Hogan'ın kahramanları gerçek bir hikayeye mi dayanıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Prof. Stefan Streich IV
Puan: 4.9/5(43 oy)

'Hogan'ın Kahramanları' Gerçek Esir Kampı ve Alman Hammelburg Kasabası'na dayanmaktadır. . Hogan's Heroes, savaşa dayalı en uzun soluklu Amerikan dizisiydi. ... Hogan's Heroes, Stalag 13 adlı Alman esir kampında yer aldı. Gösteride bu kamp Hammelburg kasabasından çok uzakta değildi.

Hogan'ın Kahramanları gerçek olaylara mı dayanıyor?

Görünüşe göre Hogan'dan Albay Robert Hogan Kahramanlar tamamen hayali bir karakterdi ve yaratıcı Bernard Fein, karaktere Hogan's Heroes bölümlerinden ikisinde (1. sezonda Reservations Required ve 5. sezonda Crittendon's Commandos) küçük rollere sahip olan aynı adı taşıyan bir aktörün adını verdi.

Hogan's Heroes'un arkasındaki hikaye nedir?

durum komedisi Col. Robert Hogan ve sabotajcı grubu, Almanya'daki Stalag 13 adlı bir savaş esiri kampında faaliyet gösterebilir. . Dizideki Komutan Wilhelm Klink ve Çavuş Hans Schultz gibi Naziler kötü değil, aptaldı.

Gerçek bir Stalag 13 var mıydı?

Gerçek Stalag'ın Tarihi 13. Stalag 13, sadece Hogan's Heroes'un selüloit dünyasında mevcut değildi. gerçekten vardı Stalag 13 adında bir esir kampı (veya Stalag XIII C), Frankfurt'un yaklaşık 80 km doğusunda, Hammelburg'un eteklerinde.

Almanya'da gerçekten Stalag 13 var mıydı?

Stalag XIII-C, bir Almanca Ordu II. Dünya Savaşı savaş esiri kampı (Stammlager), Hammelburg, Aşağı Frankonya, Bavyera, Almanya'daki eğitim kampı üzerine inşa edildi.

Her Hogan'ın Kahramanları Oyuncu Üyesi Nasıl Öldü?

31 ilgili soru bulundu

Klink neden LeBeau hamamböceği diyor?

Hem Schultz hem de Klink, LeBeau'dan sıklıkla 'hamamböceği' olarak bahseder. küçük boyundan dolayı . Aktör Robert Clary, Nazi toplama kampları Ottmuth ve Buchenwald'da tutulan ve hala seri numarası dövmesi olan bir Fransız Yahudisidir.

Hogan's Heroes'un herhangi bir üyesi hala hayatta mı?

Clary Cynthia Lynn (Helga, ilk sezon, 1965–1966) 10 Mart 2014'te öldüğünde, Kenneth Washington (Çavuş Richard Baker, son sezon) ile birlikte Hogan's Heroes'un hayatta kalan son iki ana kadrosundan biri oldu. hayatta kalan asıl asıl oyuncu.

Almanlar Hogan's Heroes'u izliyor mu?

En son hit şov Alman televizyonu 'Hogan'ın Kahramanları.' Bir Alman savaş esiri kampındaki bir grup Müttefik mahkum hakkında 1960'ların sitcomu, Almanya'da günde yaklaşık bir milyon izleyici çekiyor. Gösteri yirmi yıldan fazla bir süredir 45 ülkede yayınlanmasına rağmen, ABD Ordusu Albay'ın istismarları.

Stalag 17 gerçek bir hikaye miydi?

Film temelli İkinci Dünya Savaşı sırasında Avusturya'da Stalag 17B'de savaş esiri olan yazarları Donald Bevan ve Edmund Trzcinski'nin deneyimlerine ve anılarına dayanan aynı adlı bir oyun üzerine. ... Filmde bir figüran olan Warren Sortomme, Almanya'da gerçek bir savaş esiriydi.


Hogan'ın Kahramanları, The Great Escape filmine mi dayanıyor?

Hogan'ın Kahramanları gevşek bir şekilde Stalag 17 oyununa dayanıyor , oyunun yapımcıları tarafından dava açılmasına neden oldu, ancak 1963'ün hit filmi The Great Escape'in unsurlarını da içeriyordu. ... Hogan'ın Kahramanları popüler bir gösteri iken, aynı zamanda tartışma için bir paratonerdi.

Hogan'ın Kahramanları filmi var mıydı?

'Hogan'ın Kahramanları' Filmi Hakları Geri Kazanıldıktan Sonra Çalışır İçerik Oluşturuculara Göre – Son Tarih.

Schultz, Hogan's Heroes hakkında ne dedi?

Stalagının mahkûmlarının kargaşa planladıklarına dair sürekli kanıtlarla karşılaşan Schultz, sık sık cehalet gibi davrandı, ' Hiçbir şey görmüyorum! Hiçbir şey duymuyorum! Hiçbir şey bilmiyorum!' (veya daha yaygın olarak seri devam ederken, 'Hiçbir şey bilmiyorum, hiçbir şey!').

Hogan's Heroes'un finali var mıydı?

'Hogan's Heroes' (1967) 1971'de törensiz bir şekilde iptal edildiğinden, bu dizinin final bölümüydü. Hiçbir resmi final bölümü çekilmedi veya yayınlanmadı , bu yüzden ana karakterlerin kaderleri asla çözülmedi.


Hogan'ın Kahramanları setine ne oldu?

Bu arada, Hogan'ın Kahramanları Stalag 13 setinde çekim yapıyor . Gösteri 1971'de altı sezonun ardından sona erdiğinde, kalıcı bir Nazi esir kampı setine çok az ihtiyaç vardı. Ancak, büyük bir dış mekan televizyon setinin sökülmesi, yıkılması ve taşınması paraya mal olur. ... En azından Hogan's Heroes'un ortalığı temizlemesine yardımcı oldu.

Hogan's Heroes hangi savaşa dayanıyor?

Hogan's Heroes, bir Amerikan televizyon durum komedisidir. İkinci Dünya Savaşı sırasında bir Nazi Alman savaş esiri (POW) kampı . Bu savaştan esinlenen bir Amerikan televizyon dizisi için en uzun yayın olan CBS ağında 17 Eylül 1965'ten 4 Nisan 1971'e kadar 168 bölüm (altı mevsim) için koştu.

Stalag'ın anlamı nedir?

: astsubaylar veya erler için bir Alman esir kampı genel olarak: esir kampı anlamı 2.

Stalag 17'den hala hayatta olan var mı?

1953'te Stalag 17'deki rolüyle Oscar kazanan ve 40 yılı aşkın kariyeri boyunca erkeksi, açık sözlü, romantik figürü temsil eden film yıldızı William Holden, dün Noel Baba'daki dairesinde ölü bulundu. Monica, Kaliforniya Mr.


Stalag 17b ne zamandı?

Nisan 1945'te Stalag 17-B'deki 4.000 POW, Avusturya'nın Braunau kentine 18 günlük 281 millik bir yürüyüşe başladı. Kalan 900 erkek yürüyüşe çıkamayacak kadar hastaydı ve hastanelerde geride bırakıldı. Bu adamlar serbest bırakıldı 9 Mayıs 1945 Ruslar tarafından.

Hogan'ın Kahramanları'ndaki Rus kadın kimdi?

Nita Talbot Anita Sokol, 8 Ağustos 1930), Amerikalı aktris. Hogan's Heroes'un 1967-68 sezonu için Komedi Dizisinde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu dalında Emmy Ödülü adaylığı aldı.

Stalag 13 nerede çekildi?

Stalag 13, 1965 yılında inşa edilmiş bir açık hava film setiydi. Culver City'deki RKO Forty Acres'in kuzeybatı köşesine yakın . Çeşitli hapishane kamplarını, en ünlüsü Hogan's Heroes'un POW kampını tasvir etmek için kullanıldı. 1968'in başlarında aynı zamanda Mission: Impossible mürettebatına da ev sahipliği yaptı.

Hogan'ın Kahramanları neden hep kıştı?

Bu süreklilik ile ilgili sorunları önlemek ve bölümlerin herhangi bir sırayla gösterilmesine izin vermek (aynı zamanda hapishane yaşamının daha kasvetli görünmesini sağlar ve Klink veya Schultz'un Rus cephesine gönderilmekle tehdit edildiğinde kış olması daha da fazla tehdit oluşturur).


Robert Clary, Days of Our Lives'da kimi oynadı?

Days of Our Life (TV Dizisi 1965– ) - Robert Clary as Robert LeClair , Robert Le Clair - IMDb.