Hoopla roku'da mı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Laurence Feil MD
Puan: 4.8/5(72 oy)

Hoopla kanalını Roku cihazınıza eklemek için, kanalı Kanal Mağazasında bulup eklemeniz yeterlidir. Ana ekrandan Akış Kanalları'na gidin. Akış Kanallarında, 'Kanal Ara'ya gidin ve 'Hoopla'yı arayın .' Kanalı eklemek için tıklayın.

Roku'da çember ücretsiz mi?

hoopla, yerel halk kütüphaneniz tarafından sunulan ve film akışı yapmanızı sağlayan çığır açan bir dijital medya hizmetidir. ve televizyon bölümleri beklemeden ücretsiz olarak TV'nize . hoopla, halk kütüphanenizin parmaklarınızın ucunda olması gibidir. ... İstediğin zaman.

Roku'ma nasıl çember eklerim?

Yıl

  1. Roku ana ekranından Akış Kanalları'na gidin.
  2. Akış Kanallarında, 'Kanalları Ara'ya gidin ve 'hoopla'yı arayın.
  3. Kanalı eklemek için tıklayın.
  4. Hoopla Hesabınızı Doğrulayın.

Hoopla'yı TV'nize aktarabilir misiniz?

hoopla takılıyken Akıllı TV'niz , her ay en fazla beş başlığa göz atabilir ve izleyebilirsiniz. Ayrıca kredilerinizi, borçlanma geçmişinizi ve ay için kalan borçlarınızın sayısını da görüntüleyebilirsiniz.

Hoopla tamamen ücretsiz mi?

Hoopla, kaydolan şehirlerdeki halk kütüphanesi kullanıcıları için ücretsizdir , ancak onu benimseyen kütüphaneler için bir bedeli vardır. Bir kullanıcı bir öğeyi ödünç aldığında, kütüphaneler başlık başına 0,99 ila 2,99 ABD Doları arasında ödeme yapar. Her kütüphane sistemi, bir kullanıcının her ay ödünç alabileceği materyal sayısı ile ilgili limitler belirler.

Roku bir çemberdir

22 ilgili soru bulundu

Hoopla'yı ücretsiz olarak nasıl edinirsiniz?

Adım 1: Ücretsiz bir Hoopla Digital hesabı için kaydolun.

hoopladigital.com'a gidin ve mavi Başla düğmesine tıklayın. (Kayıt olmak için ücretsiz Hoopla Digital uygulamasını da kullanabilirsiniz. Kayıt işlemi benzerdir.)

Kütüphane kartı olmadan hoopla alabilir miyim?

Hoopla'ya kaydolmak için bir hoopla sunan bir kütüphaneden geçerli kütüphane kartı . Bunlar yerel kütüphane şubenizde mevcuttur. Bazı kütüphaneler, hesabınız için de bir PIN atar. Kitaplığınız gerektiriyorsa, bu kayıt için gereklidir.

Hoopla ve Overdrive arasındaki fark nedir?

TEMELLER

Hoopla kendini tanımlar bir kütüphane medya akış platformu olarak . Öte yandan Libby by Overdrive, okuyucuların yalnızca yazılı materyalleri ödünç almalarını sınırlayan bir e-kitap/sesli kitap okuyucu uygulamasıdır. Her iki uygulamayı da kullanabilmek için kullanıcıların yalnızca bir cihaza, bir Wifi bağlantısına ve bir kitaplık kartına ihtiyacı vardır.

Hoopla'dan kaç kitap ödünç alabilirsiniz?

Ödünç alabileceğim öğenin bir sınırı var mı? Çıkış limiti ayda 8 ürün . Hoopla hesabınıza giriş yaptığınızda, kontrol etmek için kaç tane başlığınız olduğunu gösteren mavi bir başlık göreceksiniz.


2 Hoopla hesabım olabilir mi?

Eğer hoopla sunan başka bir kütüphaneye sahip bir kütüphane kartınız varsa ve her iki koleksiyondan da yararlanmak istiyorsanız, iki tane kullanarak iki ayrı hesap oluşturun. farklı e-posta adresleri . Başlıkları bulmak için arayabilir veya göz atabilirsiniz. Bir şey bulduğunuzda, Ödünç Al'a tıklamanız veya dokunmanız yeterlidir.

hoopla'da neler var?

hoopla, yerel halk kütüphaneniz tarafından sunulan çığır açan bir dijital medya hizmetidir. filmler, müzikler, sesli kitaplar, e-kitaplar, çizgi romanlar ve TV şovları ödünç alın bilgisayarınızda, tabletinizde veya telefonunuzda ve hatta TV'nizde keyfini çıkarın! ... hoopla, halk kütüphanenizin parmaklarınızın ucunda olması gibidir.

Hoopla'yı nasıl yayınlarım?

Android'den yayınla

  1. Chromecast* ve Android cihazlarınızı aynı Wi-Fi ağına kaydedin.
  2. Android cihazınızda, en son Hoopla uygulamasında yayınlamak istediğiniz videoya erişin.
  3. Uygulama sağ üstte küçük bir simge gösterecek, yayınlamayı başlatmak için buna tıklayın ve ardından videoda oynat'a tıklayın.

Roku'nun kanopisi var mı?

Kanopy uygulamasını Roku cihazınıza indirmek için Roku ana ekranından Akış Kanalları > Kanalları Ara > ve Kanopy'yi Ara . Kanopy uygulamasını ve Kanal Ekle'yi seçin. Kanopy kanalı, Roku'nuzun ana ekranında görünmelidir.


Hoopla'dan ne kadar süre ödünç alabilirsiniz?

Hoopla'yı kullanma:

Filmlerin ve TV bölümlerinin çoğu, 72 saat (3 gün) başlığı ödünç aldığınız andan itibaren. Çoğu müzik albümü 7 gün boyunca kullanılabilir. Çoğu sesli kitap, çizgi roman ve e-Kitap 21 gün boyunca kullanılabilir.

Hoopla'yı kullanmak güvenli midir?

Çocuklar, güneşin altındaki her filmi Hoopla'da bulamayacaklar, ancak potansiyel olarak şu başlıkları bulabilirler: R dereceli ve çıplaklık, kötü dil veya şiddet içeriyor (böylece ebeveynler çocukların sitede geçirdikleri zamanı denetlemek isteyebilir).

Hoopla kütüphane kartımı nasıl kullanırım?

Bugün Başlayın düğmesini seçin.

  1. Bilgileriniz Penceresi açıldığında, tercih ettiğiniz e-postayı kullanın ve bir şifre oluşturun. ...
  2. Kart numaranızı girmeniz istendiğinde standart COM hesabınızı kullanın. ...
  3. Popüler filmleri, müzikleri, sesli kitapları, e-Kitapları, çizgi romanları ve TV şovlarını indirmeye başlamak için Hit'e devam edin!

Hoopla'da ayda kaç kitap alıyorsunuz?

Ayda kaç ürün ödünç alabilirim? ödünç alabilirsin Kütüphane kartı başına ayda 8 öğe .


Hoopla'nın bir sınırı var mı?

Üzerinde çok düşündükten sonra, Hoopla'yı tüm kullanıcılarımıza sunabilmemizin bir yolunun aylık limiti 8 öğeden düşürmek olduğuna karar verdik. 6 öğeye . Bu, 1 Kasım'da yürürlüğe girecek.

Hoopla'daki kitapları iade etmek zorunda mısınız?

Son ödeme tarihinde hesabınızdan otomatik olarak sona ereceğinden, çember öğelerini iade etmenize gerek yoktur. . Bir başlığı erken iade etmek istiyorsanız: Sayfanın üst kısmında e-posta adresinizi ve şifrenizi girerek hoopla hesabınıza giriş yapın.

Hangisi daha iyi Libby veya OverDrive?

özge Android veya iOS telefonunuza veya tabletinize bir kitap indirmek istiyorsanız harikadır. OverDrive klasik uygulamadır ve Kindle Fire ve Windows mobil cihazlar dahil olmak üzere daha fazla cihazla uyumludur. Ayrıca bilgisayarlardan e-okuyuculara ve MP3 oynatıcılara aktarım yapılmasına olanak tanır.

hoopla hangi tarayıcıyı kullanıyor?

S: Hoopla hangi tarayıcıları destekliyor? A: çember destekler Internet Explorer 8 ve üzeri , Google Chrome, Firefox (sürüm 8 ve üzeri) ve Safari. Diğer bazı tarayıcılar çalışabilir, ancak listelenenlerin çalıştığı onaylanmıştır.


hooplave kanopy arasındaki fark nedir?

son kesim

Bu iki hizmetten Kanopy, film söz konusu olduğunda ödülü alır - çeşitli popüler ve klasik filmler, belgeseller ve yabancı filmler içerir. Söylendiği gibi, Hoopla daha fazla başlığı var ve ayrıca sesli kitaplara, e-kitaplara, TV şovlarına, müziğe ve daha fazlasına erişim sağlar.

Hoopla'nın neden aylık bir sınırı var?

Hoopla, oyun için ödeme planına göre çalışır, yani kütüphane ödünç alınan her öğe için bir ücret öder. Bundan dolayı, borçlanma için aylık limitler belirlemek için gerekli .

Hoopla'dan nasıl kitap ödünç alırsınız?

Hoopla'da Ödünç Alma Materyalleri

İlgilendiğiniz bir başlık gördüğünüzde, öğeye tıklayabilirsiniz. Bu sizi kitabın özetini ve ödünç alma seçeneklerini listeleyen sayfaya götürecektir. Kontrol etmek için ödünç al'a tıklayın kitap çıktı.

Kütüphane kartlarının süresi doluyor mu?

Çoğu Kitaplık Kartı türü 4 yıl geçerlidir . Süresi dolan hesabınızı birkaç farklı şekilde yenileyebilirsiniz: ... kütüphane kartı numarası.