Hangisi daha iyi kambriya veya sezartaş?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Luisa Rohan Doktora
Puan: 4.4/5(23 oy)

Yani, Amerikan yapımı bir tezgah arayanlar için, Cambria en iyisidir seçenek. ... Ayrıca kuvars tezgah ararken başka bir mühendislik ürünü kuvars markası olan Caesarstone ile de karşılaşacaksınız ve her ikisi de benzer şekilde üretilse de, Caesarstone'un yapımında daha gerçek katı malzeme var.

Cambria mı yoksa Caesarstone mu daha pahalı?

Kambiya metrekare başına 65 ila 75 dolar. En ucuz modelleri, Caesarstone'a kıyasla metrekare başına 10 $ daha pahalıdır. Aralarından seçim yapabileceğiniz iki kattan fazla stile sahiptir.

Cambria kuvars en iyisi mi?

Cambria burada, ABD'de gururla üretiliyor. Bu aileye ait birinci sınıf kuvars tezgah üreticisi, ülkedeki tek en yüksek kaliteli üretici değil, aynı zamanda en iyi tezgah imalatçıları dünyada.

Caesarstone Cambria tarafından mı yapıldı?

Cambria, Silestone ve Caesarstone kuvars levhalarını üretmek için patentli Breton teknolojisini kullanan tanınmış ulusal şirketlerdir. ... Cambria, Silestone ve Caesarstone yaklaşık olarak %93 saf doğal kuvars bu daha sonra bir akrilik reçineye bağlanır.

Hangisi daha iyi Caesarstone veya kuvars?

Sezar taşı : Caesarstone, üretildiği için doğal kuvarstan daha dayanıklı, esnek ve gözenekli olabilir. Kuvars: Kuvars, sert, dayanıklı, ısıya dayanıklı ve çoğu maddeyle inerttir.

Kuvars Tezgahlarda Marka Adı Önemli mi?

36 ilgili soru bulundu

Kuvars tezgahın dezavantajları nelerdir?

Kuvars tezgahın ana dezavantajları, fiyatları, görünümleri (doğal taş görünümünü istiyorsanız) ve ısı hasarına karşı direnç eksikliği .

Sezar taşına sıcak şeyler koyabilir misin?

Yüksek ısı: Caesarstone kuvars ısıya dayanıklıdır; ancak aşırı sıcak (300°F'nin üzerinde) tencere, tava ve fırın tepsilerini doğrudan yüzeye yerleştirmeniz önerilmez; her zaman sıcak ped veya nihale kullanın .

Cambria kuvars üst düzey mi?

Cambria, kuvars tezgah markalarından biridir ve üst düzey bir seçenek kuvars ile ilgilenenler için. Çoğu kuvars tezgah üst düzeydir, ancak Cambria lüks markalardan biridir ve insanlar ucuz bir seçenek olduğu için değil performansı ve çekiciliği için Cambria'yı seçmektedir.

Cambria iyi bir tezgah mı?

Mukavemet: Kuşkusuz, hem Cambria kuvars hem de granit son derece dayanıklı tezgah malzemeleri . Her ikisi de çok güçlüdür ve uzun yıllar dayanır, bu nedenle her iki malzeme de eviniz için iyi bir yatırımdır. ... Genel olarak kuvars bakım gerektirmez ve temizlenmesi çok kolaydır.


En ucuz kuvars tezgahı markası nedir?

Silestone genellikle en pahalıdır ancak Caesarstone, Zodiaq ve Viatera daha ucuzdur.

Cambria neden bu kadar pahalı?

Başka bir düşünce de Cambria'nın nasıl fiyatlandırıldığıdır çünkü bunu bilmek güzel. kuvars levha, tezgahın maliyetine yaklaşık %35 oranında katkıda bulunur , geri kalan %65'i ise imalat, sayaç ölçümü ve kurulumuna gidiyor. Cambria bayileri, hemen hemen mükemmel olan bir ürünle övünmeyi severler.

Cambria kuvars fiyatına değer mi?

Cambria, düşük dereceli Granitten biraz daha pahalı çalışabilse de, daha çok arzu edilen birinci sınıf Granit, Cambria'dan sürekli olarak daha pahalıdır ve genellikle Cambria'yı daha uygun fiyatlı seçim.

En kaliteli kuvars nedir?

En İyi 8 Kuvars Tezgah Markası

  1. Sezar taşı. Ülke çapındaki tasarım mağazalarında hazır bulunan 40'tan fazla renk ile Caesarstone, mühendislik taşlarında bir numaralı tercihtir. ...
  2. Silestone. ...
  3. Cambria Kuvars. ...
  4. LG Viatera'nın fotoğrafı. ...
  5. Corian Kuvars. ...
  6. HanStone. ...
  7. MSI Q Kuvars.


Caesarstone iyi bir ürün mü?

Sonuç: Caesarstone Kuvars İyi mi? Kuvarsın dayanıklılığına, görünümüne ve fiyatına aşıksanız, Caesarstone sağlam bir seçimdir . Dayanıklıdır, bakımı kolaydır ve 40'tan fazla stilde mevcuttur.

Silestone, Cambria'dan daha mı ucuz?

Cambria kuvars Silestone'dan daha mı ucuz? Cambria kuvars tezgahı güzel bir taştan yapılmıştır ve birçok faydası vardır. Ancak uzun vadede Silestone'dan daha ucuz olabilir. Cambria kuvars maliyeti daha ön plandadır, ancak neredeyse bakım gerektirmez ve bu, birçok ev sahibinin bunun için gittiği anlamına gelir.

Caesarstone'un farklı dereceleri var mı?

Caesarstone koleksiyonu, her bütçeye ve tasarım stiline uygun ürünler sunan, farklı fiyat noktalarında dört tasarım koleksiyonundan oluşur. Aralık şunları içerir: Standart, Deluxe, Doğaüstü ve Doğaüstü Ultra .

Cambria metrekare başına ne kadar?

Çoğu Cambria tezgahı maliyeti metrekare başına 55 ila 125 dolar kurulum dahil. 30 metrekarelik tezgah alanınız varsa - ki bu oldukça standarttır - vergiler ve teslimat ücretleri hariç 1.650 ila 3.750 dolar arasında bir bütçe.


Kuvars tezgahın çatlamasına ne sebep olur?

Yüksek kaliteli kuvars neredeyse çatlamaya dayanıklıdır, ancak daha düşük kaliteli kuvars, aşağıdaki durumlarda çatlayabilir veya parçalanabilir. aşırı soğuğa maruz , tezgahta bırakılan bir buz torbası gibi. Aynı şey aşırı ısı için de geçerli. ... Ayrıca, kuvars tezgahların üzerine düşen ağır nesnelerin ani etkisi de çatlamalarına neden olabilir.

Cambria tezgahı pahalı mı?

Kurulum ücreti olmadan, Cambria tezgahı fiyat aralığı metrekare başına 28 ila 90 dolar . Kurulum maliyetleri eklendiğinde, Cambria kuvars metrekare başına 55 ila 125 dolar arasında değişebilir.

Cambria kuvars duşlarda kullanılabilir mi?

Kambiya duş duvarlarına, duş bordürlerine, duş muhafazalarına ve pervazlara monte edilebilir , havai uygulamalarla birlikte, ancak muhafaza önce su geçirmez olmalıdır. Cambria, yapıştırma maddesi olarak silikon da kullanılabilse de, yapıştırma malzemesi olarak modifiye edilmiş bir lateks harcı kullanılmasını önerir.

Cambria kuvarstan daha mı pahalı?

Neyse ki sizin için hem Cambria kuvars hem de granit fiyat olarak benzer. Granit, metrekare başına 35 ila 100 dolar arasındadır. Cambria kuvars biraz daha pahalı ve satıcıya bağlı olarak, genellikle 50 - 120 $ arasındadır.


Cambria kuvars ne seviyede?

Granite kıyasla fiyatlandırma açısından Cambria düşüyor Seviye 2 Granit ve üzeri . Cambria ile, doğal olarak Gözeneksiz ve Leke Dirençli olduğu için Tezgah Sızdırmazlığı için ayrıca para ödemenize gerek yoktur.

Windex'i Caesarstone'da kullanabilir miyim?

Aşağıdaki kimyasalları ve çözücüleri kullanmaktan kaçının:

ağartıcı (seyreltilmiş veya seyreltilmemiş White King, Domestos, Soft Scrub vb. gibi) – mat yüzeyli sezarstone taze betondaki hasarın üzerinde. cam temizleyiciler (örneğin Windex, jenerik veya ticari olarak temin edilebilir).

Caesarstone için en iyi temizleyici hangisidir?

Ekstra inatçı lekeleri çıkarmak için veya Caesarstone yüzeyinizi derinlemesine temizlemek istiyorsanız, tavsiye ederiz. Caesarstone Krem Temizleyici ve taşa zarar vermeden kullanılabilen veya alternatif olarak yumuşak nemli bir beze uygulanabilen 3M Scotchbrite Never Scratch Çok Amaçlı Yıkayıcı.

Caesarstone güneş ışığında soluyor mu?

Yukarıdaki sorunun kısa cevabı evet, doğal taş tezgahı solmaz . Doğrudan güneş ışığının ultraviyole radyasyonu vardır, bu nedenle özellikle dış mekanlara monte edilen tezgah yüzeylerinde solma meydana gelir.