Hawaii'de sürgünler ne anlama geliyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Seamus Abbott
Puan: 4.6/5(18 oy)

çekimler tamam veya onay için argo . Sahile gidiyoruz, değil mi? Ateş ediyor!

Hawaiililer neden brah diyor?

En yaygın Hawaii pidgin terimlerinden biri brah'dır, anlamı kardeş . Ve tahmin edebileceğiniz gibi, bir brah sizin kan kardeşiniz olmak zorunda değil.

Hawaii dilinde Da Kine nedir?

DA KINE (dä kīn) Birine veya bir şeye atıfta bulunmak için kullanılan bir deyim; bu tür . Da kine tıraş buz gökkuşağıdır.

Hawaiililer yerli olmayanlara ne diyor?

Haole (/ˈhaʊliː/; Hawaiian [ˈhɔule]), Yerli Hawaii veya Polinezya olmayan bireyler için Hawaii dilinde bir kelimedir. Hawaii'de, yabancı kökenli Hawaii adalarına tanıtılan herhangi bir yabancı veya herhangi bir şey anlamına gelebilir, ancak en yaygın olarak Avrupa kökenli insanlara uygulanır.

Hawaiililer alışveriş arabalarına ne diyor?

vagon - Alışveriş Sepeti. yobo - Kore kökenli bir kişi.

Hawaii argosu

15 ilgili soru bulundu

hui hou ne işe yarar?

4. Tekrar buluş - Tekrar buluşana kadar .

Rajah Hawaii dilinde ne anlama geliyor?

(rajah / rajah dat) Tanım: Roger; hemfikir olmak ; anlaşmada. Cümlede Kullanılan: Ikaika: Ho Randall.

Hawaii'den bir kişiye ne denir?

Yerli Hawaililer veya sadece Hawaililer (Hawaii: kanaka ʻōiwi, kanaka maoli ve Hawaiʻi maoli) , Hawaii Adaları'nın Yerli Polinezya halkıdır. Hawaii halkının geleneksel adı Kānaka Maoli'dir. Hawaii'ye en az 800 yıl önce Polinezyalıların Society Adaları'ndan yaptıkları yolculukla yerleşti.

Hawaiili bir kadına ne denir?

Biliyor musun? 'Wahine' kelimesi İngilizce'ye 18. yüzyılın sonlarında Yeni Zelanda'ya özgü Polinezya halkının dili olan Maori'den geldi; başlangıçta bir Maori kadını, özellikle bir eş için kullanıldı. Sözcük aynı zamanda Hawai ve Tahiti dilinde bir kadın için de kullanılır, ancak hecelenir ' Kadın ' sonrakinde, bir diğerinde, sonra gelende.


Hawaii'de nasıl turist gibi davranmazsın?

Hawaii'de Turist Olduğunuzu Nasıl Çığlık Atmazsınız?

  1. Plaj Görgü Kuralları diye bir şey var. Her zaman malama ka ʻaina veya başka bir deyişle, toprağa iyi bakın. ...
  2. Dijital Cihazları Boşaltın. ...
  3. Bronz Çizgilerinizden Kurtulun. ...
  4. Arabanızın Kapılarını Kilitlemeyin. ...
  5. Strangers'a gülümse. ...
  6. Yavaşlatmak. ...
  7. Üstünü çıkar. ...
  8. Ayakkabılarınızı İç Mekanda Çıkarın.

pilav Hawaii dilinde ne anlama geliyor?

pilau — Pukui-Elbert, Haw to Eng,

nv. Çürük, koku, çürüklük ; kokmak; kokuşmuş, şımarık, çürümüş, pis, çürümüş.

Opala Hawaii dilinde ne anlama geliyor?

nv. Çöp, çöp, çöp, çöp, atık madde, ıvır zıvır, çöp, pislik; çöp (aynı zamanda değersiz insanlar için de söylenir); ayak takımı. Ahu Opala, hurda yığını, çöp yığını . ile.

Hawaiililer neden kine diyor?

Da kine /də ˈkaɪn/ Hawaiian Pidgin'de (Hawaii Creole English) bir ifadedir, muhtemelen 'türden' türetilmiş , bu genellikle dilbilgisi açısından bir yer tutucu adı olarak işlev görür (İngilizce 'whatsit' ve 'whatchamacallit' ile karşılaştırın). Ayrıca bir fiil, sıfat veya zarf rolünü de alabilir.


Hawaiililer Neden Chee Hoo Diyor?

Chee, Cheehoo kelimesinden gelir. Samoa kültüründen gelen Hawaii argosu . Genellikle aile ve arkadaşlar etrafında olumlu bir ışıkta kullanılan bir terimdir. Çooook! kutladığınızda veya heyecan verici bir şey olduğunda haykırır. Terim en çok woohoo, yee-haw veya wahoo gibi terimlere benzer.

Bruh küfür mü?

BRUH argo bir kelimedir . Argo, son derece gayri resmi olarak kabul edilen ve genellikle özel bir bağlam veya belirli bir kullanıcı grubuyla sınırlı olan sözcükleri, ifadeleri ve dil kullanımlarını ifade eder. Küçümseme veya inanmama ifadesi olarak kullanıldığında, BRUH tipik olarak bir ünlem olarak kullanılır.

brah brah ne demek?

Kullanım Genel (sadece çevrimiçi değil) Yorumlar. 'Brah' bir 'kardeş' demenin veya yazmanın yanaklı yolu ,' Kaliforniya aksanını taklit eder. Yakın bir erkek arkadaşa atıfta bulunmak için kullanılabilir.

Beeb nedir?

Beeb. İngiliz, gayri resmi. : İngiliz Yayın Kurumu Londra'ya [Monty] Python'un yüklü olduğu ve Beeb'de kimseyi tanımadığımız illerden gelmedik.—


Wahine'nin erkek versiyonu nedir?

Kane (kā'-ne), n. -Parker, Haw to Eng / kā'-ne /, 1. Hayvan türünün erkeği; wahine'nin zıttı, dişi.

Leylani ne demek?

Leylani ne demek? cennet gibi çocuk . Hawaii dili .

Moana hangi ırktır?

Moana, yaklaşık 3.000 yıl önce kurgusal Motunui adasından olmasına rağmen, Moana'nın hikayesi ve kültürü, çok gerçek miras ve tarihe dayanmaktadır. Polinezya adaları Hawaii, Samoa, Tonga ve Tahiti gibi. Aslında, Moana'da Polinezya kültürüyle bağları aramaya başladığınızda, durmak zor!

Amerika Hawaii'yi çaldı mı?

İspanya-Amerika Savaşı'nın uyandırdığı milliyetçiliğin teşvik ettiği ABD, 1898'de Hawaii'yi ilhak etti Başkan William McKinley'nin ısrarı üzerine. Hawaii 1900'de bir bölge yapıldı ve Dole ilk valisi oldu.


Hawaiililer Japon mu?

Bugün, Hawaii nüfusunun yaklaşık %14'ü Japon kökenlidir. . Tokyo Şehri'ndeki göçmenlerin çoğu erkekti.

Hawaiililer parmak arası terliklere ne diyor?

Burada Hawaii'de, biz onlara parmak arası terlik demiyoruz , tanga, zoris veya jandal. Hayır, onlar terlik ya da slippah. Onları her zaman ve her durum için giyiyoruz. İster şık bir akşam yemeğine, ister marketin köşesine, ister plaja gidiyor olalım, terlikler genellikle ayağımızdadır.

Boto Hawaii ne demek?

(boh toh) Tanım: genel kasık bölgesi (bkz: ne yazık ki)