ipass ez pass için çalışır mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Ashtyn Fritsch
Puan: 4.8/5(22 oy)

I-PASS ve E-ZPass tamamen entegredir , bu nedenle I-PASS'ınız yalnızca Illinois Tollway'de değil, Indiana, Ohio, Kentucky ve E-ZPass ağının parçası olan diğer 13 eyalet dahil olmak üzere E-ZPass'i kabul eden diğer eyaletlerde de geçiş ücreti ödemek için kullanılabilir. Aynı şey, E-ZPass sahibi aileniz ve arkadaşlarınız için de geçerlidir.

I-PASS ve E-ZPass aynı şey mi?

I-Pass, E-ZPass ağının bir parçasıdır ve yerel ücretli köprülerimizle çalışır.

Illinois'de kolay geçiş işe yarıyor mu?

E-ZPass'inizi kullanabilirsiniz özel olarak işaretlenmiş E-ZPass şeritli tüm paralı yollarda transponder . Buna şu anda Delaware, Florida Illinois, Indiana, Maine, Maryland, Massachusetts, New Hampshire, New Jersey, New York, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Virginia, Batı Virginia, Kuzey Carolina ve Kentucky'deki yollar dahildir.

Illinois I-PASS Florida Turnpike'da çalışıyor mu?

Florida'ya giden I-PASS müşterileri için işler daha da parlaklaştı: I-PASS artık Sunshine State'deki tüm paralı yollarda kabul ediliyor . Florida Turnpike, E-ZPass Grubunun bir parçası olarak Central Florida Otoyolu Otoritesine katıldı.

Illinois I-PASS NY'de çalışıyor mu?

Geçiş ücretleri otomatik olarak ücretten düşülecektir. Washington, D.C. dışındaki Dulles Toll Road'dan Maine Turnpike'a ve Baltimore, Pittsburgh, Philadelphia, New York ve Boston metropol alanlarındaki otoyollar dahil olmak üzere, geçiş ücretlerini elle ödemek için durmaya gerek olmayan ön cama monte cihazlar.

Elektronik Geçiş Nasıl Çalışır?

28 ilgili soru bulundu

Tüm eyaletlerde çalışan bir E-ZPass var mı?

E-Pass Xtra ile, E-Pass müşterileri artık birden fazla transpondere sahip olma ve birden çok kez faturalandırma endişesi duymadan birçok eyalette farklı otoyol geçiş acentelerini kullanabilir. ... Bu yeni transponder 18'den fazla eyalette çalışmak ve diğer yedi otoyol geçiş acentesini içerir.

I-PASS diğer eyaletlerde iyi mi?

I-PASS ve E-ZPass tamamen entegre , bu nedenle I-PASS'ınız yalnızca Illinois Tollway'de değil, Indiana, Ohio, Kentucky ve E-ZPass ağının parçası olan diğer 13 eyalet dahil olmak üzere E-ZPass'i kabul eden diğer eyaletlerde de geçiş ücreti ödemek için kullanılabilir.

SunPass'i Illinois'de kullanabilir miyim?

SunPass PRO'yu nerede kullanabilirim? SunPass PROüzerinde çalışır paralı yollar ve çoğu köprü Florida plus, Delaware, Georgia, Illinois, Indiana, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Minnesota, New Hampshire, New Jersey, New York, Kuzey Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Virginia ve Batı Virginia'da.

Şu anda Illinois'de geçiş ücreti ödemek zorunda mısın?

Illinois Tollway dedi kalıcı olarak ortadan kaldırıyor ... Illinois Tollway Perşembe günü yaptığı açıklamada, koronavirüs pandemisi nedeniyle seçeneği ortadan kaldırdıktan neredeyse bir yıl sonra nakit geçiş ücreti tahsilatlarını kalıcı olarak ortadan kaldırdığını söyledi.


Bir Ipass'ın maliyeti nedir?

I-Pass'in maliyeti ne kadardır. I-Pass maliyetleri 10 $ iade edilebilir bir depozito ile birlikte elde etmek için 30 $ . Ön ödemeli otoyol geçiş ücretlerine 20$ daha yatırılacaktır. Minimum bakiye 20 ABD Dolarıdır ve hesap, ortalama aylık kullanımın %10'unu veya minimum 10 ABD Doları'nı otomatik olarak yeniler.

Illinois'de hangi geçiş ücreti çalışır?

Illinois eyaleti tarafından verilen geçiş ücreti Geçtim . I-Pass kullanan sürücüler, I-Pass ücretli şeritlerinde araç kullanabilir ve tamamen elektronik paralı yolları kullanabilir. Ek olarak, I-Pass ile uyumlu bir geçiş ücretine sahip sürücüler geçişlerini Illinois eyaletindeki ücretli yollarda kullanabilirler.

E-ZPass Illinois'de iyi mi?

E-ZPass, Illinois dahil 17 farklı eyalette kullanılan bir ücret toplama sistemidir. ... Yine de E-ZPass transponderleri ile uyumludur, böylece derin bir nefes alabilir ve sakin ol çünkü Illinois'in paralı yollarından geçmek için başka bir şey almanıza gerek yok.

Illinois I-PASS'ımı başka bir arabada kullanabilir miyim?

Aktarıcılar, aynı I-PASS hesabına kayıtlı otomobiller ve motosikletler arasında paylaşılabilir , ancak Transponder, Paralı Yolda her gittiğinizde aracınıza düzgün şekilde monte edilmelidir. Bir aktarıcıyı paylaşmak, aktarıcıyı taşımayı unutma riskine sokar.


Hangi eyalette en iyi E-ZPass programı var?

Yalnızca tek bir transponder arıyorsanız, Delaware ve New Hampshire Bölgede üç yıldan fazla kalmayı planlıyorsanız, hala en iyi seçeneğinizdir. Asker aileleri, Batı Virginia'dan yıllık 5 dolarlık bir ücret içeren bir etiket satın almayı düşünebilir, ancak hesap minimumları düşüktür.

I-PASS'imin etkinleştirilip etkinleştirilmediğini nasıl anlarım?

Herhangi bir Tollway rampasında bir I-PASS veya Pay Online şeridinden geçin. Mavi veya sarı bir ışık varsa, transponderiniz çalışıyordur. Otomatik bozuk para makinesiyle bir şeritte sürün. Kırmızı (dur) ve yeşil (teşekkür ederim) yanıyor transponderin başarıyla okunup okunmadığını size bildirir.

Illinois geçiş ücretlerini atlayıp daha sonra ödeyebilir miyim?

Zaten bir geçiş ücretini kaçırdınız mı? Sorun değil. Seyahatinizden sonra 14 güne kadar Artık Plakayla Öde sistemine araç ve ödeme bilgilerinizi girebilir, ek ceza ve ücretlerden kurtulacağınızı bilmenin rahatlığını yaşarsınız.

Kaçırılan bir I-PASS geçiş ücretini nasıl öderim?

Bunu çevrimiçi olarak www.illinoistollway.com/unpaid-tolls adresinden ayarlayabilirsiniz. Hâlâ yardıma ihtiyacınız varsa veya başka sorularınız varsa, Tollway'in Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezini arayabilirsiniz. 800-UC-IPASS'de (800-824-7277) .


Illinois'de geçiş ücreti ödemezseniz ne olur?

Illinois Tollway'de bir geçiş ücretini kaçırdığınızda, geçiş ücretini seyahatten sonraki 14 gün içinde çevrimiçi olarak ödemeniz beklenir. Geçiş ücretleri ödenmemesi plakanızın ve/veya sürücü belgenizin para cezasına, ücrete ve olası askıya alınmasına neden olabilir .

SunPass mini Illinois'de çalışıyor mu?

SunPass PRO paralı yollarda ve çoğu köprüde çalışır Florida plus, Delaware, Georgia, Illinois, Indiana, Kentucky, Maine, Maryland, Massachusetts, Minnesota, New Hampshire, New Jersey, New York, Kuzey Carolina, Ohio, Pennsylvania, Rhode Island, Virginia ve Batı Virginia'da.

Epass ve SunPass arasındaki fark nedir?

E-PASS, Central Florida Otoyolu Otoritesi tarafından verilir ve SunPass, eyalet Ulaştırma Bakanlığı tarafından verilir - ancak her ikisi de eyalet ve yerel paralı yollarda çalışır. ... E-PASS, yüksek frekanslı sürücüler için indirimler sunar; SunPass değil .

Hem SunPass hem de E pass'a sahip olabilir misiniz?

C: Aracınızda hem SunPass hem de E-ZPass ile CFX yollarında seyahat ediyorsanız, ücretlendirilen hesap SunPass olacaktır. Bir hatırlatma olarak, hem SunPass hem de E-ZPass'inizin hesaplar güncel ve güncel .


EZ Pass California'da çalışıyor mu?

E-Z Pass, Kuzeydoğu, Orta Atlantik ve Ortabatı'nın çoğunda faaliyet gösterirken, Kaliforniya (FasTrak), Teksas (TxTag) ve Florida (SunPass) gibi büyük eyaletlerde kendi geçiş sistemleri . Geçişler birlikte çalışmadığından, sistemleri dışında bir duruma giren sürücüler geçiş ücretini nakit olarak ödemek zorundadır.

E-ZPass'i başka bir arabada kullanabilir miyim?

Evet, etiketinizi aynı araç sınıfında olduğu sürece başka herhangi bir araçta kullanabilirsiniz. . ... E-ZPass hesabınızda oturum açın ve Araçlar ve Etiketler'e gidin veya Müşteri Hizmetleri Merkezlerimizden birini ziyaret edin veya etiketin kaybolduğunu veya çalındığını bildirmek için 1-888-AUTO-TOLL (1-888-288-6865) numaralı telefonu arayın. ve başka bir etiket isteyin.