Hogwash saçmalık anlamına mı geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Rowland Schmitt
Puan: 4.6/5(41 oy)

pislik tamamen saçmalık , yalanlar veya gülünç eylemler. Bir reklam, günde bir vitamin hapı almanın sizi on kat daha güçlü yapacağını iddia ediyorsa, bu saçmalıktır. Gayri resmi saçmalık, yalanlar ve aptallık hakkında konuşmak için mükemmeldir.

Hogwash neden saçmalık demek?

1600'lerde domuz yıkaması gayri resmi bir şekilde bir içici için yeterince güçlü alkol içeriğine sahip olmayan alkollü içecek . Bundan kısa bir süre sonra, terim eşit veya değersiz olmayan her şeyi ifade etmeye başladı.

Saçmalığın diğer anlamı nedir?

kelimeler veya dil çok az veya hiç anlamı olmayan veya anlam. Anlamsız, aptalca veya saçma olan davranış, eylem vb.: Yeterince saçmalığa tahammül etmek. ... saçma veya saçma bir şey: böyle bir önerinin tamamen saçmalığı.

Hogwash'ın diğer adı nedir?

Bu sayfada hogwash için 23 eş anlamlı, zıt, deyimsel ifade ve ilgili kelimeleri keşfedebilirsiniz, örneğin: çöp , pislik, saçmalık, gerçek, enkaz, şişkinlik, reddetme, saçmalık, gülünçlük, balon ve boğa.

Krapol kelimesi ne anlama gelir?

argo. : saçmalık, çöp ayrıca : şeyler duyusu 4b.

pislik anlamı

31 ilgili soru bulundu

ABD korkusu ne anlama geliyor?

1 : gergin veya korkulu bir belirsizlik hissi ajitasyon: yeni bir işe başlama endişesi. 2 arkaik: titrek bir hareket: titreme.

Tommyrot ifadesi ne anlama geliyor?

: tamamen aptallık veya saçmalık .

malarkey argo ne işe yarar?

Oxford Sözlüklerine göre, malarkey ' anlamsız konuşma; saçmalık ' 1920'lerde kullanılmaya başlandı ve özgün kökeni bilinmiyor. İrlandalı bir isim var - Mullarkey.

Köstebek deyimi ne anlama geliyor?

1 : duygu 2a , eğim. 2: saçmalık, saçmalık.


lummox eş anlamlılar sözlüğü nedir?

sakar, garip bir insan .

Akılsız insan nedir?

Birini saçma sapan bir insan olarak tanımlarsanız, onaylarsınız. verimli, doğrudan ve oldukça sert oldukları gerçeği . sadece saçmalık. Söylenen ya da yazılan bir şeyin saçma olduğunu söylüyorsanız, onun yanlış ya da saçma olduğunu düşünüyorsunuz demektir. [...]

Saçmalık kelimesinin ön eki nedir?

İngiliz ön ek olmayan anlamına gelen , anlamsız, yağsız ve iade edilemez gibi yüzlerce İngilizce kelime kelimesinde yer alır. Zehirli olmayan bir madde zehirli olmadığı için, olmayan ön ekinin zehirsiz kelimesi aracılığıyla olmadığını hatırlayabilirsiniz.

kerfuffle nedir?

: tipik olarak bir anlaşmazlık veya çatışmadan kaynaklanan bir rahatsızlık veya kargaşa Bütün bu karışıklığın içinde, hiç kimse Harry'i fark etmemiş gibi görünüyordu ki bu da ona mükemmel bir şekilde uyuyordu.—


Codswallop kelimesi nereden geldi?

Halk etimolojisi olarak geniş çapta reddedilmesine rağmen, sıkça verilen bir etimoloji, onu türetir. 1870'lerin İngiliz meşrubat üreticisi Hiram Codd'dan, aynı adı taşıyan Morina boyunlu şişesiyle tanınan Codswallop'un, Codd's + wallop (bira (argo)) Codd's'dan bira içenler tarafından alkolsüz içecekler için alaycı bir terim olduğu önerisiyle ...

Boulder Dash ne anlama geliyor?

anlamsız, aptalca veya abartılı konuşma veya yazma ; saçmalık.

Bir cümlede hogwash nasıl kullanılır?

Bir Cümlede Hogwash?

  1. Marty herkese uzaylılar tarafından kaçırıldığını bildiğini söyledi ama herkes onun aptalca konuşmasının saçma olduğunu düşündü.
  2. Bernie, saçmalamaya vakti olmadığını açıkladı ve kız kardeşini duyguları hakkında gerçeği söylemeye çağırdı.

Blarney ne anlama geliyor?

(Giriş 1 / 2) 1 : ustaca iltifat: yalakalık . 2: saçmalık, saçmalık.


birini gıdıklamak ne demek?

1: serbestçe, açgözlülükle veya aşırı derecede içmek veya yemek. 2 : kıvrım .

Şakalar kötü bir kelime mi?

Çoğu kişi maskaralıkları zararsız şakalar veya davranışlar olarak düşünse de, çoğu sözlük tanımı onlara biraz kötü bir kadro . ... WNW, skullduggery'yi ikinci bir yazım olarak listeler, bir l'yi tercih eder ve diğer çoğu sözlük, skullduggery'yi değişken bir yazım olarak adlandırır.

İngilizce'de Flibbertigibbet ne demek?

Flibbertigibbet, Orta İngilizce kelime flepergebet'in birçok enkarnasyonundan biridir, yani ' dedikodu' veya 'gevezelik .' (Diğerleri arasında 'flybbergybe', 'flibber de' Jibb' ve 'flipperty-gibbet' bulunur.) Anlamsız gevezeliği temsil etmesi amaçlanan seslerden yaratılmış, yansıma kökenli bir kelimedir.

Malarkey gerçek bir soyadı mı?

O'Mullarkey, Mullarkey, Malarkey, Mollarkey, Earc ve hatta Herrick dahil olmak üzere birçok yazımda kaydedilmiş, bu ünlü bir İrlandalı soyadı . Belki de şaşırtıcı bir şekilde, dini kökenlerden gelen bir soyadı, ilk isim sahibi, sık sık çağrıldıkları gibi, 7. yüzyıldan kalma bir aziz olan St Earc'ün bir takipçisi veya adanmışı.


horlamak ne demek?

Bir horlamanın tanımı bir burnunuzdan hava üfleyerek yapılan yüksek ses , genellikle insanlar tarafından kahkaha ifade etmek için yapılır veya hayvanlar için, korku ifade etmek istediklerinde veya bir horlama, burnunuzdan solunan bir doz kokain veya başka bir ilacı ifade eder. ... Hırsla gülmek gibi, horlama gibi bir ses çıkarmak.

Çok lated anlamı nedir?

özellikle bir parçayı şiddetle çıkararak bir şeye ciddi şekilde zarar vermek : Vücudu tanınmayacak şekilde parçalanmıştı. Kendinden nefreti, görünüşe göre onu kendi yüzünü sakatlamaya itti. bir fikri, bir sanat eserini veya eğlenceyi yok etmek: Bu değişiklikleri yaparak güzel bir filmi mahvetmişler.

Twodle ne demek

1 A : aptal boşta konuşma: sür. b : önemsiz veya değersiz bir şey : fikrin saf gevezelik olduğu saçmalığı.