Yayıncı çalışmıyor ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prudence Bauch
Puan: 4.6/5(7 oy)

'Verici veya Anahtar Çalışmıyor' ne anlama geliyor? Bunun anlamı şudur ki Müşterinin banka veya kart ağı, kesinti nedeniyle geçici olarak kullanılamıyor .

Vericinin veya anahtarın çalışmamasına neden olan nedir?

Veren veya Anahtar Çalışmıyor: Bu, sistemlerimiz ve bankanız arasındaki veri alışverişi başarısız . Bu, sistemin kapalı kalma süresine veya işlemin alıcı tarafında zayıf ağ bağlantısına bağlanabilir.

Kartı veren kuruluş veya anahtar çalışmıyor ne anlama geliyor?

bu kartı veren kuruluşla (müşterinizin bankası) iletişime geçilemedi veya zamanında yanıt verilmedi . Kredi kartı işlemi gerçekleşmemiştir. Bu yanıt kodu, PayWay Kredi Kartı API'si aracılığıyla bir işlem iptal edildiğinde de kullanılır. ...

Yayıncı mevcut değil ne anlama geliyor?

Müşterinin kartını veren kuruluşa, işlemin onaylanması için ulaşılamıyor . Müşteri, bu işlemi tekrar işlemeye çalışmalıdır. Sorun devam ederse, kartı veren bankayla ilgili bir sorun olabilir ve kart sahibinin bankasıyla iletişime geçmesi gerekir.

Kartım neden ihraççı tarafından reddedildi?

Reddedildi (Kart veren kuruluş tarafından reddedildi - nedeni belirlemek için kartı veren kuruluşla iletişim kurun.) Bu genellikle iki nedenden biriyle oluşur: Müşterinin kredi kartını veren banka işlemi onaylamadı . Bu, yetersiz bakiye, donmuş hesap durumu, geçersiz kredi kartı numarası veya son kullanma tarihi vb. için olabilir.

Paynearby me düzenleyici çalışmıyor AEPS yardımcısında sorun çözülüyor izlediğiniz için teşekkürler

34 ilgili soru bulundu

İhraççı reddedilen nedir?

İhraççı Tarafından Reddedilen İşlemler

Çoğu durumda, bir işlem ihraççı tarafından reddedildiğinde, müşteri işlemi terk eder . Çoğu durumda, ihraççının düşüşü müşterinin hesabındaki yetersiz fondan kaynaklanırken, artan sayıda işlem dolandırıcılık şüphesinden kaynaklanmaktadır.

Kartı veren kuruluş tarafından reddedilen kartı nasıl düzeltirim?

Genellikle bu, sorunu çözmek için bankanızla veya kredi kartı şirketinizle iletişime geçmeyi içerir.

  1. Düşüşün nedenini anlayın. Reddedilen ödeme gerçekleştiğinde, kredi kartı şirketiniz veya bankanız reddetme nedenini bizimle paylaşabilir. ...
  2. Kredi kartı şirketinize veya bankanıza başvurun.

kontak veren ne demek?

Yapma Onur / İrtibat Bankası / İrtibat Kuruluşu

Bu hata, müşterinin bankasının işlemi reddettiği anlamına gelir. Bunun neden olduğunu doğrulamak için müşterinizden bankasıyla iletişime geçmesini isteyin.

Banka desteklenmiyor ne anlama geliyor?

bu müşterinin kartını veren kuruluş işlemi reddetti çünkü posta/telefon, faks, e-posta veya internet üzerinden yapılan siparişlerden kaynaklanan işlemlere izin vermemektedir.


Reddedilen 61 ne anlama geliyor?

Müşterinin kartını veren kuruluş, müşterinin kart limitini aşacağı için işlemi reddetti .

Banka yanıt kodu nedir?

CAS ödeme ağ geçidi üzerinden bankaya yapılan her işlemde, banka bir Ödemenin onaylanma veya reddedilme nedenini tanımlayan 2 haneli yanıt kodu .

Honor değil işlemi nedir?

Chase gibi kart veren bankalar tarafından atılan bir onur (reddetme kodu 05) anlamına gelir müşterinin bankası işlemi doğrulamaz ve sisteminize bir yetkilendirme belirteci göndermeyi reddediyor. Yani müşterinin bankası nedense işleme teşekkür etmiyor diyor.

Flutterwave 3D Güvenli mi?

Merhaba, lütfen Flutterwave'in 3D güvenli ödeme işleme şirketi ve ayrıca PCI-DSS Düzey 1 uyumluyuz ve sizin onayınız olmadan hesabınızı asla borçlandırmayız. Yardım için lütfen uyumluluğunuzun ayrıntılarını DM yoluyla paylaşın.


Gana'da Flutterwave var mı?

Bu Gana'da bulunan en büyük ödeme yöntemi . Flutterwave, MTN, TIGO, AIRTEL ve VODAFONE aracılığıyla ödemeyi destekler. Mobil Para ödeme yöntemi olarak yalnızca para biriminiz GHS olarak ayarlandığında kullanılabilir. 1.

Flutterwave nedir?

Flutterwave kıtadaki küresel tüccarlar ve ödeme hizmeti sağlayıcıları için bir ödeme altyapısı sağlayan Afrika merkezli bir fintech şirketi . ... Flutterwave'deki yatırımcılar arasında Y-Combinator, Visa Ventures, Mastercard, Avenir Growth Capital ve Tiger Global Management bulunmaktadır.

ihraççı ne demek?

bu müşterinin kartını veren kuruluş, kart numarasıyla ilgili bir sorun olduğunu belirtti . Müşteri bankasıyla iletişime geçmeli veya müşteri alternatif bir kart kullanmalıdır. Bazen bu yanıt kodu, Dolandırıcılık Koruması tarafından reddedilen bir işlemden de kaynaklanabilir.

Çevrimiçi ödemeler neden başarısız oluyor?

Çevrimiçi ödeme başarısızlığının ek nedenleri

Kredi veya banka kartının süresi dolmuş veya iptal edilmiş . Fatura adresi geçersiz . Banka, kart sahibinin hesabını işaretledi . Müşterinin kredi kartı limiti doldu .


Reddedilen yetkilendirme nedir?

Başarısız Yetkilendirme veya Reddedildi ne anlama geliyor? Bu mesajlar şu anlama geliyor işlemeye çalıştığınız kartla ilgili bir sorun var . Bu mesajlar ödeme işlemcisinden gelir ve kesin nedeni öğrenmek için önce Başarısız Yetkilendirme Raporunuzu kontrol etmenizi öneririz.

Bankam işlemimi neden reddediyor?

Bankanız son etkinliğiniz güvenlik sistemlerini tetiklerse ödemenizi reddedin . Güvenliği tetikleyebilecek etkinlik türü, beklenmedik büyük bir satın alma, kısa bir süre içinde alışılmadık derecede yüksek sayıda satın alma veya farklı bir ülkede satın alma içerir.

PayPal'ın Kartı veren kuruluş tarafından reddedildiğini söylemesi ne anlama gelir?

Kredi/banka kartınız PayPal tarafından mesajla reddediliyorsa 'Girdiğiniz kart bu ödeme için kullanılamaz. Lütfen farklı bir kredi veya banka kartı numarası girin .' Bunun nedeni aşağıdakilerden biri olabilir: ... PayPal sisteminde kart limitinizi aştınız.

Yayıncı tarafından reddedilen MM ne anlama geliyor?

Bu Ne Demektir. Müşterinin bankası düşüyor işlem muhtemel satıcı kodu (MM) nedeniyle. Tüccar kategori kodu (MM), başlıca kredi kartı ağlarının atadığı dört basamaklı bir sayıdır. Sayı, şirketin sunduğu iş veya hizmet türüne karşılık gelir.


Kartım reddedilirse ne yapmalıyım?

Kredi kartınız reddedilirse, yapabileceğiniz en kolay şey işleminizi başka bir ödeme yöntemiyle tamamlamaktır. nakit, banka kartı veya başka bir kredi kartı. İşiniz bittiğinde hesabınızda neler olduğunu anlayabilirsiniz.

Kredi kartı veren kimdir?

Bir kredi kartı düzenleyicisidir bir tür borç veren . ... Genellikle kredi kartı veren bankanın veya kredi birliğinin adı, Visa veya Mastercard gibi bağlı ağların logosuyla birlikte kartın ön yüzünde bulunur. Kartı veren kişi önde değilse, kredi kartının arkasına küçük puntolarla basılabilir.

Reddedilen kart kredi notunu etkiler mi?

Bir için reddedilmek kredi kartı kredi puanınızı düşürmez . Ancak bir başvuru göndermenin zorlu sorgulaması puanınızın düşmesine neden olabilir. ... Bunun yerine, borç verenin kredi geçmişinizi sorgulaması, kredi puanınızı zedelemiş olabilir.

Bankacılıkta düşüş ne anlama geliyor?

Bir işlemci düşüşü şunu gösterir: müşterinin bankası işlem talebini reddetti . Bazen yanıt kodunu okuyarak neden reddedildiğini anlayabilirsiniz, ancak belirli nedeni yalnızca müşterinin bankası onaylayabilir. Reddedilmelerin en yaygın nedenleri şunlardır: Yanlış kredi kartı numarası veya son kullanma tarihi.