Hangisi daha iyi aternos veya minehut?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sorulan: Vada Schaefer IV
Puan: 4.1/5(39 oy)

Hayatta kalma çok oyunculu oynamaya gelince, Minehut bu ikisi arasında daha iyi bir seçenek. Mod için çok daha iyi ayarlar sunar ve oynarken daha sorunsuz çalışır, oysa Aternos çalıştırırken oldukça sorunlu olabilir.

Aternos'tan daha iyi olan nedir?

Aternos Alternatifleri

  • PloudOS. Ücretsiz • Tescilli. Çevrimiçi. ...
  • Minehut. Freemium • Tescilli. Çevrimiçi. ...
  • TridentSDK. Ücretsiz • Açık Kaynak. Mac. ...
  • FreeMcServer.net. Ücretsiz • Tescilli. Çevrimiçi. ...
  • sunucu.pro. Freemium • Tescilli. Çevrimiçi. ...
  • Küp Barındırma. Ücretli • Tescilli. Çevrimiçi. ...
  • FalixNodes.net. Ücretsiz • Tescilli. Çevrimiçi. ...
  • AleForge. Ücretli • Tescilli.

Minehut sunucuları iyi mi?

Aslında, var kesinlikle kullanımı tamamen güvenli olan hiçbir sunucu barındırma hizmeti . Minehut, kullanıcı verilerini hiç çalmıyor, ancak sunucuları, hizmeti kullanan birçok oyuncu hakkında değerli bilgiler çıkaran bilgisayar korsanları tarafından hala ihlal ediliyor.

Aternos daha mı iyi?

Aternos Güvenli mi? ... Aternos Hosting güvenli, güvenli ve yasaldır . Kendi deneyimimize göre, sunucumuzun tehlikeye girmesiyle ilgili hiçbir sorun yaşamadık, çalışma süresi mükemmeldi ve saldırıların engellenmesi için her Minecraft sunucusunun DDOS koruması garantilidir.

Aternos gecikmeli mi?

Çok fazla veya yanlış kullanılan modlar, eklentiler veya dünyalar sunucuya neden olabilir gecikmeler . Makul miktarda eklenti kurduğunuzdan emin olun ve çok fazla dünya yaratmayın. Mod özellikleri, ör. makineler veya yığın yükleyiciler de gecikmelere neden olabilir. Buradaki sorunu belirlemek için günlüğünüzü kontrol etmeniz faydalı olabilir (https://aternos.org/log).

Minehut Aternos'a Karşı: Büyük Kötü Savaş!

18 ilgili soru bulundu

Aternos kuyruğu neden bu kadar uzun?

Kuyruk neden bu kadar uzun? ... Hizmetimiz %100 reklamlarla finanse edildiğinden, bu genellikle pahalı bulut kaynaklarının kullanımını sınırlamamızı gerektirir , bu da daha uzun bir kuyruğa yol açar.

Aternos RAM'imi nasıl artırabilirim?

ramını artıramazsın aternos'ta ama extraronton'da ramınızı arttırabilirsiniz ya da adı her ne ise aternos ekibi tarafından yapılır. Aternos'ta koçunuzu artıramazsınız ama extraronton'da koçunuzu artırabilirsiniz ya da adı her ne ise aternos ekibi tarafından yapılır. Bu alakalı değil.

Aternos yasadışı mı?

Aternos'ta her türlü bot yasaklandı .

Botları 7/24 aternos sunucuları yapabildikleri için kullanmamalısınız, buna izin verilmez.

Hangisi daha az gecikmeli Aternos veya Minehut?

Hayatta kalma çok oyunculu oynamaya gelince, Minehut bu ikisi arasında daha iyi bir seçenektir. Mod için çok daha iyi ayarlar sunar ve oynarken daha sorunsuz çalışır, oysa Aternos çalıştırırken oldukça sorunlu olabilir.

Aternos sonsuza kadar ücretsiz mi?

Özgürüz , ve biz her zaman herkes için her zaman özgür olacağız. Hiçbir şey için ödeme imkanı yoktur.

Minehut sunucuları ücretsiz mi?

Minehut bir freemium (ücretsiz premium) sunucu sağlayıcısıdır. ... Minehut her kullanıcıya şunları sağlar: 2 ücretsiz sunucu , 12 eklenti yuvası, 10 maksimum oyuncu ve ayrılmış 1 GB ram var. Ek slot, oyuncu veya ram istiyorsanız bir plan satın alabilirsiniz.

Minehut sunucuları için ödeme yapmanız gerekiyor mu?

Sunucu barındırma için iki ana seçenek vardır: Bir Minecraft Realm için resmi web sitesinden ödeme yapabilirsiniz; yaklaşık 10$/ay veya Minehut adlı popüler bir ana bilgisayarı kullanarak ücretsiz bir sunucu kurun.

Minehut sunucuları ne kadar süreyle ücretsiz?

sonra sunucunuz kapanıyor yaklaşık beş dakika çevrimiçi oyuncu yoksa. Aksi takdirde, çevrimiçi en az bir kullanıcı varsa, sunucu aktif kalacaktır.

Minehut neden gecikiyor?

Sunucunuzda ne kadar çok oyuncu varsa o kadar fazla gecikme olur, bunun nedeni şu olabilir: parçaların yüklenmesi veya çok sayıda öğenin düşürülmesi . Bunun için birkaç çözüm var: Tüm varlıkları birkaç dakikada bir kaldıran bir clearlag eklentisi yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Aternos ne kadar RAM?

Aternos on Twitter: 'Ve evet, şu anda sistemimize eklediğimiz gerçek RAM bu. (~400GB!) '

En iyi ücretsiz minecraft sunucu barındırma nedir?

Aternos Minecraft söz konusu olduğunda muhtemelen en iyi ücretsiz sunucunuzdur. Aslında, Minecraft oyuncularına ücretsiz sunucu barındırma sağlamak amacıyla yaratılmıştır. Bu sağlayıcı ile, tam özelleştirmelerle 8 ila 20 oyuncu slotu elde edeceksiniz.

Aternos'ta jeneratör ne anlama geliyor?

OpenTerrainGenerator, varsayılan dünya nesli minecraftını değiştiren bir moddur. Dünya neslini istediğiniz gibi değiştirebilir veya bir dünya ön ayarı kullanabilirsiniz.

Minehut crackli mi?

Hayır , Minehut yalnızca premium bir hizmettir, yani Minehut'ta veya herhangi bir oyuncu sunucusunda oynamak için oyunu Mojang'dan satın almanız gerekir.

Crackli sunucular yasa dışı mı?

Kırık Minecraft sunucuları ve müşteriler yasa dışı olarak kabul edilir , devam ederken bunu aklınızda bulundurun.

TLauncher yasa dışı mı?

TLauncher güvenli bir programdır, AMA Tlauncher'ı ana Minecraft Başlatıcınız olarak kullanmanın ağır bir sonucu vardır. Tlauncher'ı kullanmak şu anlama gelir: korsanlıkla mücadele yasasını ihlal ediyorsunuz . Daha önce kullandım ve kullanmanın herhangi bir nedenselliği yok. Ayrıca, Hypixel, Mineplex, vb. gibi resmi Minecraft sunucularına katılamazsınız.

Crackli Minecraft yasa dışı mı?

Telif hakkını ihlal ettiği için yasa dışıdır . Jeb, insanların herhangi bir nedenle kırık bir kopya kullanmasını umursamadığını söylese bile. Aklına gelir. Sana izin verecek, ama daha sonra satın almak zorundasın ve ondan para kazanamazsın.

Aternos sunucumu yükseltebilir miyim?

Güncelleme çıktığında sunucumu nasıl güncelleyebilirim? Sürüm Seçici'ye gidin ve '1.17' üzerine tıklayın (Yayınlandığında.) Vanilla 1.16 kullanıyorsanız. 5 sonra Aternos bunu otomatik olarak güncellemelidir.

Aternos RAM'inizi kullanıyor mu?

Twitter'da Aternos: ' RAM sistemimiz tarafından otomatik olarak ayarlanır.

Aternos sunucuları internetinizi kullanıyor mu?

Sunucular, bir veri merkezindeki sunucularımızda barındırılmaktadır. . Wifi'niz kötüyse, bunu gerçekten düzeltemeyiz.