Hangisi daha iyi orman veya deniz kenarı yükseklikleri?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Casey Lang II
Puan: 4.5/5(45 oy)

beni yanlış anlama, Wildwood, Seaside'dan bir mil daha güzel ama çok daha aile odaklı. Odağınız plaj ve tahta kaldırım ise, Wildwood'a gidin. Kulüpler arıyorsanız, Seaside'a gidin. AC en lüks olanıdır, ancak yalnızca Kumarhanelerde kalırsanız.

Seaside Heights, Wildwood ile aynı mı?

Seaside Heights ve Wildwood 1 saat 31 dakika uzakta , eğer durmadan sürüyorsanız.

Seaside Heights güzel bir plaj mı?

bu plaj güzel, temiz ve birçok cankurtaran/standı var. Bir aile tatilinin tadını çıkarmak için çok sessiz, uykulu, dinlendirici bir yer. Komşusu Seaside Heights, daha çok 20'li yaşlar için eğlenceli bir parti yeri. Seaside Heights, gezintiler, şans oyunları ve birçok gece kulübü bulunan bir tahta kaldırım sunar.

Wildwood NJ değersiz mi?

Wildwood ŞEHRİ o kadar güzel değil ve evet, bazı değersiz yerleri ve müşterileri var . Evet, tahta kaldırım biraz ÇÖP çekiyor, ancak Kuzey ucu ve güney ucunda (Crest) daha az. Başka bir posterin belirttiği gibi, 'ödevini yapmak' ve nerede kalacağınızı iyice araştırmanız gerekiyor.

NJ'deki en güzel plaj hangisidir?

En İyi New Jersey Plajları

  • Cape Mayıs.
  • Avalon.
  • Okyanus Korusu.
  • Okyanus Şehri, NJ.
  • Sandy Hook.
  • Wildwood'lar.
  • Sahil Tepeleri.
  • Brigantine Plajı.

Kaldırımların Savaşı: Seaside Heights vs Wildwood

32 ilgili soru bulundu

NJ'deki en temiz plaj hangisidir?

Bugün, New Jersey'deki en temiz plaj olan 96th Street'teki Stone Harbor'a odaklanacağız.

  • Stone Harbor, Seven Mile Adası'nın güney ucunda, Cape May County'de büyüleyici bir ilçedir. ...
  • Yıl boyunca 1000'den az sakini olmasına rağmen, yaklaşık 20.000 kişi Stone Harbor'ı yazlık evleri olarak adlandırıyor.

NJ'deki en güvenli plaj hangisidir?

New Jersey'deki En Popüler 15 Plaj

  1. Cape May Plajları. Cape May Plajı. ...
  2. okyanus şehri plajı. Ocean City'de denize sıfır evler. ...
  3. Wildwood Plajı. Wildwood Plajı. ...
  4. Asbury Parkı Sahili. Asbury Parkı Sahili. ...
  5. Brigantine Plajı. Brigantine Plajı. ...
  6. Sandy Hook. Sandy Hook. ...
  7. Island Beach Eyalet Parkı, Sahil Parkı. ...
  8. 7 Mil Plajı, Avalon.

Wildwood NJ'nin en güzel yanı nedir?

Wildwood Crest, NJ

Wildwood Crest, Wildwoods'un en güneydeki bölümüdür (Diamond Beach'in yanı sıra). Okyanusun geniş açık manzarasına izin vermek için her blokta arka arkaya yerleştirilmiş motellerle dolu, şehrin daha sessiz, aile dostu bir parçasıdır.

Wildwood boardwalk 2021'de maske takmak zorunda mısınız?

Kapalı kamusal alanlardaki misafirlerin maske takması zorunlu değildir , diğer bireylerden veya gruplardan altı fit mesafeyi koruma yeteneklerinden bağımsız olarak. CDC tavsiyelerine uygun olarak, aşıları tam olmayan kişiler kapalı kamusal alanlarda maske takmaya devam etmelidir.


Wildwood Crest New Jersey Güvenli mi?

Wildwood Crest güvenlik için 16. yüzdelik dilimde , yani şehirlerin %84'ü daha güvenli ve şehirlerin %16'sı daha tehlikeli. Bu analiz yalnızca Wildwood Crest'in uygun sınırları için geçerlidir. Yakındaki şehirler için aşağıdaki yakın yerler tablosuna bakın.

Seaside Heights kötü bir bölge mi?

Bin kişi başına 61 suç oranıyla Seaside Heights, Amerika'daki en yüksek suç oranlarından biri en küçük kasabalardan en büyük şehirlere kadar her büyüklükteki tüm topluluklarla karşılaştırıldığında. Burada şiddet veya mülkiyet suçunun kurbanı olma şansı 16'da bir.

Seaside Heights'taki plaj ücretsiz mi?

Sahil Tepeleri Plajlar hepsi halka açık ve sezon boyunca açıktır. ... Seaside Heights, ziyaretçilerine Doğu Yakası'ndaki en temiz ve en güvenli halk plajlarından birini sağlamakla ilgili masrafları karşılamaya yardımcı olmak için bir plaj ücreti alıyor.

Seaside Heights ne için bilinir?

Seaside Heights Boardwalk, Casino İskelesi ve Dalgakıran Plajı'na ev sahipliği yapar , çocuklar ve aileler için iki harika atraksiyon. Bu Ocean County tahta kaldırımında saatlerce süren eğlenceler olabilir! Gelin bir günlük geziye çıkın ve en ünlü NJ plajlarımızdan birini ziyaret edin.


Seaside Heights Aile Dostu mu?

Bir tatil için ideal aile dostu yeri bulmaya çalışıyorsanız, düşünmek isteyebilirsiniz. Sahil Tepeleri . Burada hem çocukları hem de yetişkinleri memnun edecek çeşitli aktiviteler bulacaksınız. Seaside Heights bölgesinde plajlardan su parkına herkesin zevk alacağı çok sayıda görülecek yer ve aktivite seçeneği var.

Neden Stone Harbor en iyisi?

bu Stone Harbor'daki plaj kesinlikle ideal , çok geniş değil, hoş ve uzun, sörfe yumuşak, kumlu, kademeli bir giriş. Kıyıya ulaşmak için uçsuz bucaksız bir futbol sahası mesafesindeki kumu aşmanız gereken Wildwood'un aksine, Stone Harbor'daki okyanusa plaj yollarından ulaşmak kolaydır.

Seaside Heights 2021 Açık mı?

Evet! Seaside Heights gezileri şu tarihte açılacak: 2 Temmuz . Seaside Heights Boardwalk'taki kural her hafta değişmeye devam ediyor.

Wildwood tahta kaldırımı güvenli mi?

Gün boyunca, çok ziyaret edilen plajlar ve tahta kaldırımlar çok güvenlidir. . Bununla birlikte, Wildwood, yoksulluk ve şiddet içeren suçlar da dahil olmak üzere sosyal sorunlardan adil bir paya sahiptir. Geceleri, iskelede gruplar halinde kalın ve şehirde tek başınıza dolaşmayın. Ayrıca gün boyunca yankesicilerin farkında olun.


Wildwood boardwalk'ta maske takmak zorunda mısınız?

Jersey Sahili'nde maske takmak zorunludur, ancak çoğu kişi havanın çok sıcak olduğunu söylüyor. WILDWOOD, New Jersey (WPVI) -- Vali Phil Murphy şimdi hane halkı dışındaki üyelerin etrafında sosyal mesafenin mümkün olmadığı durumlarda açık havada maske takma zorunluluğu . ... Murphy, New Jersey'de virüsün bulaşma hızının arttığını söyledi.

Wildwood NJ'de Yüzmek Güvenli mi?

New Jersey Çevre Koruma Departmanı, Avalon, Wildwood Crest, Cape May, Sea Isle'daki bazı plajların yüksek bakteri sayımı nedeniyle tavsiye altına alındığını bildiriyor, ancak hala açık . Plajların tümü Cape May County'dedir: Avalon, 76th Street. Cape May, Grant Caddesi.

Wildwood NJ bir parti şehri mi?

New Jersey'nin en güneydeki tahta kaldırımı ve parti plajı varış noktası , The Wildwoods, Philadelphia'dan New Jersey'nin çoğundan daha erişilebilir. ... Kasabada içki içmek, dans etmek ve parti yapmak için pek çok yer var.

Wildwood'da yüzmek güvenli mi?

North Wildwood plajları, en sevdiğiniz plaj aktivitelerinin keyfini çıkarmak için harika bir yerdir. Ziyaretçiler yüzebilir , sörf, vücut sörfü, boogie board, balık veya güneşlenin. ... Çevre Koruma Dairesi, Mayıs ortasından Eylül ortasına kadar bu bölgedeki plajlardaki su kalitesini izlemektedir.


New Jersey'deki en pahalı sahil kasabası hangisidir?

Deniz Girt . Güney Monmouth County'de bulunan Sea Girt, New Jersey'deki zengin sahil kasabalarının başında gelir. Yaklaşık 2.000 kişilik bu küçük topluluk, ortalama 2,4 milyon dolarlık bir satış fiyatıyla güzel sahil mülklerine sahiptir. Sakinlerin yüzde 60'ından fazlası tam zamanlı ve medyan gelirleri 137.500 dolar.

New Jersey'deki en az kalabalık plaj hangisidir?

1. İnci Plajı . Bu gizli New Jersey plajı, Cape May'de bulunur ve daha popüler Sunset Plajı'na komşudur. Pearl Beach'te iskele veya altyapı bulunmasa da Pearl Avenue'ye erişimi vardır ve USA Today'e göre en az kalabalık plajlardan biri olarak kabul edilir.

NYC'deki en temiz plaj hangisidir?

NYC'de Güneşli Bir Gün İçin En İyi 10 Plaj

  • Orchard Plajı, Bronx. ...
  • Rockaway Plajı, Queens. ...
  • Brighton Plajı, Brooklyn. ...
  • Fort Tilden, Queens. fortilden. ...
  • Manhattan Sahili, Brooklyn. dodi.kkk. ...
  • Güney Sahili, Staten Adası. diana_b. ...
  • Midland Plajı, Staten Adası. ascottshot. ...
  • Wolfe's Pond Plajı, Staten Adası. fotoğrafçılık_by_teresamarie.

Aileler için NJ'deki en iyi plaj hangisidir?

2021 İçin Aileler için New Jersey'deki En İyi 10 Plaj

  • Brigantine Plajı - Brigantine.
  • Sandy Hook Sahili - Yaylalar.
  • Long Branch Plajı — Long Branch.
  • Asbury Park Plajı - Asbury Parkı.
  • Sahil Limanı — Sahil Limanı.
  • Atlantic City Sahili - Atlantic City.
  • Wildwood Plajı - Wildwood.
  • Stone Harbor Sahili - Stone Harbor.