hmu ne demek

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jordy Schultz
Puan: 4.6/5(64 oy)

See ifadesinin kısaltmasıdır bana vur . Yapacak bir şey aradığınızı duyurmak ve başkalarını size ulaşmaya teşvik etmek için genellikle çevrimiçi olarak yayınlanan bir sosyal davet talebidir.

HMU bir erkekten ne anlama geliyor?

Ne demek. HMU kısaltmasıdır bana vur . Birine sizinle iletişime geçmesini veya gelecekte plan yapmasını söylemenin hızlı bir yolu.

OMM'nin anlamı nedir?

İşletme, Bakım ve İzleme (proje yönetimi) OMM. Operasyon ve Malzeme Yönetimi . OMM.

HMU kentsel ne anlama geliyor?

HMU'nun açılımı Beni Vur .

Monkey uygulamasında HMU'nun anlamı nedir?

31 Aralık 2020'de güncellendi. HMU, Beni Vur .

HMU'nun anlamı nedir?

36 ilgili soru bulundu

İMK ne anlama gelmektedir?

Genel olarak, IMK kısaltması en çok şu anlama gelir: bildiğim kadarıyla . Bu trend olan argo terim, genellikle SMS metin mesajlarında ve sosyal medyada, doğru olabilecek veya olmayabilecek bir ifadenin önüne geçerken kullanılır.

Metinde XD ne anlama geliyor?

metin mesajlarında veya e-postalarda mutluluk veya kahkahalar için kullanılan bir ifade. XD bir ifade . X kapalı gözleri temsil ederken, D açık ağız anlamına gelir.

HRU mesajlaşmada ne anlama geliyor?

HRU bir kısaltma anlamına gelir nasılsın ? HRU'daki R, kelimesinin kısaltmasıdır.

Mesajlaşmada TQM nedir?

TKY'nin anlamı ' Seni çok seviyorum .' ('Seni çok seviyorum', İngilizce'de 'Seni çok seviyorum' anlamına gelir.)


AFK'nin anlamı nedir?

AFK demek Klavyeden uzakta ' kestirme yazarak. Anlamı gerçek olabilir veya sadece çevrimiçi olmadığınızı gösterebilir. AFK, uzaklaştığınızı hızlı bir şekilde iletmek istediğinizde, ortak çevrimiçi alanlar için yararlı bir ifadedir.

Metinde WYD ne anlama geliyor?

Wyd bir metin konuşma kısaltmasıdır. İçin Ne yapıyorsun? İlk olarak 2009'da Urban Dictionary'de tanımlandı. Wyd, başka bir kişinin gerçekte ne yaptığını bulmak için kullanılan gerçek bir soru olabilir.

Bir kızdan XD ne anlama gelir?

XD ne anlama geliyor? XD bir ifade . X kapalı gözleri temsil ederken, D açık ağız anlamına gelir.

Bu 3 mesajlaşmada ne anlama geliyor?

:3 temsil eden bir ifadedir bir 'Utangaç Gülümseme .' İfade :3 utangaç bir gülümsemeyi belirtmek için kullanılır. :3.


Mesajlaşmada XP ne anlama geliyor?

'Deneyim puanları ', Discord ve TeamSpeak gibi oyun uygulamalarının yanı sıra Snapchat, WhatsApp, Facebook, Twitter ve Instagram'da XP için çok yaygın bir tanımdır. XP. Tanım: Deneyim Puanları.

Sohbette IMK ne anlama geliyor?

IMK demek Bildiğim kadarıyla .' IMK kısaltması, gönderen kişinin yaptığı açıklamadan tam olarak emin olmadığını, ancak doğru olduğuna inandığını belirtmek istediğinde 'Bildiğim kadarıyla' anlamında kullanılır.

Bir WYD metnine nasıl yanıt verirsiniz?

Sorusuna gerçekte ne yaptığınıza dair kısa bir açıklama ile cevap verin ve ardından gelişigüzel bir şekilde birlikte bir şeyler yapmayı önermek . Bu, fazla riske atmadan sade bir tarih önermenin iyi ve güvenli bir yoludur.

Bir kızdan WYD ne anlama gelir?

WYD'nin temel anlamı basitçe Ne yapıyorsun? Mutlak en basit anlamda kullanılırsa, tam da bunun için bir kısaltmadır.


AFK kötü bir kelime mi?

AFK Kötü Bir Kelime mi? Hayır, AFK kötü bir kelime değil . Ancak bu kısaltma argo olduğundan daha resmi bir ortamda uygun olmayabilir. Bununla birlikte, daha az resmi bir atmosfere sahip olma eğiliminde olan işyerlerinde AFK kullanmak yaygın bir uygulamadır.

AFK, GTA'da ne anlama geliyor?

GTA bağlamında, örneğin, bir işe veya aktiviteye başlamak ve sadece bir apartman dairesinde oturmak veya Bunker'daki güvenlik kameralarını izlemek anlamına gelir. oyundan uzaklaşmak ve Hikaye Moduna zaman aşımına uğramaz veya atılmaz.

lmao ne anlama geliyor?

LMAO — ' kıçımla gülmek ' LOL - 'yüksek sesle gülmek' veya 'çok gülme' (eğlenceli bir şeye cevap)

Metinde NSFW nedir?

iş için güvenli değil ; iş için uygun değil —bir web sitesi, e-posta eki vb.'nin çoğu iş yerinde görüntülenmeye uygun olmadığı konusunda birisini uyarmak için kullanılır Elbette, çalışanların iş dışı Web'de gezinmek için şirket bilgisayarlarını kullanmasına izin verebilirsiniz, ancak bunu yapmazsınız NSFW sitelerini ziyaret etmelerine izin vermelisiniz.—


TKY ne anlama geliyor?

Toplam Kalite Yönetimi (TQM), üretimdeki hataları tespit etme ve azaltma veya ortadan kaldırma, tedarik zinciri yönetimini düzene koyma, müşteri deneyimini iyileştirme ve çalışanların eğitimle hız kazanmasını sağlamanın sürekli sürecidir.

Argoda OMKS ne anlama geliyor?

Tanım. Seçenekler. Değerlendirme. OMKS. Çocuğum Kısa .