Hinterland nerede gerçekleşir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Madeline Jacobi
Puan: 4.3/5(21 oy)

Program ayarlanır Aberystwyth, Ceredigion, Galler , ve üç dizi kasabada ve çevresinde, genellikle kırsal yerlerde çekildi.

Hinterland İptal Edildi mi?

Yalnızca Netflix ABD'nin şu anda Temmuz 2021'de Hinterland'ı kaybettiği onaylandı şimdiye kadar. ... Netflix, 2016'da eklenen 2. sezon ve 2017'de eklenen üçüncü ve son sezonla 2014'ten bu yana ABD'de diziyi yayınlıyor. Toplamda 13 bölüm var ve bu dizi, ayrılmadan önce bunu çok kolay bir hale getiriyor.

Hinterland Aberystwyth'te mi çekildi?

BBC Galler ve S4C'deki Hinterland (Y Gwyll) dizisinin hayranı mısınız? Seri Aberystwyth ve Kambriyen Dağları'nda ve çevresinde vuruldu , ve çarpıcı kırsal konumların birçoğu bölgenin bu interaktif haritasında gösterilmektedir - yeni seri için güncellendi. ...

Hinterland'da Tom Mathias'ın arkasındaki hikaye nedir?

Dedektif Başmüfettiş Tom Mathias, London Met'te on yıl geçirdikten sonra Aberystwyth'e gelir. İyileşme yolculuğunda bir adam, kendi yarattığı bir çöle atılan bir adam . Kusurlu ama zeki Mathias ölümle yüz yüze geldi ve bunu gösterecek yaralar taşıyor.

DCI Mathias'ın hinterlandındaki kızına ne oldu?

Mathias'ın sahip olduğunu keşfediyoruz. diğer çocuklarının ölümü üzerine karısını ve kızını terk etti . ... Karısının Kanada'ya taşınmak istediğini söylemesi canını sıkar ve meslektaşlarına ve IPCC müfettişine saldırır. Akıl hastalığı, içinde kalmakta ısrar ettiği pis kervan tarafından temsil edilmeye devam ediyor.

Hinterland Kurumsal DVD'si

16 ilgili soru bulundu

Dizinin adı neden hinterland?

Hinterland - Y Gwyll ('alacakaranlık' için Galce), orijinal Galce versiyonunda - bir Galli kara polis usul serisi Galce dilinde S4C'de yayın.

Gwyll Galce'de ne anlama geliyor?

İsim. gwyll m (çoğul gwyllon) (edebiyat) karanlık . (edebi) alacakaranlık.

Hinterland neye denir?

Bir nehir kıyısının veya kıyı şeridinin arkasındaki alan . Özellikle, hinterland doktrini ile hinterland, bir limanın arkasında yatan iç bölgedir ve kıyı sahibi devlet tarafından talep edilir. ... Daha genel olarak, hinterland, ekonomik olarak kentsel bir havza alanına bağlı olan kırsal alana atıfta bulunabilir.

Hinterland Kuzey Galler'de mi çekildi?

Aberystwyth ve çevresindeki Orta Galler kırsalının çoğu İngilizce'de 'Hinterland' veya Galce'de 'Y Gwyll' olarak bilinen iki dilli S4C ve BBC dedektif drama dizisinde kapsamlı bir şekilde yer aldı.

Tüm hinterland aktörleri Galce konuşur mu?

Önce İngilizce ateş ediyorlar: tüm ekip Galce konuşmuyor , bu yüzden bu şekilde yapmak, bir sahneyi daha iyi bilmelerine yardımcı olur. ... 'Galce'de sahneler çok daha çabuk bitebilir' diyor Harrington, 've daha şiirsel ve renkli olduğu için bazı şeyleri bir kelimeyle, hatta bir bakışla söyleyebilirsiniz.

Hinterland'ın Galce versiyonu var mı?

Hinterland'ın Galce versiyonu - denir hinterland - İngilizce versiyonu BBC One Wales ve iPlayer'da, ardından BBC Four'da yayınlanmadan önce S4C'de gösterildi.

Hinterland aksan nedir?

Şovun bazı 'Wenglish' kullanması (konuşma sırasında İngilizce kelimelerin kullanılması) Galce ) ayrıca gerçekçiydi çünkü çoğu insanın Galce konuştuğunu gördüm.

Hinterland'ın 4. serisi var mı?

Onaylanmadı! Şimdilik, bunu hayal etmek en iyisi Hinterland 4. sezon olmayacak . 3. sezon seyircisiyle büyük bir başarı yakalasa da dizinin yolunda gitmesinin pek çok nedeni var.

Prosser Hinterland'da ne saklıyor?

Hinterland 3. sezonda her biri 90 dakika uzunluğunda 4 bölüm var. ... İlk iki sezonda Chief Supt Prosser'ın (Aneirin Hughes) geçmişinden bir suç sakladı . Eski çocuk yuvasıyla ilgili olduğuna dair ipuçları aldık. Iwan Thomas yıllar önce çocuk evinde bir dava üzerinde çalışmış.

Bir hinterland örneği nedir?

Kentsel hinterlandı terimi, merkezi şehre yakından bağlı olan şehir veya büyükşehirlere bağlı bölgelere atıfta bulunulduğunda yaygın hale geldi. Büyükşehir hinterlandına bir örnek Metropolitan İstatistik Alanı (MSA) ABD Sayım Bürosu tarafından belirlendiği gibi.

Foreland ve hinterland arasındaki fark nedir?

İsimler olarak ön bölge ve hinterland arasındaki fark

bu mu ön bölge bir burun, hinterland ise bir sahilin hemen yanındaki ve iç kesimdeki arazidir. .

Umland kelimesini Hindistan'da ilk kim kullandı?

RL Singh Coğrafya alanında bu alanda öncü çalışmalar yapan ve & Umland terimini ilk kez 1955 yılında Benaras üzerine yaptığı çalışmayla Hindistan'da tanıtan , 'Umland' kullanmayı tercih edenler arasında Singh 127 (1956), Singh U., (1961) 28, Nath V.

Galce y nasıl denir?

Y harfini yöneten kurallar, Galce'deki en kafa karıştırıcı kurallardan bazılarıdır. normalde kesimdeki u gibi telaffuz edilir , ancak bir kelimenin son hecesinde en yaygın olarak pancardaki ee'nin sesini temsil eder. Not; Bu, llyn (hlin) gibi tek heceli kelimeleri içerir.

Devil's Bridge hinterlandında ne oldu?

Şeytan ortaya çıktı ve onu geçen ilk canlının ruhunun karşılığında bir köprü inşa etmeyi kabul etti. . Köprü bittiğinde yaşlı kadın nehre bir parça ekmek fırlattı, köpeği onu almak için köprüden geçti ve böylece köprüyü geçen ilk canlı oldu.

Gwen hinterlandında kimdir?

Nia Roberts Hinterland'da Gwen Thomas olarak.

Hinterland'ın iki versiyonu var mı?

Var üç farklı versiyon : tamamı Galli bir versiyon (üçüncü serisi Kasım ayında S4C'de yayınlandı), iki dilli bir versiyon (bu röportajın yardım ettiği) ve uluslararası izleyiciler için tamamen İngilizce bir baskı.

Hinterland izlemeye değer mi?

Hinterland bir en iyi dramalardan uzun yıllar BBC'den çıkmak için. Scandi dramalarını seviyorsanız, Hinterland'ı kesinlikle seveceksiniz, aynı şekilde çekildi, doğal olarak karanlık ve karamsar, cesur hikaye hatları ve sizi şaşırtacak ve daha fazlası için geri gelmek istemenizi sağlayacak bir oyunculuk seviyesi. .

Alex Harry'nin Mali ile akrabalığı var mı?

hayır ilgili değiller .