İncil'de aşağılık ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Vaughn Considine DVM
Puan: 4.1/5(63 oy)

aşağılık, aşağılık, zavallı, üzgünüm, iskorbütlü demek uyandırmak veya küçümsemeyi hak etmek . aşağılık, herhangi bir kaliteyi kışkırtan aşağılamayı veya herhangi bir değer ölçeğinde düşük bir konumu ima edebilir. Aşağılık bir yalancı aşağılık, mutlak değersizlik anlamına gelebilir ve genellikle ahlaki bir öfke tutumu uyandırmayı önerir.

Bir insanı aşağılık yapan nedir?

Birinin veya bir şeyin aşağılık olduğunu düşünüyorsanız, onlar için güçlü bir hoşlanmama ve saygısızlık hissetmek . [resmi] ... bu alçakça şiddet eylemi. Eşanlamlılar: despicable, ortalama, düşük, temel Daha fazla aşağılık kelimesinin eş anlamlıları.

Aşağılayıcı ve aşağılayıcı arasındaki fark nedir?

Aşağılık bir şey, kız kardeşine kötü davranan aşağılık pislik gibi, aşağılanmaya değerdir; ama aşağılayıcı bununla doludur, tıpkı gaz musluğuyla hızla uzaklaşırken o adama yaptığınız küçümseyici bakış gibi. Her iki kelime de hor görmeyi bir sıfata dönüştürür. ... Bir kimse veya bir şey küçümsemeyle doluysa, o da aşağılayıcıdır.

Contemptible'ın sözlük tanımı nedir?

aşağılık. / (kənˈtɛmptəbəl) / sıfat . hak eden veya hor görmeye değer; aşağılık .

şımarık kadın ne demek?

adj aşağılanmayı hak eden veya hak eden; aşağılık. aşağılık saygısızca kariyer kadını kariyerinin gerçekten birçok şeyden daha önemli olduğunu düşünen ve bundan taviz vermeyen hırslı bir kadın.

Aşağılık Anlamı

31 ilgili soru bulundu

Aşağılık kişiye ne denir?

Aşağılık Hakkında Sıkça Sorulan Sorular

Aşağılık kelimesinin bazı yaygın eşanlamlıları şunlardır: aşağılık , acınası, iskorbütlü ve üzgünüm.

telafi edilebilir ne demek?

: o tazmin edilebilir bir işle ilgili yaralanma olacak veya tazmin edilebilecek .

Insiduous ne anlama geliyor?

sıfat. tuzağa düşürmek veya kandırmak için tasarlanmış : sinsi bir plan. sinsice hain veya aldatıcı: sinsi bir düşman. göze çarpmayan veya görünüşte zararsız bir şekilde faaliyet göstermek veya ilerlemek, ancak aslında ciddi bir etkiye sahip: sinsi bir hastalık.

Aşağılık bir kelime midir?

sf. 1. Aşağılanmayı hak ediyor ; aşağılık.

şerefsizce ne demek?

1 : küçük düşürücü, alçaltıcı bir yenilgi . 2: Utanmayı veya rezil olmayı hak eden: aşağılık. 3: rezalet veya utanç ile işaretlenmiş veya karakterize edilmiş: onursuz.

Aşağılık kişi anlamı nedir?

: aşağılanmayı hak eden : ahlaki infial uyandıracak kadar değersiz veya iğrenç aşağılık bir davranış.

Tamamen ve hep birlikte arasındaki fark nedir?

Hep birlikte. Tamamen, tamamen, dikkate alınan her şey veya bir bütün olarak anlamına gelir. Hep birlikte demek herkes birlikte ya da her şey bir arada.

Tempest'in sıfatı nedir?

Bir fırtına fırtınadır, bu yüzden sıfatı kullanabilirsiniz fırtınalı fırtınalı bir kasırgadan fırtınalı bir romantizme kadar fırtınalı veya değişken herhangi bir şeyi tanımlamak için.

Aşağılık korkak anlamı nedir?

Aşağılık biri ya da bir şey sert bir yargıya varır ve bunu hak eder . Son çikolatanızı çalan aşağılık korkağı adalete teslim etme arzunuz, bir gece önce onu yediğinizi fark edene kadar asil görünüyordu.

Çağdaş insan nedir?

: aynı zamanda yaşayan veya başka biriyle aynı yaşta olan bir kişi Mark Twain ve Jack London çağdaştı.

Müstehcen cümle içinde nasıl kullanılır?

Bir Cümlede Aşağılık mı?

  1. Hakim, aşağılık adamı ömür boyu hapis cezasına çarptırdı.
  2. Helen'i aşağılık bulduğum için aile yemeğinde onun yanına oturmayı reddediyorum.
  3. Yerel politikacımız rüşvet almasıyla tanınan aşağılık bir adam.

Twatwaffle ne anlama geliyor?

twatwaffle (çoğul twatwaffle) (argo, aşağılayıcı) Aşağılık bir kişi .

Acınası için başka bir kelime nedir?

Acınası kelimesinin bazı yaygın eşanlamlıları şunlardır: aşağılık , aşağılık, iskorbüt ve üzgünüm. Bütün bu kelimeler 'uyandırmak ya da küçümsemeyi hak etmek' anlamına gelse de, acınacak şey, karışık bir aşağılama ve acıma duygusu uyandıran şeyler için geçerlidir.

İyi misin yoksa iyi misin?

İnsanlar bunu öğrendiklerinde genellikle şaşırırlar. tamam, allright'ın kabul edilmiş bir yazılışı değil . Resmi olmayan yazılarda tamam'ın tek kelimelik yazımı görülse de, öğretmenler ve editörler bunu her zaman yanlış olarak göreceklerdir. İfadeyi cezasız kullanmak için iki kelimeyle hecelemek en iyisidir: tamam.

Sinsi gerçek hikaye mi?

Hayır, 'Sinsi' gerçek bir hikayeye dayanmıyor . Film, yazar Leigh Whannell ve yönetmen James Wan'ın ortak fikirlerine dayanan bir kurgu eseridir. ... Hem Whannell hem de Wan, bir film yapmak için hiçbir planları olmadığı için hazırlıksız yakalandılar, ancak hemen kabul ettiler.

Sinsi kötülük demek midir?

Sinsi, pusu (insidiae) anlamına gelen Latince bir sözcükten gelir, çünkü bu sözcük genellikle aldatıcı, sinsi veya algılanamaz bir biçimde zararlı anlamlarını taşır. İlk iki anlam insanlara veya şeylere uygulanabilir ( sinsi bir düşman , sinsi bir arsa), sonuncusu genellikle uygulanırken ...

İnsanlar Sinsi Olabilir mi?

Sinsi tanımı bir şey veya ince veya sinsi bir şekilde çalışan biri , veya tuzağa düşürmek amacıyla. Sinsi bir örnek, insanları paradan mahrum etmeyi amaçlayan bir plandır. Gizli, genellikle kademeli bir şekilde zarar vermek.

tazmin edilebilir talep ne demek?

Tazmin edilebilir bir talep İşçi Tazminat Yasası kapsamındaki bir talep . İşçi Tazminatı kapsamında bir talebin karşılanabilmesi için, yaralanmanın tazmin edilebilir bir yaralanma olması gerekir.

Telafi edilebilir hasta nedir?

Tazminat hastaları hastanede tedavi edilebilecek yaralanmalarla ilgili tazminat taleplerine tabi olan hastalar . ... Tazmin edilebilir hastalara uygulanan ücretler, hastanede konaklama, radyoloji, patoloji, danışmanların profesyonel ücretlerini, protez maliyetlerini ve ayakta tedaviyi içerebilir.

Telafi edilebilir sonuç nedir?

telafi edilebilir bir sonuç uygun bir işyeri yaralanması veya işyeri hastalığı nedeniyle doğrudan gelişen bir sağlık sorunu . California eyalet yasasına göre (İş Kanunu § 3208.1), işçi tazminat ödenekleri her ikisi için de geçerli olabilir: ... Tekrarlanan stres veya travmanın bir sonucu olarak meydana gelen kümülatif yaralanmalar.