İlicic hala evli mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Quentin Schimmel
Puan: 4.5/5(69 oy)

Josip Ilicic'in eşi kimdir? Iliçiç'in özel hayatı hakkında, özellikle de eşi hakkında pek fazla şey bilinmiyor. Onun adı Tina Polovina ve FutballNews.com'un doğrulanmamış raporlarına göre, o eski bir jimnastikçi. Prijedor doğumlu oyuncunun bir dedikodu dedikodusu sonrasında depresyona girdiği iddia ediliyor.

Iliçiç ve eşi arasında ne oldu?

32 yaşındaki karısına sürpriz yapmak için Slovenya'ya gitti, ancak onu başka bir adamla yatakta keşfetti. ... İtalya'dan gelen haberlere göre Iliciç, skandaldan kaynaklanan depresyon nedeniyle şimdi botlarını asmayı düşünüyor.

Josip Ilicic ne oldu?

Hayatı ne zaman değişti lenfadenit teşhisi kondu , en kötüsünden korkmasına neden olan lenf düğümlerinin iltihabı. Hafızasında, 4 Mart 2018'de Udine'de bir otelde dinlenirken Fiorentina'da (birlikte 63 maç oynadılar) eski takım arkadaşı Davide Astori vardı.

İlicic neden futbolu bırakıyor?

Atalanta'lı Josip Ilicic, eşi Tina Polovina'yı bulduktan sonra futbolu bırakmak istiyor. hile - Ah Hedefim. ... 32 yaşındaki Josip Ilicic'in bu hareketten bunalıma girdiği ve futbolu bırakmayı düşündüğü söyleniyor. İtalyan kulübünün antrenman kampından kişisel sebeplerle ayrılmasına izin verildikten sonra.

Josip Ilicic maaşı ne kadar?

Josip Ilicic kazanıyor Haftada 46.000 £ , yıllık 2.392.000 £ Atalanta için AM RC, FC olarak oynayan Josip Ilicic'in net değeri 11.960.000 £. Josip Ilicic 31 yaşında ve Slovenya'da doğdu. Mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2023'te sona eriyor.

Atalanta'nın yıldızı Josip Iličić'in PSG'ye karşı oynamamasının yürek burkan nedeni | Ah benim hedefim

28 ilgili soru bulundu

İlicic futbolu bıraktı mı?

Josip Ilicic, Atalanta'nın yıldız futbolcu eşini başka bir adamla yakaladı. Futbolu bırakabileceği açıklandı . Önümüzdeki yıl Şampiyonlar Ligi'nde oynaması garanti olan Atalanta'da tüm takım Josip Ilicic'i destekledi.

Josip Ilicic geri mi döndü?

Josip İliç Pazartesi günü Atalanta'ya döndü İtalyan basınında çıkan haberlere göre, belirtilmeyen kişisel nedenlerle Serie A takımından yaklaşık iki ay uzak kaldıktan sonra. 32 yaşındaki Sloven Ilicic, karantina sonrası yeniden başlamasının ardından son Serie A kampanyasını bitirmedi ve Temmuz ayında ülkesine döndü.

Josip Ilicic emekli oldu mu?

Josip Ilicic: 2018'de neredeyse hayatımı kaybediyordum ve Davide Astori'nin ölümünden sonra emekliliği kabul edildi . Atalanta'nın gol kralı Josip Ilicic, emekliliği düşündüğünü ve Fiorentina kaptanı ve yakın arkadaşı David Astori'nin ölümü ve hastalıktan sonra uykusunda öleceğinden korktuğunu açıkladı.

Atalanta oyuncuları ne kadar maaş alıyor?

2019/20 sezonunda, Serie A'daki Atalanta futbol kulübünün ilk takım oyuncularının yıllık ortalama maaşı şu şekildeydi: yaklaşık bir milyon İngiliz sterlini .


Tammy Abraham haftalık ne kadar?

Serie A kulübü bu yaz Mourinho'yu kiraladıktan sonra yeniden inşa ediliyor ve Abraham'a beş yıllık bir anlaşma yapmayı kabul etti. haftada 80.000 £ .

Oblak ne yapar?

Jan Oblak, Atletico Madrid ile kendisine çok yüksek bir maaş kazandıran bir sözleşme imzaladı. 18.200. yılda 000,00 pound .

Chelsea 2020'de en çok kazanan oyuncu kim?

Chelsea'nin en çok kazanan yıldızı kim? Lukaku spotrac.com'a göre, haftalık 325.000 sterlin veya yılda 16.9 milyon sterlinlik bir ücretle Chelsea'de gerçekten başı çekiyor. Bu, onu Dünya Kupası galibi N'Golo Kante ve Alman forvet Timo Werner'ın önüne koyuyor.

Tammy Abraham ne kadar maaş alıyor?

Kendisine maaş ödeniyor 6 milyon € yıllık net - ki bu, Chelsea'de kazandığı haftalık 70.000 sterlinden çok daha fazla. Kaynaklar The Athletic'e Chelsea'nin anlaşmanın bir parçası olarak bir geri satın alma seçeneği eklediğini söyledi. Ancak sadece iki sezon sonra tetiklenebilir ve 80 milyon € (68 milyon £) değerinde oldukça büyük bir değere sahiptir.


Reece James maaşı ne kadar?

Geçerli sözleşme

Reece James 6 yıllık sözleşme imzaladı / 18.096.000 £ Chelsea F.C. ile yıllık ortalama 3.016.000 £ maaş dahil sözleşme. 2021'de James, 3.016.000 Sterlin temel maaş alırken, 3.016.000 Sterlin'lik bir üst sınır isabeti taşıyacak.

Ronaldo haftada ne kadar kazanıyor?

Cristiano Ronaldo (Manchester United) - haftada 531.000 dolar .

Reece James Çinli mi?

bu İngiliz siyah etnik köken Afrika kökenli kökleriyle, ağabeyi Joshua ve küçük kız kardeşi Lauren ile birlikte büyüdüğü Kuzey-Doğu Londra'daki Redbridge'deki doğum yerinde büyüdü. Reece James, Kuzey-Doğu Londra'daki Redbridge'de büyüdü. Resim Kredisi: RBTP ve Instagram.

Chelsea 2020 2021'de en çok kazanan kim?

Romelu Lukaku 2021 itibariyle Chelsea'nin en yüksek maaşlı oyuncusu. Belçikalı milli futbolcu 2021 yazında Chelsea için imza attı ve haftada yaklaşık 325.000 £ kazandığını gören 5 yıllık bir anlaşma imzaladı.


Billy Gilmour haftalık ne kadar?

Billy Gilmour kazanıyor £ 8,500 haftalık , Chelsea F.C.'de oynamak için yılda £442.000 M/AM (C) olarak. Billy Gilmour'un net değeri 1.123.200 £. Billy Gilmour 19 yaşında ve İskoçya'da doğdu. Mevcut sözleşmesi 30 Haziran 2022'de sona eriyor.

Premier Lig'in en çok kazanan futbolcusu kim?

ronaldo Spotrac'a göre, geri dönen Manchester United'ın haftalık 510.000 £ (702.000 $) haftalık maaşı ile Premier Lig'in en çok kazanan oyuncusu.