefonunuzun IR blaster'ı çalışıyor demektir.


Hangi Samsung'un IR Blaster'ı var?

NOT: IR Blaster aşağıdakilerle birlikte sunulur: Samsung E serisi 7/8/9 sadece modeller.