Platin sarısı için hangi wella toner?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Werner Beahan
Puan: 4.1/5(35 oy)

Ch . Wella T-18 toner SARI/PLATİN saçlar için! Toneri uygulamadan önce saçı Wella ağartıcı ile istenen seviyeye kadar önceden açın. Köklerim SON DERECE karanlıksa, köklerde 30-40 hacim kullanırım, aksi takdirde 20 cilt geliştirici kullanabilirsiniz.

T14 veya T18 kullanmalı mıyım?

Aslında aralarında pek bir fark olmadığını görebilirsiniz. T18, T14'ten daha sıcak tonda ve menekşe rengine sahiptir. T14 kadar düzgün kapatmıyor ama daha çok doğal bir griye benziyor. T14 daha sağlam, yumuşak bir soluk gridir ancak bazı açılardan en ufak yeşil tonu vardır.

Platin sarısı için hangi toneri kullanmalıyım?

Koyu, küllü sarı veya açık kahverengi elde etmek için turuncu tonlarını iptal etmeye çalışıyorsanız, en iyi seçeneğiniz mavi bir tonerdir. Platin veya gümüş sarısı bir sarışın mı arıyorsunuz? Kullanmak sarı alt tonları gidermek için menekşe bazlı bir toner .

Platin sarısı için kaç seans sürer?

Gerçekten çok uzun zaman alıyor.

Saçınıza bağlı olarak, Kardashian olmayan bir insan saçınızı harcamayı bekleyebilir. iki ila üç seans Gerçekten platin statüsüne ulaşmak için renk uzmanlarıyla üç ila dokuz saat arayla oturarak.

Sarışın Brilliance Platinum toneri nasıl kullanıyorsunuz?

Sarışın Parlaklık Uygula Mükemmel Sarışın Amonyaksız Toner doğrudan şampuan kabında havluyla nemi alınmış saça . Blond Brilliance Perfect Blond, daha fazla renk yoğunluğu için kuru saça uygulanabilir. Bir seviyeye kadar tonlama ve tonlama için Blond Brilliance Oil Crème Infusion 15 Volume Developer ile karıştırın.

EVDE PLATINUM SARI SAÇ NASIL TONLANIR | İyi T14 | güle güle sarı/pirinç tonları

17 ilgili soru bulundu

Blondor soluk platin toneri nasıl kullanıyorsunuz?

KULLANIM TALİMATLARI

Önceden açılmış saçlarda kullanın. 1 kısım Blondor Toner'ı 2 kısım 6 vol. ile karıştırın. veya 20 cilt Welloxon geliştiricisi . Havluyla nemi alınmış saça uygulayın ve istenen sonucu elde etmek için sık sık kontrol ederek 10-30 dakika bekletin.

Toner saçınızı platin yapar mı?

Toner, saç rengini kaldırmadığı veya kalıcı olarak değiştirmediği için açık renkli saçlarda en belirgin şekilde çalışır. üzerine bir ton ekler . Bu, gerçek platin sarısı saç, gümüş saç veya herhangi bir sayıda farklı pastel saç rengi elde etmenize yardımcı olabileceği anlamına gelir.

Hangi Wella toneri portakalı etkisiz hale getirir?

T10 Soluk Sarışın : Eskiden 'Ivory Lady' olarak bilinen bu toner menekşe mavisi alt tonlar içerir ve saçınızdaki sarı-turuncu tonları yok eder.

Turuncu saçlarda T18 toner kullanabilir miyim?

Wella T18 toner Turuncu saçlarda kullanmak harika.


T14 ve T18 toneri birlikte karıştırabilir miyim?

Wella T18 ve Wella T14 karışımı kullanıyorum. Bu iki rengi eşit olarak karıştırıyorum 15 cilt geliştirici . (Temel olarak 15 hacim elde etmek için 10 hacim ve 20 hacim eşit parçayı karıştırıyorum. ... Saçınızın uçları gerçekten rengi emecek - uçlarınızı mora çevirecek - bu yüzden çok erken taramak istemiyorsunuz !

GRİ saçlar için en iyi toner hangisidir?

Mor şampuan ısıyla şekillendirme, ilaçlar, ürün birikmesi, güneş, tuz, klor ve çevresel kirleticilerin neden olduğu pirinçliği nötralize ettiği için gri saç söz konusu olduğunda kullanılabilecek en iyi tonerdir.

Platin sarışın profesyonel mi?

Platin sarısı aynı zamanda yüksek bakım gerektiren bir renktir. profesyonel bir dokunuş gerektirir , bu yüzden pahalı olabilir. ... Ancak, eğer zamanınız ve maddi sorumluluğunuz varsa, o zaman kesinlikle platin sarısı olabilirsiniz.

platin sarısı nedir?

1 : saçları soluk gümüşi sarı olan bir kişi renk. 2: platin sarısı saç rengi.


Blondor tonerlerini neyle karıştırıyorsunuz?

NASIL KULLANILIR: Karıştırın 1 kap dolusu en fazla 3 kap dolusu Brass Kicker 1 şişe Blondor Sıvı Toner ile. Her bir kapak dolusu Brass Kicker için iki kapak dolusu geliştirici ekleyin (1:2 karıştırma oranı). Saçı, istediğiniz sonuçtan yaklaşık yarım ton daha açık olacak şekilde önceden açın. Havluyla nemi alınmış saça toner uygulayın.

Platin toner ne işe yarar?

Toner, tatlı küçük bir üründür. ağartılmış saçlarda pirinç sarısı ve turuncu tonları nötralize eder . ... Ağartılmış saça uygulandığında daha çok küllü, tozlu veya platin rengi alır. Bu da çok daha doğal görünen bir saç tonu anlamına geliyor! Ayrıca saçlarınızın daha parlak ve sağlıklı görünmesini sağlayabilir.

Platin dantel ne renk?

iyon Platin Dantel Parlak beyaz Color Brilliance'dan Krem Tonerler | Tonerler | Sally Güzellik.

Sarışın parlak ağartıcıyı nasıl karıştırırsınız?

İstenilen açma ve kıvama göre Blond Brilliance Crème ile karıştırın. Oil Infusion 1:1,5 ila 1:2,5 oranında 5 hacim, 15 hacim veya 25 hacim geliştirici metalik olmayan bir kapta. Doğrudan kafa derisine uygularken 15 hacim geliştiriciyi aşmayın. Kuru, yıkanmamış saça uygulayın.


Vurgularla platin sarışın gidebilir misin?

Platin sarısı saç boyasının çeşitli tonları sayesinde cilt tonunuz için kesinlikle mükemmel bir eşleşme bulacaksınız! 3. ... Platin sarısı saçın tüm avantajlarına sahip bir stil arıyorsanız ama tamamen beyazlamak istemiyorsanız, bu sizin seçeneğiniz. Düşük ışıklarla harmanlanmış sıcak altın vurgular iyi yapacak.

Buzlu sarışın ve platin arasındaki fark nedir?

Buzlu sarı ve platin saç arasındaki farklar küçük ama çok önemlidir. Buz sarısı saç rengi de aynı derecede soluktur, ancak parlak beyaz platin sarısı olmak yerine, ekstra bir buzlu ışıltı ipucu için mor veya mavi tonları kullanır .

Buzlu sarı saçlarımı altın sarısından nasıl alabilirim?

Açık kahverengi veya altın sarısı saçlarınız varsa, ağartıcıya ulaşmanıza gerek yoktur: Buz sarısı saç rengini onsuz elde edebilirsiniz. Basitçe bir Garnier Nutrisse Natural Light Ash Blonde, Shade 9.13 gibi boya ve gitmeye hazırsınız!