İndira noktası ne zaman sular altında kaldı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Tyra Franecki DVM
Puan: 4.9/5(59 oy)

Andaman ve Nikobar Adaları'ndaki İndira noktası tsunamiden sonra sular altında kaldı. Hint Okyanusu'nda tsunami dalgası ortalığı kasıp kavurdu. 26 Aralık 2004 . Dalga, merkez üssü Sumatra'nın batı sınırına yakın olan depremin sonucuydu.

İndira Noktası ne zaman sular altında kaldı?

Cevap: Hindistan Birliği'nin en güney noktası İndira noktasıdır 8) İndira noktası tsunami nedeniyle hangi yıl sular altında kaldı? Cevap: İçinde 2004 'İndira noktası' deniz suyunun altında kaldı.

İndira Noktası su altında mı?

Hindistan Cumhuriyeti'nin en güney ucundaki en belirgin simge yapı olan İndira Noktası, hala su altında , ünlü kırmızı beyaz deniz feneri ile, daha önce kıyıda, denizin ortasında duruyor.

İndira Point ne zaman battı?

30 Nisan 1972'de Hindistan Hükümeti tarafından bir deniz feneri hizmete açıldı. Kıyı şeridinin en güney ucu, Hindistan'da meydana gelen depremden sonra 4.25 metre battı. 2004 .

İndira Point yazları ne zaman deniz suyunun altındaydı?

Şekil 1.1 : Dünyada Hindistan • Hindistan Birliği'nin en güney noktası olan 'İndira Noktası', Akdeniz'de deniz suyuna battı. 2004 Tsunami sırasında.

İndira Noktası Büyük Nikobar Adası'nda Hindistan'ın en güney ucu

34 ilgili soru bulundu