Hollister çalışanları çevrimiçi indirim kullanabilir mi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ayla Bailey
Puan: 4.2/5(15 oy)

Evet yapabilirsin . Almak için mağazadan satın almanız gerekir. Evden çevrimiçi sipariş vermek ve çalışan indiriminizi almak için müşteri hizmetlerini (diğer adıyla yardım masası) aramanız gerekir. Kullanabileceğiniz veya indiriminizi almak için çalışan bilgilerinizle kişisel hesabınızı oluşturacaklar.

Hollister çalışan indirimi nasıl çalışır?

İstihdamın ilk gününde, çalışanlar mağaza ürünlerinin fiyatında indirim alacak . Bu indirim, orijinal fiyat için geçerlidir ve promosyon veya redline fiyatları için geçerli değildir. Tam zamanlı çalışanlar, normal fiyatlı ürünlerden %20 indirim alır.

Çalışan indirimini çevrimiçi olarak kullanabilir misiniz?

4 cevap. hayır yapamazsın . Çalışan indirimini çevrimiçi siparişlere uygulamak için çevrimiçi veya uygulama üzerinden kaydolmanız gereken belirli bir yol vardır. Yöneticinin size göstermesi veya sizin için yapması gerekir.

L Brands çalışan indirimimi çevrimiçi olarak kullanabilir miyim?

Checkout'ta şunu girin: LASSOCIATE Teklif Kodu bölümünde ve TEKLİFLERİ UYGULA düğmesini tıklayın. Sizden istendiğinde, lütfen Adınızı, Soyadınızı ve Ortak Kimliğinizi girin (İK Erişiminde göründüğü gibi) tekrar TEKLİF UYGULAYIN'a tıklayın. ... E-postaya tam adınızı ve çalışan kimliğinizi eklediğinizden emin olun.

Hollister çalışanları ne gibi avantajlar elde eder?

Sağlık ve sıhhat

  • Yerinde sağlık taramaları ve grip aşıları.
  • 0 $ ortak ödeme önleyici sağlık ve bağışıklama.
  • Sağlık ve diş sigortası.
  • Görme bakımı.
  • Şirkete katkıda bulunan Sağlık Tasarruf Hesabı (HSA)
  • Sertifikalı Sağlık Koçuna Erişim.
  • Kısırlık kapsamı.

Hollister Çalışan Deneyimi

31 ilgili soru bulundu

Hollister'da çalışmak zor mu?

Hollister, yalnızca müşteri hizmetlerini değil, aynı zamanda organizasyon ve yönetim becerilerini de geliştirmem için harika bir deneyimdi. maaş çok iyi değil ama yeni insanlarla tanışıyorsun ve çok esnek. Çok eğlenceli bir çalışma ortamı ama size korkunç saatler ve çok az maaş veriyorlar.

Bath and Body Works çalışanlarına indirim uygulanıyor mu?

Evet, çalışanlar bir yüzde 20 indirim mal.

Victoria's Secret çalışanları ne kadar indirim alıyor?

Victoria's Secret'taki çalışanlara başlangıçta bir 20 indirim . 2 aylık hizmetten sonra yarı zamanlı çalışanlara %30, tam zamanlı çalışanlara ise %40 indirim uygulanır.

Petsmart çalışan indiriminizi çevrimiçi olarak kullanabilir misiniz?

Evet yapabilirsin . Almak için mağazadan satın almanız gerekir. Evden çevrimiçi sipariş vermek ve çalışan indiriminizi almak için müşteri hizmetlerini (diğer adıyla yardım masası) aramanız gerekir. Kullanabileceğiniz veya indiriminizi almak için çalışan bilgilerinizle kişisel hesabınızı oluşturacaklar.


Walmart çalışan indirimini çevrimiçi olarak kullanabilir miyim?

Walmart'ta çalışmanın en iyi faydalarından biri, Nitelikli satın alımlarda %10 indirim ! Çevrimiçi satın alımlar için ortak indiriminizi kaçırmayın. Ortak İndirim numaranızı Walmart.com hesabınıza eklemek hızlı ve kolaydır. ... WIN ve Ortak İndirim Kartı numaranızı girin.

Walmart çalışan indirimi yapıyor mu?

Ortak indirim kartımız, Taze meyve, sebze ve düzenli fiyatlı genel ürünlerde %10 indirim Walmart mağazalarında. Ortak İndirim Merkezi seyahat, cep telefonu hizmetleri, eğlence ve Walmart mağazalarında bulunmayan diğer mal ve hizmetlerde özel indirimler sağlar.

Ömür boyu indirim kartı almak için Walmart'ta kaç yıl çalışmanız gerekiyor?

Uzun süreli çalışanlar ömür boyu indirim alır

Walmart, orada çalışmış çalışanlarına ömür boyu indirim sunuyor. 15+ yıl .

Hollister'da çalışmak için sıska olmak zorunda mısın?

Hollister kıyafetlerine sığabildiğiniz ve içinde iyi görünebildiğiniz sürece , iyi olacaksın. - İşteyken tüm Hollister kıyafetlerini giymek zorunlu mu? ... Yine de iş kıyafetinize her zaman bir miktar HCO dahil etmek en iyisidir, çünkü günün sonunda onların markasını temsil ediyorsunuz.


Hollister'da çalışmak için çekici olmak zorunda mısınız?

Birincisi, insanlar her zaman Hollister'da çalışmak için çekici olmanız gerektiğini varsayar. Kişisel deneyimime dayanarak bunun kısmen doğru olduğunu söyleyebilirim, ancak bu belirli koşullara bağlı. ... Hollister hakkında bir başka söylenti de şuydu: kıyafetlerini giymeni istediler . Bu oldukça doğru.

Hollister'da çalışırsan indirim alır mısın?

Çalışanlar Hollister ürünleri ve ürünlerinde indirimlere erişim .

Victoria Secret Uyuşturucu Testi 2020 mi?

Hayır orada uyuşturucu testi yapmıyorlar .

Victoria's Secret çalışanları Bath and Body Works'te indirim alıyor mu?

Çalışanlar ayrıca %30 indirim alıyor Bath and Body Works, Victoria's Secret ve diğer L Brands işletmeleri. Ne yazık ki, indirim yalnızca tam fiyatlı ürünler için geçerlidir ve indirimli veya indirimli fiyatlı ürünlerde istiflenemez.


Bath and Body Works'te çalışmak eğlenceli mi?

Bath and Body Works'teki çalışma ortamı gerçekten hızlı ve keyifli . Her zaman iyi olan ama bazen boşa çıkabilen bir şey yapmakla meşgulsünüz. Vardiyalar kısadır ve çalışma saatleri çok fazla değildir, ancak ücret rekabetçidir.

Bath and Body Works mülakatında ne giymeliyim?

Banyo ve Vücut İşleri Mülakatında Ne Giymeliyim? Blazer ve koyu renkli pantolon gibi resmi kıyafetler güvenli bir seçimdir. Kadın adaylar için de tesettür elbise tercih edilebilir. Mülakatlar için geçici iş kıyafetleri tercih edilen seçenektir.

Hollister'daki vardiyalar ne kadar sürüyor?

Ortalama bir gün herhangi bir yerde olabilir dört ila sekiz saat .

Hollister'da eğitim için para alıyor musunuz?

Yöneticilik Eğitim Programı sırasında ödeme alıyor musunuz? Evet ben yaptı. önce fiziki maaş çeki gönderiyorlar, sonra banka kartı mı yoksa kendi bankanız mı var onu seçiyorsunuz...


Hollister'da çalışmak için kaç yaşında olmak gerekiyor?

Hollister Co.'da genç işler

Hollister Co.'ya başvurmak için asgari yaş genellikle 17 yaşında . Ortalama olarak, haftada bir ila iki vardiya çalışmanız gerekir (her vardiya için 5 saat vardır).