İlköğretim programı iptal mi edildi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Katrina Harvey DDS
Puan: 4.2/5(38 oy)

12 Mayıs 2018'de CBS, diziyi 13 bölümlük yedinci sezon için yeniledi. 17 Aralık 2018'de dizinin devam edeceği açıklandı. son yedinci sezondan sonra. Yedinci ve son sezon 23 Mayıs 2019'da başladı ve 15 Ağustos 2019'da sona erdi.

İlköğretim 2020 için yenilendi mi?

CBS'nin en düşük reytingli draması sona eriyor. Elementary'nin gelecek yedinci sezonu, onun son sezonu olacak. , The Hollywood Reporter onayladı. Son birkaç sezondur baloncuk şovu olan dizi, 13 bölümlük son yayınında prodüksiyonunu tamamladı.

İlkokul Neden İptal Edildi?

Gösteriyi bitirme kararının nedenlerinden birinin, yıldız Miller ve Liu'nun sözleşmelerinin imzalanmasıyla ilgili olduğuna inanılıyor. yukarı geliyordu . ... Holmes'u köklerine döndürmek uygun bir final olsa da, dizi 13 bölümlük yedinci sezon için yenilendi.

İlkokul 2021'de mi dönüyor?

İlköğretim : CBS Dizisi Bitiyor; Sekizinci Sezon Yok.

Elementary 9. sezon olacak mı?

biz şimdi 2019'da , bu da Elementary'nin son sezonunun nihayet ulaşılabilir olduğu anlamına geliyor. 2012'de çıkış yapan CBS dizisi, geçen yılın sonlarında ağda yedinci ve son sezon için sipariş edildi ve hevesli hayran kitlesine bitme fikrine alışması için bolca zaman verdi.

Jonny Lee Miller'ın Sherlock Holmes'u 7 yıl sonra veda ederken, İlk Sezon 8 iptal edildi

32 ilgili soru bulundu

Elementary, Sherlock'tan daha mı iyi?

Sezon başına nispeten daha az bölüm ve sadece 4 sezon olması nedeniyle, Sherlock, arsalarını İlköğretim'den daha sıkı tutabilir 7 sezon boyunca sezon başına 20'den fazla bölümü olan. ... Nispeten daha az karakterle ve çok keskin bir yazıyla şov, bölümler boyunca etkisini koruyabiliyor.

Joan Watson bir bebek evlat edinir mi?

Her şeyden önce, Joan hayattaki en büyük hedeflerinden birini benimseyerek gerçekleştirdi. sevimli küçük çocuk, Arthur ve aynı zamanda başarılı bir yayınlanmış yazardı. Ve Sherlock dedektiflik işini dünya çapında çeşitli takma adlar altında yapıyordu. Ama her şey göründüğü gibi değildi.

İlkokulda Sherlock'un kız arkadaşına ne oldu?

4. sezon 12. bölümde her iki karakter de birbirlerine karşı hisleri olduğunu itiraf etti. 18. bölümde, Ready or Not, ikisinin bir süredir çıktıkları ortaya çıktı. Ama Fiona, Sherlock'un onun yanında farklı davrandığını hissettiğinde, ilişkilerini bitirmeye karar verdi .

Irene Adler İlkokulu'nu kim öldürdü?

Mayıs ayında, CBS'nin 12 adımlık modern bir Holmes (Jonny Lee Miller) ve ilgi çekici bir kadın Dr. Watson'ın (Lucy Liu) modelini içeren hit Elementary serisi, Holmes'un kayıp aşkı Irene hakkında iki saatlik bir final yaptı. Adler tarafından öldürüldü baş düşman Moriarty .

İlkokuldan sonra ne izlemeliyim?

Lucifer gerçek Şeytan'ı polis usulü bir diziye sokan bir başka iyi TV dizisidir. İlköğretim hayranları için önerilen diğer iyi TV ve filmler arasında Sherlock, Bones ve Sherlock Holmes bulunur.

Kitty ilkokula geri mi dönüyor?

İlk sezon 7, gösterinin CBS'deki son sezonu olduğundan, kayda değer bir veya iki yüzü geri getirmek çok mantıklı. Bu özel durumda, size Kitty Winter'ın tekrar iş başında olduğunu söyleyebiliriz!

İlkokuldaki en yüksek not nedir?

İlköğretim okulları tipik olarak Anaokulundan 6'ya kadar olan sınıfları işletir; genellikle lise ile aynı binada bulunan ortaokul, daha sonra notları kapsıyordu 7 9 ile; ve lise 10'dan 12'ye kadar olan sınıfları işletiyordu.

İptal Edilen 2020'yi ne gösterir?

2020-21 Sezonu İçin Biten veya İptal Edilen 113 TV Şovu

  • Absentia (Amazon Prime Video) Yıldızı Stana Katic, suç gerilim dizisinin üçüncü sezonuyla sona erdiğini açıkladı.
  • Kara Yıldırım (CW) ...
  • Jüpiter'in Mirası (Netflix) ...
  • Lilly Singh (NBC) ile Biraz Geç ...
  • Lucifer (Netflix)

Elementary iyi bir dizi mi?

İlköğretim olduğunu iddia etmeyeceğim özellikle iyi bir gösteri . ... Bu, serinin aslında oldukça iyi çalışan birçok unsuru sayesinde. Holmes ve Watson olarak Jonny Lee Miller ve Lucy Liu, yıllar boyunca harika bir kimya sergilediler ve ne mutlu ki seri onları hiçbir zaman romantik bir öğe haline getirmedi.

Sherlock ve Joan birlikte mi kalıyor?

Sherlock ve Joan, televizyondaki en dokunaklı ve eşsiz aşk hikayelerinden biri olabilir ama bu bir romantizm değildi. Arkadaş, aile ve sevdikleriniz olarak bir araya geldiler , sadece sevgili olarak değil. ... Joan sevimli küçük bir çocuğu evlat edinip bir aile kurmayı başardı ve Sherlock bulduğu ailesinin yanına döndü.

İlkokuldaki Sherlock otizmli mi?

Miller'in Sherlock'u arasında en gözle görülür otistik olanlar ; esaretten hoşlanır, sevmemesine rağmen seks yapar ve romantik ilişkiler için pek uygun değildir.

Watson, Sherlock'a aşık mı?

Watson yıllar sonra Sherlock'a aşık olduğunu itiraf etti yeni bir yarık açıldığında ve Jessie onu açmak için dokunulduğunda. ... Watson'ın onunla sık sık arsız şakalar yapması, gizli bir romantik dinamiği kızıştırır; Sherlock, Watson'ı kızdırmak için diğer insanlara daha açık davranan kişidir.

Joan Watson'ın erkek arkadaşını kim öldürdü?

Joan Watson (Lucy Liu) araştırır ve keşfeder. Elana Mart (Gina Gershon) erkek arkadaşının ölümünden sorumludur.

Joan kumtaşından çıkıyor mu?

Ve bu sadece yazarların yaptığı şeydi. Joan, yönetilmeyen bir hayatı keşfetmek için kumtaşından taşındığını duyurdu. Sherlock, küçük bir miktar eroini cebe indirerek ve MI-6'nın onlar için çalışma teklifini kabul ederek görünüşte iki çok kötü karar verdi.

Sherlock ilkokulda Watson'la yatar mı?

Orijinal hikayelerdeki (ya da popüler BBC uyarlaması Sherlock ya da Robert Downey Jr. film dizisindeki) gibi değil. Holmes ve Watson hiçbir zaman romantik bir ilişki içinde olamazlar çünkü ikisi de heteroseksüel erkeklerdir. .

Moriarty'nin kızının babası kim?

Kayden Fuller, Jamie Moriarty'nin biyolojik kızı ve Joshua Vikner .

Kitty'nin ilkokuldaki bebeğinin babası kim?

Archie, Kitty Winter'ın oğlu ve Sherlock Holmes ve Joan Watson'ın vaftiz oğlu .

Gregson neden ilkokuldan ayrıldı?

4 Daha Fazlasını Hak Ediyor: Kaptan Thomas Gregson

İlk başta özel dedektif veya çırak olmasa da Joan'ın Sherlock'a davalarda yardım etmesine izin verdi. Onların yardımını aldı ve buna gerek yoktu. Sonunda, vuruldu ve yaralanmalarından sonra ölmekte olan karısına bakmak için emekli oldu .