Hermione Granger nerede yaşıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bayan Neha Bednar
Puan: 4.1/5(49 oy)

Bir çıkmaz sokakta yer almaktadır Londra'nın kuzey banliyösü Hampstead , klasik, yemyeşil bir arka bahçeye sahip, üç katlı, altı yatak odalı geniş bir evdir; Hayali diş hekimleri Bay ve Bayan Granger'ın süper çalışkan kızları Hermione'yi aydınlık oturma odasında büyüttüğünü hayal edebilirsiniz.

Hermione Granger'ın ailesi nerede yaşıyor?

Harry Potter ve Felsefe Taşı'nın orijinal taslağında, Granger ailesinin evi, Potter ailesinin bir adada yaşadığı sahile yakındı. Filmin yeri, Heathgate ve Meadway'in köşesine yakın. Hampstead Garden Banliyösü, kuzeybatı Londra .

Hermione Granger'ın evi neredeydi?

Arlington Residential'a göre, ev şurada yer almaktadır: Heathgate, Londra'daki Hampstead Garden Banliyösü , 2.400.000 £ (yaklaşık 3.1 milyon USD) gibi dik bir fiyat için. İşte Harry Potter ve Ölüm Yadigarları, Bölüm 1'de görüldüğü gibi ev.

Hermione Hogwarts'tan sonra nerede yaşadı?

J.K. Rowling, İkinci Büyücülük Savaşı sona erdikten hemen sonra Hermione'nin Avustralya ve ailesinin anılarını geri getirdi. Onları eve getirdi ve muhtemelen hayatlarına diş hekimi olarak devam ettiler.

Draco'yla kim evlendi?

Draco, bir Slytherin arkadaşının küçük kız kardeşiyle evlendi. astoria yeşil çimen Saf kan ideallerinden daha hoşgörülü bir yaşam görüşüne benzer (daha az şiddetli ve korkutucu olsa da) bir dönüşüm geçirmiş olan Narcissa ve Lucius, bir gelin olarak bir hayal kırıklığı olarak hissedildi.

Hermione Granger'ın Tüm Hayatı Açıklandı (+Ron/Hermione İlişkisi)

32 ilgili soru bulundu

Hermione Draco'yu öptü mü?

Draco Hermione'yi öptü mü? Draco, Hermione'yi hiç öpmedi . Bu, serinin kanon malzemesinde hiç olmadı. Aslında Draco ve Hermione'nin dizi boyunca çok az etkileşimi oldu.

Kim daha zengin Emma Watson veya Daniel Radcliffe?

Radcliffe Bildirilen net değeri 110 milyon dolar, Pattinson'ınki ise 100 milyon dolar civarında. Watson, 80 milyon dolarlık net değeriyle üçüncü sırada yer alıyor. Editörün notu: Bildirilen net değer, finansal bilgilerin kaynağına ve kullanılabilirliğine göre değişebilir.

Luna Lovegood Harry Potter'da kiminle evlendi?

Sonunda evlendi Rolf Scamander Lorcan ve Lysander adında ikiz oğulları olan ünlü Büyüzoolog Newt Scamander'ın torunu. Luna'nın iyi arkadaşları Harry ve Ginny Potter da onun onuruna kızlarına ve üçüncü çocuklarına Lily Luna Potter adını verdiler.

Draco Malfoy oğlu kim?

Scorpius Hyperion Malfoy (d. 2006) İngiliz saf kan büyücüsü ve Draco ile Astoria Malfoy'un (kızlık soyadı Greengrass) tek çocuğu ve oğluydu.


Hermione neden Ravenclaw değil?

Ve bu yüzden Hermione, Ravenclaw'a uymuyor, çünkü düşünce yaratıcılığından yoksundur . Gryffindor'un doğası gereği olan korkusuzluğu ve doğru ve yanlış hakkındaki güçlü inançlarını da eklediğinizde, sonunda mavi ve bronz giyme şansı daha da azdı.

Hermione Granger'ın lakabı nedir?

Hermione Granger: ' Sincap' ('Sincap') Severus Snape: 'Nietoperz' ('Yarasa')

Draco Malfoy'un evi nedir?

Görünüşe göre çevrimiçi Pottermore sitesine katıldı ve filmlerdeki evinin yeminli düşmanı Slytherin olan Gryffindor'un evine yerleştirildi. ...

Hermione neden Harry'i öptü?

İki öpücük tamamen farklı şeyler ifade ediyor - onun öpücüğü Harry platonikti ve arkadaşına karşı bir şans jesti Ron'la öpücüğü tutkulu ve romantikken - ama Ron bunu görmüş olsaydı, muhtemelen çok üzülürdü.


Hermione'nin ailesi onun cadı olduğunu biliyor muydu?

Bay ve Bayan Granger – biz hiç söylemedi ilk isimleri - büyücülük dünyasına çoğu Muggle'la aynı şekilde tanıtıldı: Hogwarts'tan kızlarının Muggle doğumlu bir cadı olduğunu ortaya çıkaran bir mektup aldılar. Hermione'ye göre haber sürpriz oldu ama ailesi destek oldu.

Harry Potter'da kimler öldü?

Uyarı: Sekiz 'Harry Potter' filminin tamamı için spoiler gelecek.

  • Rufus Scrimgeour.
  • Regulus Siyah. ...
  • Gellert Grindelwald'ın fotoğrafı. ...
  • Nicholas Flamel. ...
  • Quirinus Quirrell. ...
  • Uyuz. ...
  • Bellatrix Lestrange. Bellatrix Lestrange, Hogwarts Savaşı sırasında öldü. ...
  • Lord Voldemort. Voldemort serinin sonunda öldü. ...

En çok kazanan aktör kim?

İşte Hollywood'un en çok kazanan diğer yıldızları. Daniel Craig , en yüksek ücretli aktör, iki 'Knives Out' devam filminde oynamak için 100 milyon dolardan fazla kazandı. Dwayne Johnson, Variety'nin yeni listesinde Amazon'un 'Red One'ından aldığı 50 milyon dolarlık maaşla ikinci sırada.

Emma Watson ne kadar zengin?

2021 itibariyle Emma Watson'ın bir net değeri 80 milyon dolar . Serveti büyük ölçüde 2001'den 2011'e kadar sekiz film çeken Harry Potter serisindeki ünlü Hermione Granger rolünden kaynaklanıyor. Harry Potter yıldızı olduğu günlerden beri Watson oyunculuk yapmaya devam etti ve modelleme gibi başka projeler üstlendi.


Hermione'nin ilk öpücüğü kimdi?

1. Ron ve Hermione'nin İlk Öpücüğü. Basilisk dişleri Hermione'nin kollarından aşağı inerken bir takırtı duyuldu. Ron'a koşarak onları boynuna doladı ve onu ağzından öptü (Deathly Hallows 625).

Draco Malfoy'un ilk öpücüğü kimdi?

Draco arkasını döndü ve ona küçük bir sırıtış verdi. 'İyi geceler Potter.' Öne eğildi ve öptü Harry nazikçe. Her iki oğlan da bu sefer çay ve sihir rüyalarıyla kısa sürede uykuya daldı.

Harry Potter'ın ilk öpücüğü kimdi?

J.K.'ye dayanan megahit serisinin son filmi 'Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı'nda. Rowling'in kitaplarında, Harry reşit oluyor ve uzun zamandır aşık olduğu ilk ekran öpücüğünü yaşıyor Ço Chang , Katie Leung tarafından oynandı.