insordid ne demek

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Wendell Wisoky IV
Puan: 4.8/5(53 oy)

: pislikten arınmış : cömert .

zavallı insan ne demek?

1 : alçaklık ile işaretlenmiş veya iğrençlik : aşağılık sefil güdüler. 2a: kirli, pis. b: sefil, sefil. 3: ciddi anlamda açgözlü: açgözlü. 4 : donuk veya çamurlu bir renkte.

şımarık kadın ne demek?

: uygunluğa veya terbiyeye aşırı veya kibirli bir şekilde özen gösteren bir kişi özellikle : aşırı tevazu gösteren veya etkileyen bir kadın.

insouciant Fransızca bir kelime mi?

Merak etme - kaygısız ol . İngilizce konuşanların 1700'lerde Fransızca'dan 'kayıtsızlığı' öğrendiklerini açıklarsak belki zihniniz daha rahat eder (ve 'insouciant' sıfatı 1800'lerden beri dilimizin bir parçası olmuştur).

Umursamaz insan nedir?

sıfat. endişe, endişe veya endişeden arınmış ; kaygısız; kayıtsız.

İngilizce Öğrenin: Daily Easy English 1139: Her neyse bu.

18 ilgili soru bulundu

Scurillos ne demek

iğrenç SKUR-uh-lus sıfat. 1 A : kaba bir dil kullanmak veya vermek . b: kaba ve kötü. 2: müstehcenlik, suistimal veya iftira içeriyor.

Vivisepulture'nin anlamı nedir?

: diri diri gömme eylemi veya uygulaması .

Derinlik ne anlama gelmektedir?

1a : entelektüel derinlik. b : derin veya anlaşılmaz bir şey. 2 : olma niteliği veya durumu derin veya derin. Eşanlamlılar Örnek Cümleler Derinlik Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Souciant nedir?

Kaygısız, kayıtsız, kayıtsız ; gelişigüzel ilgisiz. sıfat.

Küfür neden hakarettir?

Adı genellikle önermek için aşağılayıcı bir terim olarak kabul edilir. insan cinselliği ve aşırı korku ve hor görme , cinselliğe böylesine olumsuz bir bakış açısıyla ortaya çıkan olağandışı alçakgönüllülük. Bu nedenle, genellikle bir hakaret olarak kullanılır, övünmez.

Birine iffetli demek kabalık mı?

Düzgün veya mütevazi olmakla çok ilgilenen birini tanımlamak için edep kullanın. Bu, çoğunlukla romantik olmayan insanlara yapıştırılan aşağılayıcı bir etikettir - ve çok da hoş değildir. Olmak ihtiyatlı olmak ihtiyatlı veya dikkatli olmaktır . Bu kötü bir şey değil, ama iffet genellikle bir hakarettir.

Prude'un zıttı nedir?

▲ Aşırı olan bir kişinin zıttı mütevazı veya prim, esp. seks ile ilgili. ahlaksız. kaygısız insan.

Bir insan sarhoş olabilir mi?

listeye ekle Paylaş. Bir kişinin eylemlerini sefil olarak tanımlayın. o kadar ahlaksızlar ya da ahlaksızlar ki kirli görünüyorlar .

şerefsizce ne demek?

1 : küçük düşürücü, alçaltıcı bir yenilgi . 2: Utanmayı veya rezil olmayı hak eden: aşağılık. 3: rezalet veya utanç ile işaretlenmiş veya karakterize edilmiş: onursuz.

Erken gelişmiş insan nedir?

1 : gelişme veya oluşumda istisnai olarak erken erken ergenlik. 2: alışılmadık bir şekilde erken yaşta olgun nitelikler sergileyen, erken gelişmiş bir çocuk.

Çorbacı ne anlama gelmektedir?

: biraz : bir şüphenin izini sürmek şüphe .

kolaycılık nedir?

1 A : rahat ve rahat bir tarz veya tarzda rahat bir patron . b: ahlaki açıdan gevşek. 2: telaşsız, rahat bir tempo. Uysal Eşanlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Sözcükler Daha Fazla Örnek Cümleler Uysallık Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Insouciant cümle içinde nasıl kullanılır?

Bir Cümlede Pervasız?

  1. Duyarsız anne, oğlu karın ağrısından şikayet ettiğinde gözünü kırpmadı.
  2. Bill kararsız olduğu ve emekliliğiyle ilgilenmediği için para biriktirme konusunda endişelenmiyor.
  3. Jane sağlığı konusunda kararsız olduğu için ilaçlarını almaya zahmet etmiyor.

Pellucidity ne demek

1 : Difüzyon veya bozulma olmadan maksimum ışık geçişine izin veren şeffaf bir akıntı. 2: ışığı tüm yüzeylerden eşit şekilde yansıtan. 3: anlaşılması kolay.

ciddiyet ne demek?

Ciddiyet ismi, 'ağır, önemli veya ciddi' anlamına gelen Latince bir kök olan ciddi olan ciddi bir sıfattan gelir. Ciddiyet tanımları. ciddi ve samimi bir duygu . eş anlamlısı: ciddiyet, samimiyet. türü: yerçekimi, ciddiyet.

Bu cümlede kullanıldığı şekliyle bilgeliğin en olası anlamı nedir?

Latince sagācitās kelimesi sagacity kelimemizin büyük büyükbabasıdır ve ona anlamını verir. 'bilgelik .' Sadece 'bilge olan' anlamına gelen adaçayı kelimesini içerdiğini unutmayın - bilge atalarımıza 'Bilgeler' deniyordu. Ama fazla şişirilmeden önce, 17. ve 18. yüzyıllarda bilgeliğin '...

Soliterraneous ne demek

: dünya ve güneş ile ilgili veya bunlarla ilgili özellikle : güneş ve kara koşullarının ortaklaşa havayı etkilediği bir dönemi oluşturan.

Pluviosity ne demek

isim. nadir . Yağmurlu olmanın veya yağmur getirmenin niteliği; yağış .

Pococurante ne anlama geliyor?

Sonra, adı uygun bir şekilde ' anlamına gelen kayıtsız Venedik Senatörü Pococurante var. az önemsemek ' italyanca.