Hersh kimdir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Armani Mosciski
Puan: 5/5(13 oy)

'Person of Interest' A House Divided (TV Bölüm 2014) - Boris McGiver George Hersh olarak - IMDb.

Hersh in Person of Interest'e ne oldu?

Sonunda onu bulmayı başarır ve Makine, Root'a Hersh'i vurmasında yardımcı olur, ancak daha sonra onu öldürmesini engeller. Finch ortaya çıkar ve Root'un gittiğini fark eder ve Hersh aciz, yerde yatarken .

POI'de kontrol ölür mü?

Kontrolün kaderi ilk sol bilinmeyen (Aletheia)ancak daha sonra hayatta ve iyi olduğu ortaya çıkar.

Kontrol Greer'i öldürür mü?

Greer oksijen eksikliğinden boğularak öldü , ancak Finch, Reese ve Shaw'un Makine'nin onu kurtarmasını sağlayacak kadar uzun süre hayatta kalır. Finch daha sonra onlara Greer'in başarısız bir öldürme girişiminde öldüğünü söyler.(.exe).

Finch dizüstü bilgisayarı neden sattı?

Finch, Casey'nin çıkardığı kodu 'düzeltmeye' karar verir, virüs inşa etmek Finch, Casey'i en azından bilinmeyen taraftan korumak için ve kodun denenmesi için kullanılacağı ek nedeni ile onu karaborsada satışa çıkarır. bulaştırmak için...

Ölüm Meleği (İlgilenilen Kişi)(1 x 1)

26 ilgili soru bulundu

Shaw ölü taklidi mi yaptı?

Fakat Shaw ölmez . Carter, Fusco ve EMT olarak poz veren Leon Tao'nun yardımıyla Finch ve Reese hayatını kurtarıyor. Finch, işverenlerinin onun ölmesini istediğine ve şimdi de öyle olduğuna dikkat çekiyor.

POI neden sona erdi?

Serinin arkasında Warner Bros. ile, CBS, kar paylaşımı ağa yeterince fayda sağlamadığı için Person of Interest'i iptal etmeye karar verdi. . ... Ve ana yıldızlardan birinin finalde ölmesi ve Root'un birkaç bölüm önce gitmesiyle, Person of Interest'in devamı olarak devam etmesi pek olası görünmüyor.

Carl Elias'ı Kim Öldürdü?

Person of Interest 4. sezon finali, şehrin en büyük iki çete lideri Elias ve Dominic'in (Winston Duke) bariz ölümleriyle sona erdi. İkisi görünüşte Makine'nin şeytani yapay zekası tarafından öldürüldü. karşılık, Samiriyeli .

Simmons, Person of Interest'te ölür mü?

Fusco sonunda Simmons'ı alt etmeyi başarır, vahşice kolunu kırar ve onu boyun eğdirir. Simmons, Fusco'ya onu öldürmesini emreder, ancak Fusco, Simmons'a Carter'ın onu daha iyi bir adam yaptığını ve Simmons'ı öldürerek onun anısını lekelemeyeceğini söyler.

İlgilenilen kadın hacker kimdir?

Person of Interest'in 100. bölümü, tartışmalı bir dönüşle sona erdi: zeki hacker Samantha Root Groves ( Amy Acker ), The Machine adlı bir kitle gözetleme bilgisayar sisteminin yaratıcısı Harold Finch'i (Michael Emerson) kurtarmaya çalışırken bir keskin nişancı mermisi tarafından öldürüldü.

İlginin kökünü kim öldürdü?

o bir hükümet keskin nişancı tarafından öldürüldü o bir şey öğrenmeden önce. Onları takip eden diğer iki suikastçıyı öldürdükten sonra, Finch sonunda Makinenin yerini bildiğini kabul eder ve ikisi de Hanford, Washington'daki yerine giderler.

Elias kötü biri mi?

İşte bu yüzden Person of Interest 1. sezondaki Elias, sonraki düşmanlara kıyasla daha az tehdit olmasına rağmen şovun en iyi kötü adamıydı. ... Enrico Colantoni'nin canlandırdığı Carl Elias, büyük kötü 1. sezon ve gösterinin beş sezonluk koşusu boyunca yinelenen kilit bir karakter.

Carl Elias'a ne oldu?

Ses yeterince uzaklaştığında, Elias arabasını havaya uçurur ve onu öldürür. .

Elias'ın kasasında ne vardı?

Çatı katında, Elias'ın bir parasını içeren kasa , hem de gizli bir çıkış, ama Brotherhood adamları içeri girer. Reese ve Elias merdivenlerden aşağı inerken, Scarface adamlarla birlikte vurur, omzundan bir kurşun alır. Diğer ikisi kaçarken o geride kalır.

Makine neden kökü seçti?

1. sezondan beri, Root'un gerçekten istediği şey onu serbest bırakmaktı, böylece kimse tarafından kontrol edilmeyecekti. Zaman geçtikçe, Root, Makine ile bir bağlantı geliştirdi , onunla düzenli olarak iletişim kurmaya başladı. Makine ile olan ilişkisi CBS serisi boyunca devam etti.

Sarah Shahi, Person of Interest'ten neden ayrıldı?

7 Ocak 2015 tarihli Person of Interest bölümünün ardından Shahi ve gösterinin yapımcıları gösteriden süresiz olarak ayrılacağını açıkladılar. hamileliği nedeniyle bir süre . ... Mayıs 2016'da CBS diziyi devretti ve yapımcıları gösteriyi yayınlamak için bir ağ aramaya devam edeceklerini açıkladı.

Shaw hiç Samaritan'dan kaçar mı?

Takımın sadece %2 hayatta kalma şansı vardı ve son versiyon hariç her versiyon onları savaşta ölürken gördü. Bunu yaşadılar, ama sadece sayesinde Shaw'dan fedakar bir hamle Arkadaşları kaçarken Samaritan'ın adamlarını alıkoydu.

Root ve Shaw hangi bölümde öpüşüyor?

Bölümdeki bu son sahnede Shaw kavga etmeden önce Root sonunda Shaw'dan bir öpücük alıyor S01E11 'Eğer-O zaman-Else '.

Sameen Shaw hangi bölümde öldü?

İlgili Kişi, Salı günkü bölüm üçlemesini sona erdiriyor Kontrol-Alt-Sil Shaw'ın (Sarah Shahi) ölümünün Team Machine için beklenmedik sonuçlarını inceleyen .

Harold Grace ile biter mi?

13 Eylül 2010'da Finch ile bir randevudayken, Grace'e Jane Austen'ın Harold'ın önerdiği bir nişan yüzüğü içeren 'Sense and Sensibility' kitabının bir kopyası sunulur. Kabul eder ve bundan böyle nişanlanırlar. . Washington Square Park yakınlarındaki Grace'in evinde birlikte yaşamak için taşınırlar.

Makine Samaritan'ı nasıl yendi?

Reese vurulmadan hemen önce yüklemeyi tamamlayabilir. Samaritan'ın kopyası uydunun içinde önyüklenirken, Makine'nin kopyası da aynı şeyi ve iki ASI'nin savaşını takip eder. Makinenin kopyası sonunda galip gelir ve son Samaritan kopyasını yok eder.

Decima'nın ilgilendiği kişi nedir?

Decima Teknolojileri başlangıçta Harold Finch tarafından inanılan bir özel istihbarat firması Makineye bulaşmak üzere tasarlanmış bir virüs geliştirmiş olarak. Decima, ABD verilerini çalmak için Çinlilerle işbirliği yapan gizli bir grupla bağlantılı ve Şanghay merkezli.

Elias'a araba ile kim çarptı?

WWE süperstar Jeff Hardy Friday Night Smackdown bölümünde tutuklandı. Polis memurlarının olay yerinde açık bir içki şişesi bulması üzerine Hardy'nin sarhoş olduğu iddia edildi. 42 yaşındaki oyuncunun, WWE Performans Merkezi'nin dışında kiralık arabasıyla Elias'a çarptığı iddia edildi.