Abominable ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Magdalen Stehr
Puan: 4.9/5(32 oy)

1 resmi: layık veya iğrenme veya nefrete neden : tiksindirici, yoksullara tiksindirici muamele, tiksindirici bir suç. 2: çok kötü veya tatsız iğrenç hava. Abominable Eş Anlamlı ve Zıt Anlamlı Diğer Kelimeler Daha Fazla Örnek Cümleler abominable Hakkında Daha Fazla Bilgi Edinin.

Abominable kötü anlamına mı geliyor?

çok tatsız; nahoş: Geçen hafta hava berbattı. çok kötü, fakir veya kalitesiz : Giysilerde iğrenç bir zevkleri vardır.

İğrenç insan nedir?

iğrenç veya iğrenç olan bir kişi . türü: birey, ölümlü, kişi, biri, biri, ruh. bir insan. kısır veya aşağılık bir eylem; iğrenme veya tiksinti uyandıran bir eylem. çocuklara yaptığı muamele iğrenç

İğrenç iş nedir?

/əˈbɑm·ə·nə·bel/ çok kötü veya nahoş: İğrenç çalışma koşulları birçok işçiyi hasta etti .

Abominable kelimesi ne anlama geliyor?

iğrenç uh-BAH-muh-nuh-bul sıfat. 1 resmi: layık veya iğrenme veya nefrete neden : iğrenç. 2: çok kötü veya nahoş.

Abomination Abominable Abominate - Abomination Anlamı - Abominable Örnekler

32 ilgili soru bulundu

Özenle kelimesi ne anlama gelir?

: en az kelimeyi kullanmak veya kullanmak : kaba veya gizemli görünecek kadar özlü.

Muhalefet, anlaşmazlık anlamına mı gelir?

duygu veya düşüncede farklılık göstermek özellikle çoğunluktan; onay vermemek; katılmıyorum (sıklıkla ardından gelen): Yargıçlardan ikisi çoğunluk kararına karşı çıktı. bir siyasi partinin veya hükümetin yöntemlerine, amaçlarına vb. katılmamak; karşıt bir görüş alın.

İğrenç büyük demek mi?

Aşırı ; büyük; -- yoğun olarak kullanılır. Etimoloji: * İlk olarak 1340'ta onaylandı. Çok kötü veya yetersiz.

Ahlaki tiksinti ne anlama geliyor?

n daha katı bir kamu ahlakı kuralından yana olduğuna inanılan insanların varsayılan bir çoğunluğu . (C20: Ahlaki Çoğunluk'tan sonra, sessiz çoğunluğa dayanan sağcı bir ABD dini örgütü)

Abominable'ı nasıl kullanırsın?

İğrenç olan bir şey çok tatsız veya kötü . Başkan cinayetleri iğrenç bir suç olarak nitelendirdi. Hava berbattı, rüzgar ve yağmurla soğuktu.

Allah şirk hakkında ne diyor?

Kral James Versiyonu (KJV) olarak bilinen İncil'in 17. yüzyıl çevirisi, Levililer 18:22'nin İbranice metnini şu şekilde tercüme eder: ' Kadınlarla olduğu gibi insanlarla da yalan söylemeyeceksin: iğrençtir .' 'İğrenç' olarak tercüme edilen terim, İbranice תֹּועֵבָה ifadesidir (tō'ē'bā, bir isim olabilir.

Hangi şeyler Tanrı için iğrençtir?

Allah'a İğrenç Olan 7 Şey

  • Kibirli Gözler. ...
  • Yalancı Dil. ...
  • Masum Kan Döken Eller. ...
  • Kötü Planlar Yapan Bir Kalp. ...
  • Kötülüğe Koşmayı Acele Eden Ayaklar. ...
  • Yalan Söyleyen Sahte Tanık. ...
  • Kardeşler Arasına Anlaşmazlık Sokan Kişi.

İğrenç bir örnek nedir?

İğrenç tanımı korkunç, nefret edilen, gerçekten kötü veya nahoş veya iğrenç. 1. İğrenç bir örnek hayvanlara zulüm .

Kardan adam neden iğrenç?

Korkunç Kardan Adamın adı aslen çeviri hatası . 1920'lerde Kalküta'da çalışan bir Anglo gazeteci olan Henry Newman, ilk olarak Yarbay C. K. Howard-Bury liderliğindeki Everest'i zirveye çıkarmak için 1921'de bir İngiliz seferinin üyelerinden Himalayaların eteklerinde Vahşi bir Adamın raporlarını duydu.

Abominable sözcüğü hangi cümlede doğru kullanılmıştır?

Abominable sözcüğü hangi cümlede doğru kullanılmıştır? Derek motosikletine iğrenç bir saygısızlıkla davrandı. Yay, düşen kaya, sert rüzgar, fırtına.

odyum ne demek?

1 : sonucunda kin ve nefrete maruz kalma durumu veya gerçeği aşağılık eylem veya suçlanabilir durum. 2 : tiksinme ya da hor görmenin eşlik ettiği kin ve kınama : iğrenme.

Umbrance bir kelime mi?

suç; sıkıntı ; hoşnutsuzluk: sosyal bir küçümseme karşısında öfke duymak; birine küsmek; birinin kabalığına kızmak. en ufak bir şüphe, şüphe, düşmanlık veya benzeri bir belirti veya belirsiz duygu.

Repulsion ve revulsion arasındaki fark nedir?

İğrenme, o kadar tiksindiğimi ve uzaklaştığımı ima ediyor. İtici şunu ifade eder nesne o kadar iğrenç ki beni uzaklaştırıyor .

kendini iğrendirmek ne demek?

güçlü bir tiksinme, tiksinme veya hoşlanmama hissi : Zulüm beni tiksintiyle dolduruyor. duyguda, tatta vb. ani ve şiddetli bir duygu veya tepki değişikliği.

İğrenç kardan adamda iğrenç kelimesi ne anlama geliyor?

: yüksek himalayalarda var olduğu bildirilen insan veya maymun benzeri özelliklere sahip gizemli bir yaratık . - yeti de denir.

Abominable'ın kökü nedir?

iğrenç (sıf.)

ve doğrudan Geç Latince abominabilis 'iğrenmeyi hak ediyor ,' Latince abominari 'deplore (kötü bir alâmet olarak),' kökünden, bu nedenle, genel olarak, 'nefret, lanet, kınama', ab 'kapalı, uzak' (bkz. ab-) + omin-, kehanet kökü ( bkz. alamet).

Muhalefet örneği mi?

Muhalefetin tanımı, farklı görüşlerde olmaktır. Bir muhalefet örneği içindir belirli bir oyuncakla kimin oynayacağı konusunda anlaşamayan iki çocuk . Yerleşik bir kilisenin otoritesine veya doktrinine uymayı reddetme; uygunsuzluk. ... Yerleşik bir kilisenin öğretilerini ve biçimlerini reddetmek.

Muhalefetin kökü nedir?

muhalefet (v.)

ve doğrudan Latince katılmıyorum 'duygularda farklılık, katılmama, çelişme, çelişme, çekişme'den farklı olarak' (bkz. dis-) + sentire 'hissetmek, düşünmek' (bkz. duyu (n.)). ... İlgili: Muhalif; muhalif.

Ayrılığın kanunu nedir?

Bir veya daha fazla yargıcın, önlerindeki bir davaya ilişkin çoğunluğun kararına açık bir şekilde katılmaması . Avukatlar ve yargıçlar da, gerekçesi ve sonucu ile aynı fikirde oldukları takdirde muhalefette bulunabilirler ve kanunda bir değişiklik için destek talep edebilirler. ...