Hanuka kutlaması sırasında alt katta bir çarpışma mı duyuldu?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Adolphus Kris
Puan: 4.9/5(17 oy)

Neden olan Hanuka kutlaması sırasında ne olur? korku grup arasında? Hanuka kutlaması sırasında, alt katta gürültü duyduklarında grup arasında korku oluşur ve Peter yüksek bir ses çıkararak kişiyi korkutup kaçırır, bu da bir soyguncu olduğu ortaya çıkar.

Anne Frank'taki Hanuka kutlamasını ne bitirir?

Anne Frank'in Günlüğü oyununda, Gizli Ek'teki Hanuka kutlamasını hangi olay kesintiye uğratır? Frank çürük patates yemekten hastalanıyor . Dört.

Alt katta Hanuka kutlamasının havasını hızla değiştiren ne olur?

Haneke kutlaması sırasında aile (sekiz kişi) kutlama yapıyor ve iyi vakit geçiriyor. Aniden, alt kattaki yüksek sesli bir çarpma, her yerde yankılanır . Peter, bir sandalyeden düşüp yanına demir bir abajur getirerek durumu daha da kötüleştirir.

Bay Frank neden aşağı iniyor?

Kraler, Frankların ' Gizli Ek ' bir saklanma yeri olarak. Grup saklanırken erzak temininde, gizli tutulmasında, manevi ve psikolojik destek sağlanmasında etkili olmuştur. Polis Frankları, Van Daanları ve Mr.

Anne, Bay Dussel'a gizlice ne yapmak istiyor?

Anne Bay'i vurmak istiyor. Dussel ona kaba davrandığı için . salgı ekindeki üyeler birbirlerinin sinirlerini bozma eğilimindedir.

'Anne Frank'in Günlüğü' (tek drama filmi) bölüm 2/3'te oyunculuk: Hanuka sahnesi

44 ilgili soru bulundu

Bay Dussel neden Bay Frank'in telefona cevap vermesini istiyor Bay Frank neden cevap vermiyor?

DUSSEL İSTİYORUM BAY. FRANK TELEFON ÇALDIĞINDA YANIT VERECEK Mİ? MIEP'İN ONLARI BİR ŞEY HAKKINDA UYARMAK İÇİN ARAŞTIRDIĞINI DÜŞÜNDÜ . EK ÜYELERİ NEDEN YAKINDA KURTARILACAKLARINI UMUTLAR?

Bay Frank neden Van Daan'ları onlarla birlikte saklanmaya davet etti?

Frank, Van Daan'ları saklanarak ailesine katılmaya mı davet ediyor? Çünkü Bay Van Daan, Mr. Frank, Almanya'ya geldiğinde , dil engeli nedeniyle zordu ama Mr.

Franklara kim ihanet etti?

Willem Gerardus van Maaren (10 Ağustos 1895 - 28 Kasım 1971) Anne Frank'e ihanet eden kişi olarak en sık önerilen kişiydi.

Anne Frank Yasası 2'nin zaman aralığı nedir?

Anne'nin değiştiğini nereden biliyorsun? II. Perde'nin zaman aralığı bir yıl veya daha fazla . I. Perde'nin sonundaki Karakterler gergin ve korkmuşken, II. Perde'nin başında daha sakinler, gerçekten korkmuş değiller ama yine de gerginler.


Anne hangi aktiviteleri kaçırıyor, onu en çok korkutan şey nedir, neden?

Onu en çok korkutan şey nedir? Neden? Niye? Anne dışarı çıkıp temiz hava solumayı ve asla koşamamayı özleyecek. ,bağır ve zıpla. Onu korkutan şey, evin içindeki gıcırtılardan ya da onun için geldiklerini sandığı dışarıdaki adımlardan dolayı gecenin sessizliğidir.

Bay Frank, kimsenin aklınıza takabileceği kilitler olmadığını söylerken ne demek istiyor?

Alıntı ne yapar, ' Duvar yok, cıvata yok, kilit yok herkesin aklına koyabileceği.' Bu, hiç kimsenin, hatta size en çok baskı yapanların bile hayal gücünüzü ve öğrenme yeteneğinizi sınırlayamayacağı anlamına gelir.

Margot, Hanuka için ne aldı?

Önce diğerlerine ev yapımı hediyeler sunar: gevşek pipo tütününden sigaralar Bay Van Daan için; babası için bir susturucu; annesi için 10 saatlik hizmet için bir IOU; Margot için bir bulmaca kitabı; Bayan Van Daan için şampuan; Peter için bir ustura; ve Mouschi için ipli bir kağıt topu.

Anne neden Bay Dussel'a kulak tıkacı veriyor?

Kulak tıkacı mı? Anne. Geceleri çırpınırken beni duymaman için kulaklarını tıkamak için . Bir dergide reklamlarını gördüm.


Bay Frank neden Anne'nin şarkı söylemesini istiyor?

Neden sahnenin sonunda Bay Frank, Anne'yi cesaretini kırdıktan sonra Hanuka oğlunu söylemeye teşvik ediyor? ... Peter, Anne'nin otoriteyi de konuşma cesaretine hayran , aynı zamanda duygularını ifade etme biçimine de hayran.

Anne'ye günlüğünü kim veriyor?

Otto Frank, kızlarının Bergen-Belsen'de öldüğünü bildiren bir mektup alır. Miep Anne'nin günlüğünü Otto'ya verir. Franks'in tutuklanmasından sonra günlüğü buldu ve sakladı ve onu Anne'ye geri vermeyi umuyordu.

Margot neden Anne'yi kıskanıyor?

Özellikle Franklar Annex'e taşındıktan sonra Margot, Anne için sürekli bir kıskançlık kaynağıdır. Margot'un kişiliği ve ebeveynlerinin ona nasıl davrandığı yüzünden. Şimdi bunun yükünü Margot çekmek zorunda kalacak. Ya da daha doğrusu, annem ona böyle alaycı açıklamalar yapmadığı için yapmaz.

Anne Frank ne kadar süre saklandı?

Anne Frank harcadı 761 gün Gizli Ek'te. Her gün bir öncekinden farklı olsa da, Gizli Ek'te hayatın belli bir ritmi vardı. Anne'nin günlüğüne ve birkaç kısa öyküsüne dayanarak, Gizli Ek'teki tipik hafta içi ve Pazar günlerinin nasıl olacağını yeniden yapılandırabiliriz.


Anne Frank'in ailesinden hayatta kalan var mı?

Şubat 1945'te Frank kardeşler Bergen-Belsen'de tifüsten öldüler; cesetleri toplu mezara atıldı. ... Anne Frank'in babası Otto, grubun hayatta kalan tek üyesiydi. ; 27 Ocak 1945'te Sovyet birlikleri tarafından Auschwitz'den kurtarıldı.

Bay Frank neden Van Daan ailesine borçlu olduğunu düşünüyor?

Bay Frank neden Van Daan'ları onlarla birlikte saklanmaya davet etti? o onlara borçlu olduğunu hissediyor, dili konuşmasına ve yerleşmesine yardımcı oldular. .

Bay Frank neden Sahne 1'de Miep'e Amsterdam'dan ayrıldığını söylüyor?

Bay Frank, Miep'e Amsterdam'a gideceğini söyledi. çünkü olan ve olan tüm kötü şeylerin hatırlatılmasını istemiyor . Bay Frank ayrıldığı için üzüldü.

Bay Frank neden Van Daan ailesine yardım ediyor?

Ailesini Birinci Dünya Savaşı'ndan sonra onları korumak için Amsterdam'a taşıdı. Nazi zulmü . ... Frank, Van Daan ailesini onlarla birlikte saklanmaya davet eder. Saklanmadan önce arkasında bir İsviçre adresi bırakarak Nazileri yanıltıyor. Edith Frank (Bayan.


Anne büyüdüğünde ne olmak istiyor?

Anne olmak istedi profesyonel bir gazeteci büyüdüğünde. ... Anne, Gizli Ek'te geçirdiği süre boyunca ayrıntılı girişler yaptı. Yazdı, 'En güzel kısım, tüm düşüncelerimi ve hislerimi yazabilmek.

Anne Frank'in Günlüğü II. Yasası'nda Anne ve Peter'ın ilişkisini güçlendiren nedir?

II. Perde'de Anne ve Peter'ın ilişkisini hangi dış motivasyon güçlendiriyor? Naziler tarafından tavan arasında saklanmaya zorlanırlar, birlikte çok zaman geçirirler. (çünkü yapacak başka bir şey yoktu).

Bayan Frank, Miep haberini verdikten sonra neden pişmanlık duydu?

4. Miep haberini verdikten sonra Bayan Frank neden pişmanlık duydu? Çok kızdığı ve VanDaanların gitmesi gerektiğini söylediği için kendini suçlu hissetti.