Hermes antrim'e teslimat yapıyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Prof. Justus Daniel DVM
Puan: 4.2/5(9 oy)

Antrim'de Hermes ile Çalışmak Antrim'in her yerine her gün binlerce koli teslim ediliyor ve kuryelere her zamankinden daha fazla ihtiyaç var. Bir kurye olarak işleriniz asla bitmez ve bu bir gerçektir.

Hermes Kuzey İrlanda içinde teslimat yapıyor mu?

İngiltere'deki Hermes sitesi, artık Büyük Britanya'dan Kuzey İrlanda'ya paket gönderimi taleplerini kabul etmiyor ve bunun yerine kullanıcıları bunun yerine uluslararası sitesine yönlendirir .

Hermes Cumartesi Kuzey İrlanda'da teslimat yapıyor mu?

Standart teslimat – paketinizi 2 ila 4 gün içinde teslim edeceğiz, hafta sonları dahil . Hatta evinizden veya iş yerinizden de teslim alabiliriz. Ertesi Gün teslimat – paketinizi öğleden önce bir ParcelShop'a bırakın, biz de ertesi gün, Cumartesi ve Pazar dahil Birleşik Krallık'taki çoğu noktaya teslim edeceğiz.

Hermes Çek'e teslimat yapıyor mu?

Ayrıca Hermes, Belçika'dan Fransa'ya, Litvanya'dan Hollanda'ya, Portekiz'den Çek Cumhuriyeti'ne, lokasyonda lojistik ortakları olan birçok ülkeye teslimat yapıyor. Hermes, AB'de toplam 24 ülkeye ulaştı ve daha fazlası bunu takip edecek.

İrlanda'daki Hermes'imi kim teslim ediyor?

Gece Hattı Grubu İrlanda ve Birleşik Krallık'taki müşterilerimiz için en iyi çözümleri sağlamak amacıyla UK Mail, Hermes ve Collect+ dahil olmak üzere Birleşik Krallık'taki bir dizi ticaret ortağıyla yakın işbirliği içinde çalışmaktadır. İşinizi İrlanda ve Birleşik Krallık'ın her yerine nasıl teslim edebileceğimizi öğrenmek için bugün bizimle iletişime geçin.

Hermes Almanya'da Yard Yönetimi

20 ilgili soru bulundu

Hermes bir kurye mi?

Hermes ile yerel bölgenizdeki parselleri teslim edin. ... Hermes kuryeleri serbest meslek sahibidir ve Hermes'in müşterilerimizin çevrimiçi sipariş ettiği tüm harika şeyleri doğrudan kapılarına teslim etmesine yardımcı olmak için kendi araçlarını kullanın.

Hermes sadece İngiltere mi?

Parselinizin nereye gönderildiği önemli değil, dünya çapında 190'dan fazla ülkeyi kapsayan uluslararası bir hizmet sunuyoruz ve teslimat süresi üç ila yedi iş günü arasındadır. ... Uluslararası parselinizi Birleşik Krallık sitemizden takip ederseniz, yalnızca Birleşik Krallık merkezimize ulaşana kadar takip bilgilerini gösterebiliriz.

Hermes İngiltere'den İspanya'ya teslimat yapıyor mu?

Avrupa kurye hizmetlerimiz anakarada herhangi bir yere teslim et : Almanya, Fransa, İspanya, Yunanistan, İtalya, Portekiz, Polonya ve ötesi.

Hermes kaç ülkeye teslimat yapıyor?

Uluslararası kurye hizmetlerimiz kapsamında 190'dan fazla ülke kargonuz dünyanın neresine giderse gitsin, teslimat süresi üç ila yedi iş günü arasında.

Hermes teslimatı ne zaman?

myHermes'in teslimat süreleri nedir? Koleksiyonlar ve teslimatlar myHermes tarafından yapılır Pazartesiden cumartesiye sabah 8 ile akşam 8 arasında . Lütfen bunun resmi tatilleri kapsamadığını unutmayın.

Hermes 2020 Pazar günü teslimat yapıyor mu?

Pazar Teslimatı parsellerinizi bir Pazar günü teslim edecek %95 ilk kez başarı oranı ile. Ulusal Kapsam Birleşik Krallık Anakara Nüfusunun %85'inden biraz daha azına Pazar Günü Teslimat hizmeti sunuyoruz.

Hermes her zaman bir zaman aralığı verir mi?

Peki parselinizi kararlaştırılan süre içinde teslim edin , gönderici tarafından seçilen hizmete bağlı olarak bu; ertesi gün, 48 saat veya 3 ila 5 gün.

Hermes akşam 9'dan sonra teslimat yapabilir mi?

Kuryeler şu anda akşam 9'a kadar çalışabilirler. .

Hermes yeniden teslimat için ücret alıyor mu?

Hermes teslimat servisindenmiş gibi davranan dolandırıcılar, müşterilerine bir paketin tesliminde bir sorun olduğunu bildiren kısa mesajlar gönderiyor. Müşterilere bir bağlantıyı izlemeleri ve yaklaşık olarak değişen küçük bir ücret ödemeleri söylenir. £1,50-£2 , paketin yeniden teslim edilmesini sağlamak için - en son kimlik avı dolandırıcılığında.

Hermes, Kuzey İrlanda için ekstra ücret alıyor mu?

1 Ocak 2021'den itibaren, İngiltere Anakarasından Kuzey İrlanda'ya paket gönderen müşterilerin yine de ödeme yapması gerekecek Tüm işlemlerde %20 KDV . Anakara Birleşik Krallık'tan Kuzey İrlanda'ya geçen mallar ihracat olarak kabul edilecek ve vergi ve harçlardan sorumlu olacaktır. Alıcı bunları ödemekle yükümlü olacaktır.

Hermes Man Adası'na gönderi yapıyor mu?

Hermes, Man Adası'na koli gönderiyor mu? ... Adaya hem toplama hem de Hermes bırakma hizmeti sunuyoruz , ve Man Adası Birleşik Krallık'ın bir parçası olduğu için göndermeden önce endişelenmeniz gereken herhangi bir gümrük formu yoktur.

Hangi şirketler Hermes kullanıyor?

Hermes, küresel bir ticaret ve lojistik sağlayıcısıdır ve Otto Group'un bir parçasıdır. Birleşik Krallık'taki en büyük özel paket teslimat hizmetidir. Şirket, İngiltere'nin en iyi perakende markalarının %80'i ile çalışmaktadır. Asos, John Lewis ve Sonraki . 1972'de kurulan Hermes, 2000 yılında İngiltere'de faaliyet göstermeye başladı.

Jersey'deki Hermes için kim teslimat yapıyor?

HubEurope, Jersey merkezli sipariş karşılama evleri ve İngiltere'ye ürün göndermek isteyen perakendeciler için ilk alternatif eve teslim hizmetini sunmak için Hermes ile işbirliği yaptı.

Hermes ve myHermes aynı şirket mi?

Hermes'im . myHermes C2C web sitesi Hermes UK'ye aittir . Web sitesi, uygun, esnek ve uygun fiyatlı bir tüketici teslimat çözümüne yönelik artan talebe yanıt olarak 2009 yılında başlatıldı.

Hermes İngiltere dışına teslimat yapıyor mu?

Hermes ile yurt dışına paket göndermek basit ve kolaydır. Birleşik Krallık hizmetlerimizi daha önce hiç kullanmamış olsanız bile, sadece birkaç kolay adımda dünyanın her yerine bir paket gönderebileceksiniz.

Hermes'ten biriyle nasıl konuşurum?

Hermes İngiltere müşteri hizmetlerinde canlı bir müşteri hizmetleri temsilcisiyle görüşmeniz gerekiyorsa, aramanız gerekir. 0330-808-5456 . Canlı bir temsilciyle konuşmak için Alınıyor demeniz, Evet demeniz, ardından Hayır demeniz, 16 haneli takip numarası girmeniz veya söylemeniz gerekir.

Hermes teslimatımı nasıl yeniden düzenlerim?

Sadece git kargo takip sayfamıza , 16 haneli takip numaranızı ve teslimat posta kodunuzu girin ve teslimat adresinizi bir komşunun adresi veya başka bir güvenli yer olarak değiştirme seçeneklerine sahip olacaksınız.

Hermes paketim alınabilir mi?

Hermes ile paketlerinizi iade etmek çok kolay

Paketlerinizi size en yakın teslim noktasına bırakabilir veya dost canlısı yerel kuryeniz bunları sizden alabilir .

Hermes koli büyüklüğümü nasıl hesaplayabilirim?

Temel olarak, paketinizin hacmini hesaplamak için en kısa iki boyutu toplayın ve ikiyle çarpın ve uzunluğu ekleyin . Bu hesaplamanın sonucu 245 cm'ye eşit veya daha az ise paketinizi Hermes üzerinden gönderebilirsiniz.

Hermes'in canlı sohbeti var mı?

Yurtiçi – İngiltere'den İngiltere'ye

Yurt içi siparişle ilgili bir sorunuz varsa, uzman ekibimizle konuşmanız gerekir. Bunlar canlı sohbette pazartesiden cumartesiye 08:00 - 18:00 arası mevcuttur .