Hangisi daha iyi vandal veya hayalet?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Charlotte Sporer V
Puan: 4.5/5(12 oy)

Oradaki krediler açısından Vandal ve Phantom arasında fark yok , ancak Vandal dergisinde sadece 25 mermi var. Ancak en büyük fark, mesafeden bağımsız olarak sabit hasar aralığıdır. Bir kafadan vuruş her zaman 160 hasar verir.

TenZ hayalet mi yoksa vandal mı kullanıyor?

Tenz olacak Vandal üzerinden herhangi bir gün Phantom'u seçin Valorant'ta

2020'nin sonlarında, benzersiz bir silah tamircisi nedeniyle Phantom vs Vandal tartışmasında Phantom'u kazanan olarak yönetmeye karar vermişti. TenZ, tüfeğin koşma ve ateş etme konusunda ne kadar iyi olduğunu görünce şaşırdı.

Vandal mı yoksa hayalet mi daha iyi silah?

Hem Phantom hem de Vandal aynı miktarda Krediye mal olur ve eşit derecede etkilidir. Bununla birlikte, bazı küçük farklılıklar nedeniyle, birçok oyuncu genellikle uygun silahı seçmek arasında kalır. Vandal daha büyük haritalarda daha etkili olsa da, Phantom daha fazla doğruluk ve mermi sunar .

Daha iyi vandal veya hayalet Reddit nedir?

Vandal'ın kafadan 1 vuruş yapma yeteneği var, ancak Phantom uzun menzilde daha isabetli . Phantom ile bir kafa vuruşu vurursanız, kurşun yumruğu nedeniyle zaten hemen hemen ölürler.

Phantom neden vandal Reddit'ten daha iyi?

Phantom, daha iyi ilk atış hatasına sahip olduğu için hala daha iyi bir silah. , daha hızlı atış hızı, daha iyi püskürtme ve iz bırakmayan ve ses yok. Herhangi bir mesafeden herhangi birini iki kez vurabilirsiniz ve eğer kafaya ilk vurursanız, nişan alma o kadar serttir ki onu tekrar kolayca vurabilirsiniz. Vandal'ı yalnızca bind rest haritaları Phantom gibi bir haritada tercih ederim.

HANGİ SİLAH EN İYİ? (feat. Pro Players) - Vandal vs. Phantom - Valorant Guide

19 ilgili soru bulundu

En iyi Hayalet kostümü Valorant nedir?

Valorant En İyi Phantom Görünümleri: Ağustos 2021 itibariyle En İyi 5 Görünüm

  • BlastX. Fiyat: 2.175 VP. Valorant En İyi Phantom Görünümleri: BlastX. ...
  • Glitchpop. Fiyat: 2.175 VP. Valorant En İyi Phantom Görünümleri: GlitchPop. ...
  • Oni. Fiyat: 1.775 VP. Valorant En İyi Hayalet Görünümleri: Oni. ...
  • Yıkım. Fiyat: 2.175 VP. ...
  • Tekillik. Fiyat: 2.175 VP.

Hayalet bir dokunuş mu?

Phantom bir dokunur 1-30m , ve yüksek ateş oranı ile daha kolay bir spreye sahiptir.

Vandal, düşük Elo'da daha mı iyi?

Plat'ın etrafındaki ve altındaki daha düşük elolarda, düşman Immortal'dan çok daha sık kuru göz atar. Ayrıca genellikle bir seferde yalnızca bir düşmanla karşılaşacaksınız. Bu yüzden düşük eloda, Vandal daha iyi silahtır.

Valorant'a dayanan hayalet nedir?

Phantom'un tasarımı, Heckler & Koch HK433 ve FN SCAR-H'nin bir melezi . Model, HK433'ten türetilen çok benzer bir el koruması, şarj kolu ve alıcı içerirken, dergi FN'nin kendi tescilli SCAR-17 dergisinin doğrudan bir kopyasıdır. Hisse senedi, Magpul'un MOE Rifle stokuna dayanıyor gibi görünüyor.

Profesyoneller neden hayali Reddit kullanıyor?

Fantomun vandallara göre avantajları: Daha fazla mermi, daha yüksek ilk atış doğruluğu, daha hızlı atış hızı , daha küçük izleyiciler, daha sessiz, daha kolay yayılma kontrolü.

Valorant tek atışta vesikalık mı?

tüfekler . Tüfekler, VALORANT'ta tercih edeceğiniz silahlar olmalıdır. Nispeten pahalılar, ancak tek seferlik vesikalık potansiyelleri ekstra paraya değer.

Phantom 1 vesikalık mı vuruyor?

Phantom'un yüksek fiyatı, hasarın karşılığını verir. tüfek 15 metreye kadar kafadan vuran herkesi anında öldürür ve hatta bunun ötesinde, bir kafadan vuruş ve isabet alan hedefin diğer herhangi bir alanı, tamamen korumalı bir düşmanı bile yere indirecektir.

En iyi vandal cilt hangisidir?

Başbakan Vandal dikkat dağıtmıyor. Pürüzsüz, temiz bir renk yoluna ve güzel VFX animasyonlarına sahip. Orada daha iyi bitiriciler var, ama uluyan bir kurt hala oldukça belalı. Mütevazı ve net, genel olarak iyi bir kozmetik arayan oyuncular için Prime en iyi seçiminizdir.

Phantom Valorant'ı nasıl püskürtürsünüz?

Phantom, Vandal dışında oyundaki en popüler tüfek seçeneklerinden biridir. Phantom spreyini kontrol etmek için yapmanız gerekenler ilk altı veya yedi atış için farenizi dümdüz aşağı hareket ettirin, ardından tekrar sağa döndürmeden önce biraz sola doğru hareket ettirin .

Vandal gerçek hayatta hangi silahtır?

Vandal: Modern bir AK varyantı (beğenmek).

Valorant'taki en iyi silah hangisi?

hayalet SMG'lerin en iyisidir ve Valorant'taki en iyi çok yönlü silahlardan biridir. Vandal ve Phantom fiyat aralığınızın dışındaysa, bir Spectre satın almak, bankayı bozmadan size ekstra ateş gücü verebilir.

Phantom, Valorant'taki en iyi silah mı?

Hayalet hızlı yangın hızı ve beş ekstra mermi, büyük miktarda hasara neden olur. Vurmak için en iyi tabanca olmayabilir, ancak püskürtme tamamen farklı bir hikaye. Kontrolü kolaydır ve püskürtme düzeni Vandal'dan çok daha tutarlıdır. Mermi izleyicilerinin olmaması da ona açık bir avantaj sağlıyor.

Odin kullanmak kötü Valorant mı?

Odin. Odin makineli tüfek aslında Vandal ve Phantom silahlarından daha pahalıdır, ancak kafadan vuruşlarda öldürmez , düşmanın zırhı olmasa bile. Ateş hızı bunu telafi ediyor ve bu silahla kelimenin tam anlamıyla düşmanlara püskürtüp dua edebilirsiniz. Yakın dövüş karşılaşmalarında çok iyi.

Ares kötü Valorant mı?

Ares iyi bir savunma silahı , ancak Valorant'taki çoğu silah gibi, onu da belirli durumlarda saldırgan olarak kullanabilirsiniz. Ayrıca çok yüksek duvar penetrasyonuna sahip olduğu için ara sokaklarda veya ev girişlerinde saklanma yerleri mükemmeldir. Bu aynı zamanda düşmanları duvarlardan etiketlemek için de harikadır.

Odin iyi bir silah Valorant mı?

Özet. Odin oyundaki en pahalı ikinci silah , 3200 krediye mal oluyor. Ares gibi ağır bir silahtır ve yüksek duvar nüfuzu ve 100 ile oyundaki en yüksek şarjör boyutu nedeniyle duvar savurma için en iyi şekilde kullanılır.

Profesyoneller neden vandal yerine fantom kullanıyor?

Her iki silahın gerçek istatistikleriyle karşılaştırıldığında, Phantom daha kontrol edilebilir bir püskürtme düzenine sahip. silah da Vandal'a 0 ila 30 metre arasında karşılaştırılabilir hasar verir , ancak 30 metre mesafedeki karşılaşmalarda yüzde ondan fazla azalır, bu da uzun mesafeli çarpışmalarda silahı daha zayıf hale getirir.

Vandal tek atışta kafa vuruşu yapar mı?

Özet. Vandal, 2.900 Krediye oturan tam otomatik bir tüfek. Phantom'un karşılığıdır ve herhangi bir aralıktaki yüksek DPS'si için benzersizdir. Bu inanılmaz derecede ölümcül tüm mesafelerde kafaya tek atışla rakipleri öldürme yeteneği nedeniyle.

Oni hayaletinin maliyeti nedir?

Phantom skin'in tek başına maliyeti 1.775 Valorant puanı . Oyuncular, 5.324 Vpoints maliyeti olan Oni Bundle'ı seçerlerse 4.725 Vpoints tasarruf ederler.