İşkolik nerede gerçekleşir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Piper Willms
Puan: 5/5(26 oy)

Anderson, DeVine ve Holm, bir tele pazarlama şirketinde ev arkadaşı, arkadaş ve iş arkadaşı olan üç üniversite terkini canlandırıyor. Rancho Cucamonga, Kaliforniya .

Workaholics Rancho Cucamonga'da mı çekildi?

İşkolik Evi, Van Nuys (Rancho Cucamonga DEĞİL)

Görünüşe göre, gösteri ilk başladığında iki adam gerçekten bu evde yaşıyordu! Artık İşkoliklerin evinde kalabilirsiniz. dizi çekimleri bitti .

İşkolik evi gerçek mi?

The House, dizinin ikonik bir parçası haline geldi ve artık sevilen dizinin ve oyuncu kadrosunun yerini paylaşma fırsatına sahip olduğumuza göre, onların mirasını sevgiyle canlı tutmayı amaçlıyoruz. Öyleyse, başka hiçbir şeye benzemeyen hit bir komedi şovunu izleyin, özçekiminizi yapın havuz kenarında ve Hadi Tuhaflaşalım! Evet, TV'den Gerçek İşkolik Evi!

Workaholics komut dosyası mı yoksa doğaçlama mı?

Adam: Kesinlikle her şeyi senaryolaştırıyoruz . Sağlam bir senaryo yazıyoruz, ancak bu bizim kelimelerimiz olduğu için onlara bağlı hissetmiyoruz. Monitörün arkasında bu sözleri söylemen gerektiğini söyleyen bir yazar yok. Bir sahneyi nasıl yazıldığını bir kez yaparız, sonra onunla biraz tuhaflaşırız.

İşkolik evi ne kadar?

Silver Lake'in imrenilen Moreno Highlands bölgesinde, Workaholics oyuncusu ve birlikte yaratıcısı Anders Holm soruyor 2,1 milyon dolar 1920'lerdeki yedi yıllık evi için.

İşkoliklerin Anlatılmamış Gerçeği

33 ilgili soru bulundu

Rancho Cucamonga işkolikleri nerede?

Konumlanmış Doğu San Fernando Vadisi , bu mütevazı ev, iş arkadaşları Blake, Adam ve Anders'ın Comedy Central gösterisinde birlikte yaşadığı yerdir. Karakterler, Van Nuys'un yaklaşık bir saat doğusunda bulunan Rancho Cucamonga'da yaşıyor.

Herhangi bir Workaholics doğaçlama var mı?

Holm, Workaholics'in insanların düşündüğünden çok daha fazla senaryo yazıldığını açıkladı. ... Workaholics, Key ve Peele ve Broad City gibi şovlar yer bırakırken doğaçlama için (bkz. Ilana ve yukarıdaki ağaç), görünüşte uçsuz bucaksız komedi tarzlarının anahtarı, onları tanıyan yazarları işe almak olmuştur.

Workaholics'in ne kadarı doğaçlamaydı?

Onun yaklaşık 60% iyileştirme hatları ama bizim de sıkı bir senaryomuz var.

İşkolikler geri dönecek mi?

İşkolikler bir ödülle geri dönecekler. Paramount+'da yepyeni bir film . ... Haber ayrıca, yayıncının Blake Anderson, Adam Devine, Anders Holm ve Kyle Newacheck'in kadroya geri döneceği yeni bir Workaholics filmine özel olarak ev sahipliği yapacağını da beraberinde getirdi.

İşkoliklere ne satıyorlar?

TelAmeriCorp logosu TelAmeriCorp, Workaholics'te kurgusal bir tele pazarlama şirketidir. Şirket hakkında pek bir şey bilinmiyor, ancak gösteri şirketin California şubesi Rancho Cucamonga'ya odaklanıyor. Bir tele pazarlama firması olan TelAmeriCorp, ürünlerini şu şekilde satmaya odaklanmaktadır: telekomünikasyon araçları .

Bir işkoliğin belirtileri nelerdir?

Belirtiler

  • gerekmediğinde bile ofiste uzun saatler geçirmek.
  • iş projelerine katılmak veya görevleri bitirmek için uykuyu kaybetmek.
  • işle ilgili başarıya takıntılı olmak.
  • işte yoğun başarısızlık korkusu.
  • işle ilgili performans konusunda paranoyak olmak.
  • iş nedeniyle kişisel ilişkilerin parçalanması.

Workaholics'ten Blake'in değeri ne kadar?

Blake Anderson net değeri: Blake Anderson, net değeri olan Amerikalı bir komedyen, yazar, oyuncu ve yapımcıdır. 5 milyon dolar . Blake Anderson, California, Sacramento County'de doğdu ve liseyi bitirdikten sonra stand-up komedi ve doğaçlama eğitimi almak için California, Los Angeles'a taşındı.

Workaholics'ten kim öldü?

'Workaholics'in oyuncu kadrosu ve ekibi içlerinden birinin yasını tutuyor. Jesse Hudson şehvetli Comedy Central sitcomunda her zaman şık giyinen Jet Set Hudson'ı oynayan , geçen hafta öldü, E! Haber onayladı. 59 yaşındaydı.

Workaholics beylere ne oldu?

Workaholics sona erdiğinde 2017 , başından beri üç kardeşi takip eden uzun zamandır hayranlar için bir dönemin sonuydu. Şimdi, Workaholics'ten adamlar, gereksiz ve anlamsız haberler, pop kültürü ve eski Comedy Central serileriyle ilgili bazı içerikler hakkında bir podcast için tekrar bir araya geliyor.

İşkolik ne zaman sona erdi?

Workaholics'in yedinci ve son sezonu, 11 Ocak'ta Comedy Central'da 10/9c'de prömiyer yaptı ve 10 bölümden oluşan dizisini 11 Ocak'ta sonlandırdı. 15 Mart 2017 .

Workaholics kadrosuna ne oldu?

The Workaholics oyuncu kadrosu gösteriyi bitirmeye karar verdi

Bir şovun arkasındaki yaratıcı ekip, ağ fişi çektiğinde neredeyse her zaman dizilerini yapmayı bırakır. ... Netflix için uzun süredir üzerinde çalışılan bir filmleri var ve Workaholics'in bitmesi, bunun gibi filmlere odaklanmak için daha fazla zaman bırakacak.

İşkoliklerde ne içiyorlar?

Dizi boyunca, Workaholics üçlüsü, çalışmadığı zor bir günün ardından, sürekli olarak çöpe atılan parti evlerinin çatısında sigara içerek sık sık gevşerdi. ... DeVine ayrıca, evet, oyuncu kadrosunun aslında gerçek ot iç şovun rezil çatısında.

Workaholics'i kim başlattı?

Gösteri ortaklaşa oluşturuldu ve büyük ölçüde üç yıldızı tarafından yazıldı. Blake Anderson, Adam DeVine ve Anders Holm . Sık sık tekrar eden yıldız Kyle Newacheck de çoğu bölümü yönetti, aynı zamanda dördüncü ortak yaratıcı ve baş yapımcı olarak görev yaptı.

Game over man İşkoliklerle ilgili mi?

Oyun Bitti, Adamım! 2018 Amerikalı aksiyon komedi Anders Holm tarafından yazılan ve daha önce sitcom Workaholics'te işbirliği yapmış olan Adam DeVine ve Blake Anderson'ın oynadığı Kyle Newacheck'in yönettiği film.

Workaholics 1. Sezon 8. Bölüm neden yok?

Workaholics'in Chris D'Elia'nın yer aldığı bir bölümü yayınlandı. komedyene karşı birkaç cinsel suistimal suçlaması getirildikten sonra birden fazla platformdan kaldırıldı . 1. Sezon 8. Bölüm 'To Friend a Predator' resmi olarak hem Hulu'dan hem de Comedy Central'dan kaldırıldı.

İşkolikler ne anlama geliyor?

Çoğu araştırmacı işkoliği şöyle tanımlar: aşırı ve zorunlu olarak çalışan ve işten ayrılamayan bir kişi .

Neden daha fazla işkolik yok?

Yıldızlara Göre İşkolikler Neden Diziyi Bu Şekilde Bitirmeyi Seçti? Bu yılın başlarında, Workaholics dizi finalini Comedy Central'da yayınladı. ... Ekip büyük olmak yerine, doğru kal gösteriye ve o sıkı göt deliği hayatını yerine getirmek yerine arkadaşlığa odaklanın.

Anonim İşkolikler diye bir şey var mı?

Anonim İşkolikler (şimdiki değeri) bireylerin kardeşliği deneyimlerini, güçlerini paylaşan ve ortak sorunlarını çözebileceklerini ve başkalarının işkoliklikten kurtulmalarına yardımcı olabileceklerini umarlar. Üyelik için tek şart, zorunlu olarak çalışmayı bırakma arzusudur.