Hatasız görüş birikiyor mu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Robb Dooley I
Puan: 4.2/5(40 oy)

Unerring Vision - Trueshot etkinken her saniye X Kritik Vuruş puanı kazanırsınız, 10 kata kadar istifleme . Bu, Trueshot'a biraz daha iyi bir bekleme süresi sağlayan başka bir dinamik ekler. Bu özellik, Calling the Shots ile değer kazanır.

Azerite özellikleri birikiyor mu?

Azerite özellik istiflemesi iyi bir şeydir ve neredeyse tüm özellikler istiflenebilir . Ve unutmayın, belirli bir özelliğiniz için bir Azerite özelliğinin her bir yığınının ne kadar değerli olduğunu görmek için kan tokmakını kontrol edebilirsiniz. Ayrıca oradaki ıvır zıvırları da kontrol edebilirsiniz!

Delikli istiflenir mi?

Perforate: Backstab'ı arkadan kullanmak, Backstab'ın hasarını 12 saniyeliğine arttırır, 3 kata kadar istifleme . Arkadan gelen her Arkadan Vuruş ayrıca Shadow Blades'in bekleme süresini 0,5 saniye azaltır.

Azeroth şampiyonu istiflenir mi?

Büyüleriniz ve yetenekleriniz, tüm ikincil istatistikleri 1 dakika boyunca 8 artırma şansına sahiptir, 4 kata kadar istifleme .

İyileştirici Azerite özellikleri birikiyor mu?

Birden fazla alırsam özelliklerim birikiyor mu? Oyundaki her Azerite özelliği bir şekilde birikiyor. Aşağıdaki parçalar özellikle: Hasar ve iyileştirme artar, stat artar .

8.2.5 MM Avcı Kılavuzu | Rotasyon/Öz/Azerite/Yetenekler | Hatasız Vizyon | World of Warcraft

21 ilgili soru bulundu

Ezici gücü biriktirebilir misin?

Ezici Gücü olan her eşya için yapacağı şey, numarasını yığına ekleyecektir . Yani, yığın başına 20 veren iki öğeniz varsa, her yığın artık yığın başına 40'tır.

Whiteout yığını vay mı?

Beyazlatma yığınları alınan don hasarını artıracak bir zayıflatma , böylece her kullanım, baskın üzerinde daha fazla hasar verir. Küreler indirilmezse, şifacılar baskını tamamlama şansına sahip olmayacak ve hasara sahip insanlar Whiteouts'a ölmeye başlayacak.

Kararsız alevleri istifleyebilir misin?

Hasar veren yetenekleriniz, 5 saniyeliğine 28 kritik vuruş puanı verme şansına sahiptir. Bu etki 5 kata kadar yığınlar .

Earthlink, BFA'yı yığıyor mu?

Bu bir yığınlama tutkunu. Sen her saniye 1 yığın alın .


yığın vay ne demek?

World of Warcraft'taki yığın terimi genellikle iki farklı şeyi ifade eder: Yalnızca bir çanta, banka veya ekipman yuvası kaplayan aynı öğelerin gruplandırılmış sayısı . Yetenek, buff, debuff, power veya büyü efektlerinin aynı anda aktif kalma yeteneği. Birlikte çalışabilirlerse, 'yığılabilirler'.

Kaçınılmazlık yığılır mı?

Önemli bir not Ölüm Sembollerinin uzatılmış süresi yığılmaz . Örneğin, Kaçınılmazlık özelliğine sahip x3 azerite parçalarım olsaydı, SoD'yi yine de yalnızca 0,5 saniye uzatırdı (1,5 saniye yerine).

Ani başlangıçlı yığın vay mı?

Agony, ek (4*6*18/2) hasar verir ve şu şekilde başlar: 4 yığın .

Heart of Darkness Azerite özelliği birikiyor mu?

Qoko'nun yorumu. Bu istiflenebilir 8.3 -spesifik özellik tüm Ny'alotha, Vision ve Assault Azerite'de düşer.


Heart of Azeroth için maksimum iLvl nedir?

Heart of Azeroth artık seviye sınırına sahip değil. AP Seviyesi, Seviye 75'te yeni bir Minör yuvasının ve 71. Seviyede iki yeni Azim yuvasının kilidini açar ve 80 . Bununla Heart of Azeroth ilerlemesi, 80. Seviyede etkin bir şekilde sona erer.

Kan ayini biriktirir mi?

Thebawzz'ın yorumu. Birden fazla işlem içeren acele yığınları ancak yok Görünüşe göre procrate yükseliyor.

Esanslar vay yığını yapar mı?

Visions of N'Zoth'ta Yolsuzluk Direncinizi artırmanın çeşitli yolları vardır. ... Yeni Yama 8.3 Özünün Küçük Güçleri, Yolsuzluğunuzu 10 azaltır. Efekt istiflenmiyor , yani yeni Özlerin iki Küçük Gücünü kuşanmışsanız, Yolsuzluk Direnciniz 20 değil 10 olacaktır.

Shadowlands'te Azerite özellikleri devre dışı bırakılacak mı?

Heart of Azeroth artık araç ipucunda, Azerite'nin bol olmadığı alanlarda etkilerinin etkin olmadığını bildiren kırmızı bir uyarıya sahip. Azerite Powers and Essences çalışmayı durduracak Shadowlands'deki yolculuğunuza başladığınızda ve seviye atlamak için çalışmazlar.


Karanlığın kalbini istifleyebilir misin?

Kendisiyle veya diğer DOT ile istiflenebilir . Özel etkinliğin sonunda ve özel kullanım başına yalnızca bir kez geçerlidir. Heart of Darkness' DOT'u Catwoman/Batman Returns, Quake Engine (ancak DOT yine de onun tarafından tetiklenebilir) veya kanama dışındaki herhangi bir hasar artışından (kanama yığını başına +%20) etkilenmez.

Heart of Azeroth Shadowlands'de işe yaramaz mı?

Süre Heart of Azeroth, Shadowlands'de modası geçmiş , Timewalking zindanlarında ve baskınlarında Essences ile birlikte çalışır. Bankanızda herhangi bir yedek Azerite ekipmanı bulursanız daha da iyi olur. Onu donatmak, büyük bir DPS artışı sağlar.

Rogue Shadowlands ne kadar zor?

haydutlar en zor derslerden biri World of Warcraft: Shadowlands, hem oyuncuya karşı oyuncuya (PvP) hem de oyuncuya karşı ortama (PvE) yönelik zorlu komboları nedeniyle düşmanları alt etmek için yürütmeleri gerekir. ... PvE'de, Rakipler kilitlenmelerine karşı bağışık olabileceğinden, Rogue'lar o kadar etkili olmayabilir.

İlk dansı istifleyebilir misin?

Ancak, 2 ekstra birleşik nokta STACK YAPMAYIN . Bu, Shadow Dance'ı etkinleştirirken 2 TFD özelliğinin size 4 CP vermeyeceği anlamına gelir. Açıklamaya rağmen, bir sonraki Eviscerate, Shadowstrike veya Shuriken Storm'unuz için ek kritik artık 2 yüke sahip ve eskisinden çok daha fazla uygulama sağlıyor.


Hangi haydut spec en iyisidir?

Sınıfa tamamen yeni başlayanlar için, her uzmanlığın güçlü ve zayıf yönleri olsa da, Outlaw'ı en iyi Rogue seviye atlama özelliği olarak öneriyoruz. Outlaw, seyahat kolaylığı sağlayan Grappling Hook'a ve güçlü AoE için Blade Flurry'ye sahiptir.

Yığın değil ne anlama geliyor?

Yığılma. İşlev/açıklama : Belirtmek için öğelerin dikey olarak istiflenmemesi , ya nakliye ambalajının doğası gereği ya da öğelerin doğası gereği.

Oyunda yığın ne anlama geliyor?

Takım istifleme tüm oyuncuların kazanan takıma katılacağı veya tüm iyi insanların aynı takıma katılacağı zaman . İstatistik istifleme, oyuncuların bir veya iki faydalı istatistiği en üst düzeye çıkaracakları ve böylece karakterlerinin bir rolde son derece verimli olacağı zamandır.

Oyunlarda yığılmış ne anlama geliyor?

yığılmış araçlar takımda birden fazla iyi oyuncuya sahip olmak . Örneğin, birinin bir takımın denemelerde olduğunu söylediğini duyarsanız, 3'ünün de muhtemelen yüksek kd/elo derecesi vb. vardır.