Hunter Metts'in plak anlaşması var mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Opal Fadel
Puan: 4.2/5(36 oy)

Süre Metts henüz bir rekor anlaşma imzalamadı , fırsat bulursa yapacağını itiraf etti, ancak o zamana kadar, hepsi bağımsız olarak yayınlansa bile, uzun yıllar boyunca müzik yapmaya devam edecek.

Hunter Metts 20000 öpücük mü yazdı?

avcı c0-penned ve ortak yapım 20.000 Kisses

Hunter, Mark Irwin Abramson ile 20.000 Kisses adlı şarkısını birlikte yazdı ve parçanın yapımcılığını Ian Fitchuk ile birlikte yaptı.

chayce Beckham'ın plak anlaşması var mı?

InstagramChayce Beckham, Instagram'da tek hitinin 5 milyon dinlenmeye ulaştığını duyurdu. American Idol'u kazanmanın bir parçası olarak, Beckham evine rekor bir anlaşma yaptı. Hollywood Kayıtları Newsweek'e göre nakit ödüle ek olarak.

American Idol hangi plak şirketidir?

BMG ABC dizisinin 16 Mayıs Pazar günü yayınlanan 19. Sezonun sondan bir önceki bölümünde açıklandığı üzere American Idol'un yeni plak şirketi ve yayıncı ortağıdır. Şirketler Billboard'a, BMG ile şovun yapımcısı Industrial Media's 19 Entertainment arasında yapılan anlaşmanın bu sezona ve bir sonraki sezona ait olduğunu söyledi.

American Idol'den Hunter nerede?

Birkaç ay içinde, Hunter Metts bilgisayar programcılığından prime-time TV'ye geçti. bu Franklin, Ten. native artık bu sezon 'American Idol'da en iyi 7 yarışmacıdan biri ve bu Pazar İlk 5'te yer almak için yarışacak. Deneyim, 22 yaşındaki oyuncu için yeniden onaylayan bir kasırga oldu.

Hunter Metts: Eski Yazılım Mühendisi, Geleceğin YILDIZI! İlk 10'da Olacak mı - American Idol 2021

43 ilgili soru bulundu

Hunter neden Idol'den ayrıldı?

American Idol'da olmak yıllardır yapmak istediği bir şeydi, ancak kız kardeşi ABC'nin ana şirketi Disney'de çalıştığı için çıkar çatışması yaşadığı için yapmasına izin verilmedi. Hunter seçmelerinde açıkladığı gibi, abla başvurabilmek için işini bıraktı , ve her şey sonunda işe yaradı.

Arthur Gunn neden Idol'den ayrıldı?

American Idol finalisti Arthur Gunn, 23 Mayıs Pazar gecesi finalden önce setten aniden ayrılma kararının alındığını söyledi. kişisel ahlak ve hoş olmayan çevresel deneyimler nedeniyle . 18. Sezon ikincisi, 19. Sezon için geri getirildi, ancak gösterinin son beşi olarak adlandırılmasından önce kesildi.

En zengin Amerikan idolü kim?

140 milyon doların üzerinde net değeri olan, Carrie Underwood milyonlar tarafından en zengin 'American Idol' kazananıdır (Celebrity Net Worth aracılığıyla).

American Idol 2021'i kazanmanın ödülü nedir?

American Idol kazanan alır Sözleşmeyi imzaladıklarında 125 bin dolar ve kalan 125.000 doları bir albümü tamamladıklarında, dört ayları var. Ayrıca bu albümü kaydetmek için 300.000$'a kadar bir bütçeleri var ve bu da gelecekteki kazançlarına karşı ödemek zorunda kalacakları bir avans olarak veriliyor.

American Idol 2021 kazananı kim?

chayce beckham 'American Idol' 2021'in Kazananı mı - Chayce Beckham, 'American Idol' 2021'ini Kim Kazandı?

Casey Bishop plak anlaşması mı imzaladı?

Piskopos Plak Şirketiyle İmza Attı mı? ... Bishop News-Press'e şunları söyledi: henüz bir etiketle imzalamadı , ama bunun yakında olmasını umuyor. 19 Haziran'da Bishop, American Idol finalinden bu yana ilk performansını gösteren ilk memleketi konserinde şarkı söyledi.

Chayce Beckham kiminle Nashville'e taşınıyor?

İnsanlar Mayıs ayında arkadaşı ve 19. Sezon yarışmacısı ile Nashville'e taşınmayı planladığını bildirdi. Graham DeFranco . Taşındığından beri, Beckham şarkı yazmak için hiç zaman kaybetmedi.

American Idol 2021'de geri mi dönüyor?

ABC, American Idol'ü 2021- için yeniledi 22 Mayıs'ta sezon, ancak şovun ağdaki çalışmasının çoğunda olduğu gibi, hakimleri ve ev sahibi ile anlaşmalar sağlamadan yaptı. Önümüzdeki sezon çarklar dönmeye başlar başlamaz dönüşlerinin duyurusu da tanıdık bir örüntü izliyor.

Chayce Beckham'ın ülke listelerinde bir şarkısı var mı?

Chayce Beckham'ın No 1 ve N0 3'te 23 çizelge ülke ve genel dijital çizelgeler. Bu arada, Billboard listeleri çıktı ve Country Digital Song Sales listesinde 23 numara 1 numara.

Carrie Underwood'un değeri ne kadar?

Underwood'un sahnedeki ve sahne dışındaki başarısı net değerini 140 milyon dolar , Ünlü Net Değerine göre. İşte şarkıcının istatistiklerine hızlı bir bakış: Net değer: 140 milyon dolar. Doğum tarihi: 10 Mart 1983.

American Idol için seçmelere katılmanın maliyeti nedir?

Seçmelere hiçbir maliyeti yoktur American Idol için, adayların gösterinin uygunluk şartlarını yerine getirmeleri ve kendi seyahat ve konaklama masraflarını karşılamaları şartıyla.

The Voice kazananı ne kadar para alıyor?

The Voice'un kazananı 100.000 $ nakit ödül artı Universal Music Group ile bir kayıt sözleşmesi . 100.000 $ (American Idol kazananlarının aldığından 150.000 $ daha az) şovun hayranları arasında yaygın bir bilgidir, ancak kayıt sözleşmesinin gerektirdiği ayrıntılar daha azdır.

En zengin country şarkıcısı kim?

Hangi ülke yıldızlarının dünyadaki en yüksek net değere sahip olduğunu görmek için aşağıya bir göz atın!

  • #8- Reba McEntire. ...
  • #7-Kenny Chesney. ...
  • #6- Kenny Rogers. ...
  • # 5- George Boğazı. ...
  • #4- Garth Brooks. Net Değer: 330 milyon dolar.
  • #3- Toby Keith. Net Değer: 365 milyon dolar.
  • #2- Shania Twain. Net Değer: 400 milyon dolar.
  • #1- Dolly Parton. Net Değer: 500 milyon dolar.

En zengin ses kazanan kim?

Raporlar bunu ortaya çıkardı 3. Sezon Cassadee Pope 4 milyon dolarlık servetiyle The Voice kazananı en zengin kişidir. Pope, büyük zaferinden bu yana üç albüm çıkardı.

Adam Lambert kime kaybetti?

Finalde Adam Lambert karşı karşıya geldi Kris Allen . Ultimate Classic Rock'a göre bu son hesaplaşmada 100 milyondan fazla oy kullanıldı ve bu Amerikalılar Allen'ı kazanan ilan etti. Sonuçların etrafında o kadar büyük bir şok oldu ki komplo teorileri ortaya çıktı.

Maddie Poppe ve Caleb Hutchinson hala birlikteler mi?

Maddie Poppe ve Caleb 2021'de hala birlikte , ve hayatlarının tadını çıkarıyorlar. 2018'de American Idol'de geçirdikleri zamandan beri çift çıkıyor. ... Geçen hafta sonu, Caleb The Cadillac Three için sahne aldı.

Arthur Gunn'ı kim yendi?

Gunn, şovun finalinde Crow ile 'Every Day Is a Winding Road' ve 'If It Makes You Mutlu' adlı bir düet yapacaktı. Ancak hayranlar, Gunn yerine en iyi 16 yarışmacı olunca şaşırdılar. Graham DeFranco sahne aldı.

Arthur Gunn neden kazanamadı?

American Idol'den Arthur Gunn Finalden Ayrıldı 'Kişisel Ahlak' nedeniyle ve 'Hoş olmayan' Deneyimler. Arthur Gunn, ABC şarkı programının 19. Sezon finalini 'kişisel ahlak' ve 'hoş olmayan' deneyimler nedeniyle atladığını (ve Sheryl Crow ile performans sergilemeyi kaçırdığını) söyledi.

American Idol'de İlk 5'te kim var?

İlk beş yarışmacı, Spence, Kinstler, Kennedy, Beckham ve Bishop .