Hogan'ın kahramanları tartışmalı mıydı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Linnie Fay DDS
Puan: 4.8/5(60 oy)

Hogan'ın Kahramanları toplandı Dünya Savaşı'nı hafife almak için bazı çevrelerden tartışmalar , ancak gösterinin savunucuları, Klemperer de dahil olmak üzere birçok oyuncunun Yahudi olduğunu kaydetti. Banner, Naziler yüzünden Avrupa'dan kaçmıştı ve Clary, İkinci Dünya Savaşı'nda bir toplama kampındaydı.

Schultz, Hogan's Heroes hakkında ne dedi?

Stalagının mahkûmlarının kargaşa planladıklarına dair sürekli kanıtlarla karşılaşan Schultz, sık sık cehalet gibi davrandı, ' Hiçbir şey görmüyorum! Hiçbir şey duymuyorum! Hiçbir şey bilmiyorum!' (veya daha yaygın olarak seri devam ederken, 'Hiçbir şey bilmiyorum, hiçbir şey!').

Hogan'ın Kahramanları neye dayanıyordu?

Durum komedisi, Albay Robert Hogan ve sabotajcı grubunun Stalag 13 adlı Almanya'daki bir savaş esiri kampında faaliyet gösterebileceği gibi saçma bir düşünceye dayanıyordu. Dizideki Komutan Wilhelm Klink ve Çavuş Hans Schultz gibi Naziler aptaldı ve kötü değil.

Carter neden Hogan's Heroes'dan ayrıldı?

1965 yılında, başka bir oyuncu Hogan's Heroes adlı televizyon programından çekilince, Hovis 'Sgt. Andrew Carter', bir savaş esiri Almanca patlayıcılar konusunda uzman olan hapishane kampı. ... (Kinskey, pilottan sonra, oyuncuları Nazi taklidi yapan bir dizide kalmak istemediğine karar verdi.)

Hogan's Heroes'dan yaşayan var mı?

Clary Cynthia Lynn (Helga, ilk sezon, 1965–1966) 10 Mart 2014'te öldüğünde, Kenneth Washington (Çavuş Richard Baker, son sezon) ile birlikte Hogan's Heroes'un hayatta kalan son iki ana kadrosundan biri oldu. hayatta kalan asıl asıl oyuncu.

Her Hogan'ın Kahramanları Oyuncu Üyesi Nasıl Öldü?

37 ilgili soru bulundu

Hogan's Heroes'da Hilda'ya ne oldu?

Valdis akciğer kanserinden öldü Ekim ... Valdis, İkinci Dünya Savaşı'ndaki bir Alman savaş esiri kampındaki Müttefik mahkumlarla ilgili 1965-71 CBS durum komedisi Hogan's Heroes'da beş sezon boyunca Hilda'yı oynadı. O ve Crane, 1970 yılında TV şovunun setinde evlendiler.

William Christopher, Hogan's Heroes'da hiç göründü mü?

O birkaç görünüm yaptı (her seferinde farklı bir karakter olarak) Hogan's Heroes'da oynadı ve Gomer Pyle, U.S.M.C. ve O Kız.

Hogan's Heroes'da Carter hangi sıradaydı?

Savaştan önce Carter, Muncie, Indiana'da bir eczane işleten bir izciydi. Pilot bölüm olan 'The Informer'da, Carter Üsteğmen , ve geçici olarak Stalag 13'e getirilirken 'dış adam' Olsen ile yer değiştiren başka bir POW kampından bir kaçak.

Kinchloe'nin Hogan's Heroes'dan ayrılmasını nasıl açıkladılar?

Dixon ayrılmaya karar verdi 145 bölüm ve beş diziden (1965-70) sonra dünya çapında gösterilen popüler sitcom'un yeteneklerinin tam olarak kullanılmadığını hissettiği bildirildi. O ayrılan tek orijinal oyuncuydu ve programın kendisi sadece bir koşu daha sürdü.


Hogan's Heroes'da kim çok ilginç dedi?

Johnson Sanat , Rowan & Martin's Laugh-In'de gıcık, Emmy ödüllü bir oyuncu en iyi, şovun saksı bitkilerinin arkasından casusluk yapan ve şakalarını bazen aptal olsa da çok ilginç bulan İkinci Dünya Savaşı Alman askeri Wolfgang olarak hatırlanır, 3 Temmuz'da öldü Los Angeles'ta bir hastanede. 90 yaşındaydı.

Hogan's Heroes'u nerede çektiler?

Hogan'ın Kahramanları iki yerde çekildi. İç mekan setleri Desilu Studios'ta çalışıyor , daha sonra Dördüncü Sezon için Paramount Studios ve ardından Sezon Beş ve Altı için Cinema General Studios olarak yeniden adlandırıldı. Dış mekan sahneleri 40 Acres Backlot'ta çekildi. 40 Acres, Los Angeles metropol bölgesindeki Culver City'deydi.

Robert Clary bir toplama kampında mıydı?

Robert Clary, birden fazla yönden hayatta kalan biri. Gerçek hayatta, Paris doğumlu küçücük aktör ve şarkıcı Dünya Savaşı sırasında Yahudi bir genç olarak toplama kamplarında üç yıl hayatta kaldı . ... İkinci Dünya Savaşı sırasında bir Alman dikmesinde veya savaş esiri kampında geçen 1965-71 CBS komedi dizisi Hogan's Heroes'da LeBeau.

Peder Mulcahy'yi kim oynadı?

William Christopher NBC Los Angeles ve KABC-TV'nin raporlarına göre, 'M.A.S.H.' adlı televizyon dizisinde Peder Mulcahy'yi oynayan aktör Cumartesi günü öldü. 84 yaşındaydı. Ajanı NBC istasyonuna Christopher'ın kanserle savaştıktan sonra sabah erkenden öldüğünü söyledi.


Hogan's Heroes'dan Helga hala hayatta mı?

Cynthia Lynn Hogan's Heroes'daki rolüyle tanınan oyuncu hayatını kaybetti. 76 yaşındaydı. Lynn, Eylül 1965'ten Nisan 1971'e kadar altı sezon süren CBS sitcom'u Hogan's Heroes'un 22 bölümünde, beceriksiz komutan Albay Wilhelm Klink'in (Werner Klemperer) sarışın sekreteri Helga olarak göründü.

Bob Crane'in ikinci karısı kimdi?

Sahne adıyla bilinen Olson Sigrid Valdis , 1970 yılında (Terzian'dan boşandıktan kısa bir süre sonra) Crane'in ikinci karısı oldu; çiftin Scott ve AnaMarie adında iki çocuğu oldu.