İkmal miktarı nedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Ilene Wolff Doktora
Puan: 4.6/5(75 oy)

İkmal MiktarıHesap bakiyeniz düşük bakiye düzeyine ulaştığında hesabınızın yenilenmesi gerekir. İkmal miktarınız aylık ortalama otoyol kullanımınız .

Yenileme miktarı nedir?

İkmal miktarınız aylık ortalama otoyol kullanımınız .

EZ Pass NY'deki yenileme miktarımı nasıl değiştiririm?

Hesabınıza giriş yapın ve Kişisel Bilgileri Güncelle, Kredi Kartı Bilgilerini Ekle/Güncelle'ye gidin ve Seçenek 1'i tamamla kredi kartı yenileme yöntemine geçmek için.

Ön ödemeli yenileme ne anlama geliyor?

Kredi kartı veya elektronik çek ile kurulan ve doldurulan FasTrak Ön Ödemeli hesaplar: Hesabın bakiyesi 10 günlük geçiş ücretinin altına düşüyor bir aylık geçiş ücreti miktarında otomatik olarak doldurulur (ortalama kullanıma göre).

FasTrak'ta ikmal miktarı ne anlama geliyor?

Kredi kartınızdan tahsil edilen tutar (yani, yenileme tutarınız) bir aylık ortalama kullanıma eşittir (önceki 90 günlük kullanıma göre) veya 25$, hangisi daha büyükse. Bu yöntem, FasTrak hesabınızda her zaman para olmasını sağlamanın en kolay yoludur.

İkmal Süreci

18 ilgili soru bulundu

FasTrak neden benden 25$ ücret alıyor?

Otopark programından istediğiniz zaman www.bayareafastrak.org adresindeki FasTrak Müşteri Hizmetleri Merkezi ile iletişime geçerek ve hesap bilgilerinizi güncelleyerek çıkabilirsiniz. 25 dolarlık bir ücret olduğunu kabul ediyorsunuz bankanız veya finans kurumunuz tarafından iade edilen çekler için hesabınızdan tahsil edilebilir .

FasTrak neden benden 25$ alıyor?

Geçerli bir kredi kartı ile hesap açarsanız, FasTrak geçiş ücreti etiketi başına 25 $'lık bir başlangıç ​​ön ödeme bakiyesi . Hesabınız gerektiğinde otomatik olarak doldurulacaktır. Bu, bakiyenizin korunmasını sağlamanın en kolay yoludur. FasTrak, hesabınızdaki en fazla 3 geçiş ücreti etiketi için güvenlik teminatından da feragat edecektir.

Hızlı yola nasıl para koyarım?

ile FasTrak hesabınıza para ekleyebilirsiniz. nakit, havale veya kasiyer çeki , şahsen veya posta yoluyla. Para emri veya kasiyer çeki üzerindeki geçiş ücreti etiket numaranızı veya hesap numaranızı yazdırın. Lütfen parayı posta ile göndermeyiniz.

EZ Pass'imin çalışıp çalışmadığını nasıl anlarım?

Bir I-PASS üzerinden sürün veya Herhangi bir Paralı Yol rampasında Çevrimiçi şerit ödeyin. Mavi veya sarı bir ışık varsa, transponderiniz çalışıyordur. Otomatik bozuk para makinesiyle bir şeritte sürün. Kırmızı (dur) ve yeşil (teşekkür ederim) ışıklar, transponderin başarıyla okunup okunmadığını size bildirecektir.

Ön ödemeli otoyol ücreti bakiyesi nedir?

Bu, bir köprü geçiş ücreti veya otoyol geçiş ücreti için ön ödemeli bir banka kartı veya banka kartı etiketi gibi görünüyor. bu hesap kişinin kredi kartına bağlı . Debit kart/etiket üzerindeki tutar belirli bir miktarın altına düştüğünde kredi kartından yükleme yapılır. Bu oldukça yaygın bir uygulamadır.

EZ Pass otomatik olarak yeniden doldurur mu?

Müşteriler için en uygun ikmal yöntemi, otomatik ikmal özelliğidir. hesap bakiyeniz düşük olduğunda hesabınız otomatik olarak yenilenir , bu amaçla belirlediğiniz bir kredi kartından ücret alarak. ... Müşteriler hesaplarını nakit olarak da doldurabilirler.

EZ Pass yenilememi nasıl azaltabilirim?

Hayır, değiştiremezsin otomatik doldurma miktarı. Varsayılan olarak, ikmaliniz ortalama kullanımınıza göre ayarlanacaktır. Bu, her ay yeterli paranız olmasını sağlayacak ve ödeme şeklinizden banka veya kredi kartı otomatik yenileme sayısını en aza indirecektir.

NY'de EZ Pass'i onsuz geçerseniz ne olur?

E-ZPass'iniz yoksa, plakanızın bir görüntüsü alınır ve DMV'de kayıtlı mal sahibinin adresine bir Geçiş Ücreti Faturası gönderilir . Tolls by Mail müşterileri, fatura beyanı başına 2 $ idari ek ücrete ek olarak, NY E-ZPass geçiş ücreti oranının %30 üzerinde ödeme yapacaktır.

EZ Pass tasarruf sağlar mı?

E-ZPass ayrıca birçok otoban geçiş sistemi tarafından sunulan indirimler sayesinde paradan tasarruf etmenizi sağlar ve trafik sıkışıklığının azaltılmasına yardımcı olur. ... Çoğu ücret, nakit ücretlerden daha düşüktür ve size para kazandırır. E-Z İndirim Planına otomatik olarak kaydolarak sizi kurtarır Her ay %25'e varan %50'ye varan indirim 30 veya daha fazla gezi ile.

İkmal süreci nedir?

Basitçe söylemek gerekirse, ikmal Düşük veya stokta olmayan talep üzerine envanteri yeniden sipariş etme süreci . Yenilemenin amacı, bir perakendecinin satışları en üst düzeye çıkarmak ve maliyetleri en aza indirmek için doğru yerde, doğru zamanda doğru miktarda ürüne sahip olmasını sağlamaktır.

EZ Pass'ımı nereye yerleştiririm?

Etiket için doğru konumu bulun — ön camınızın üst orta kısmı dikiz aynasının arkasında , aynanın en az 1 inç sağında ve ön camın üst kenarının en az 1 inç altında.

EZ Pass'ımı bekletebilir miyim?

Transponderi tutmak veya gösterge panelinize yerleştirmek, güvensiz ve yanlış otoyol ücretleri, gereksiz otoyol kaçakçılığı ihlalleri ve/veya idari ücretlerle sonuçlanabilir.

EZ Pass'im torpido gözümde çalışır mı?

ez kartınız torpido gözünde olsa bile çalışır . bazı gişeleri yavaşlatmak zorunda kalabilirsiniz ez geçişinizin çalışmamasının tek yolu, geldiği folyo sargıya sarılmış olmasıdır. Benimkini her gün kullanıyorum ve her zaman torpido gözünde.

Hızlı yol ücreti ne kadar?

FasTrak hesabı açmak veya sürdürmek için herhangi bir ücret yoktur , kullandığınız geçiş ücreti etiketinin türünden bağımsız olarak. FasTrak hesabınızı otoyol geçişleri için küçük bir banka hesabı olarak düşünün. Hesabınızda her zaman bir bakiye olmalıdır ve otoyol geçiş ücretleri her tahsil edildiğinde otomatik olarak bakiyenizden düşülecektir.

Yanlışlıkla FasTrak'tan geçerseniz ne olur?

İlk duyuru yayınlandı: geçiş ücreti artı 25 dolar ceza . İkinci (suçlu) yayınlanan bildirim: otoyol geçiş ücreti artı 70 $ (25 $ ceza artı 45 $ gecikme ücreti). Geçiş ücreti 15 gün içinde ödenirse, ceza 25 dolara düşürülür.

Hızlı yol nasıl çalışır?

FasTrak sürücüleri eki araçlarının ön camına bir transponder ve bir geçiş noktasından geçtiklerinde, geçiş ücreti, tercih ettikleri ödeme yöntemiyle hesaplarından otomatik olarak düşülür: ücret, fatura veya ön ödeme.

FasTrak yasal mı?

FasTrak transponder'ı olan herkes onu otoyol geçiş ücreti ödemek için kullanabilir. herhangi bir California geçiş ücreti tesisi sistemi kullanarak, insanlar en çok kullandıkları yerel ajanstan sorumlu olan hesaplarını açmaya teşvik edilir.

FasTrak'a ne kadar borcum olduğunu nasıl kontrol edersiniz?

Çevrimiçi FasTrak hesabınıza giriş yaparak hesap bakiyenizi istediğiniz zaman kontrol edebilir veya FasTrak Müşteri Hizmetleri Merkezini arayarak . Ayrıca e-posta veya ABD posta yoluyla aylık veya üç aylık FasTrak bildirimleri almayı da seçebilirsiniz.

Araba paylaşımı FasTrak'a gidebilir mi?

Araba paylaşımları (2+ kişi), minibüs havuzları, motosikletler ve diğer geçiş ücretinden muaf araçlar ile ücretsiz seyahat edebilir bir FasTrak Flex veya FasTrak CAV geçiş ücreti etiketi. Ücretsiz seyahat etmek için, etiketin ön yüzündeki düğmeyi araçtaki kişi sayısıyla eşleşecek şekilde ayarlayın (motosikletler düğmeyi 3+ konumuna getirmelidir).