Hangi wella toner mavi bazlıdır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Houston Schuppe
Puan: 4.2/5(25 oy)

T10 Soluk Sarışın : Eskiden 'Ivory Lady' olarak bilinen bu toner menekşe mavisi alt tonlar içerir ve saçınızdaki sarı-turuncu tonları yok eder.

Turuncu saçlar için en iyi Wella toneri hangisidir?

İstediğiniz rengi elde etmek için turuncu saçlar için doğru Wella colorcharm Toneri bulun:

  • Kül: T14 ve T18, mavi, gri ve menekşe alt tonlarıyla daha soğuk sarı tonlarına derinlik ve boyut katar.
  • Bej: T11, T15, T27 ve T35, daha sıcak sarı tonlarında açık saç rengini tanımlamaya yardımcı olan turuncu saçlar için tonerlerdir.

Wella T18 mavi mi yoksa menekşe mi?

İşte geliştirici ile karıştırmadan önceki boya. T14, açık kül sarısı ve T18 en açık kül sarısı olarak etiketlenmiştir. T18'in T14'ten biraz daha mavi ve daha koyu olduğunu görebilirsiniz. ... T14, T18'den çok daha soluk ve daha gümüş renklidir. saçta menekşe görünüyor .

Wella T10 hangi renk tabanıdır?

Wella Renkli Charm Toner - T10 sarışın konuş . Koleksiyondaki en soluk gümüş! GELİŞTİRİCİ İLE KARIŞTIRILMALIDIR.

Hangi Wella toneri kullanacağımı nasıl bilebilirim?

Wella Toner Seçimi. İle git T15, T11, T27 veya T35 saçınız doğal olarak koyu ise. Doğal saç renginiz kahverengi veya siyahsa ve yakın zamanda sarıya boyadıysanız, saç tellerinde çok fazla turuncu olabilir. En hafif Wella tonerleri pirinçliği tamamen ortadan kaldıramaz.

Tonerlerin Savaşı:Hangi wella toneri kullanmalısınız?

20 ilgili soru bulundu

Hangi toner turuncuyu iptal eder?

Portakalı Tonlamak

İşin püf noktası, hangi renk tonerin kullanılacağını bulmaktır. Kötü ağartıcı işin daha sarı çıktıysa, mor bir tonere ihtiyacın olacak. Mor bir şampuan da sarıyı nötralize etmeye yardımcı olabilir. Ama saçınız gerçekten turuncuysa, mavi toner .

Hangi Wella toneri portakalı etkisiz hale getirir?

T10 Soluk Sarışın : Eskiden 'Ivory Lady' olarak bilinen bu toner menekşe mavisi alt tonlar içerir ve saçınızdaki sarı-turuncu tonları yok eder.

Wella T18 turuncu saçlarda işe yarar mı?

Wella T18 toner turuncu saçlarda kullanmak harika .

Wella T10'u neyle karıştırıyorsunuz?

1 kısım Wella Color Charm tonlama rengini karıştırın 2 parça 20 cilt Wella Color Charm geliştiricisi . Havluyla nemi alınmış saça uygulayın, ardından 30 dakikaya kadar geliştirin.

Level 8 saçlar için hangi toneri kullanmalıyım?

Saç seviyesi 8,9 veya 10 ise, evet, iyi bir kalite kullanabilirsiniz. kül toneri . 20 Vol geliştirici ile Ugly Duckling'in asansörsüz inci sarısı tonerini veya asansörsüz gümüş tonerini bir kez daha öneriyoruz.

Wella T18 toner ne işe yarar?

En çok satan, kült favori T18 En Açık Küllü Sarışın Toner, aradığınız şey! Wella Color Charm'ın bu güçlü kalıcı sıvı toneri size en saf, küllü beyaz sarı saç - görünürde istenmeyen sarı olmadan. Kullanımı basit. Tonerinizi 20 Vol Developer ile karıştırın ve uygulayın.

Wella T15 ve T18'i karıştırabilir miyim?

Tonları karıştırarak toner formülünü özelleştirebilirsiniz. Örneğin, kül tonu ile sıcak ton arasında bir ton istiyorsanız, deneyin. T15'in eşit parçalarını T18 ile karıştırma .

Turuncu pirinç saçı nasıl düzeltirim?

Boyamadan sonra turuncuya dönen saçlar nasıl düzeltilir?

  1. Mor veya mavi şampuanlar kullanın. ...
  2. Renkli sırları, profesyonel şampuanları ve duş filtrelerini düşünün. ...
  3. Bir salona profesyonel bir toner uygulatın. ...
  4. Saçınızı daha koyu bir renge boyayın.

Turuncu saçlar için mavi toner nasıl yapılır?

Bu kendin yap sprey toner ile saç renginizdeki 'pirinçliği' çıkarın: dolgu küçük sprey şişesi 2/3 sirkeli, 10 damla mavi gıda boyası, 3 damla kırmızı ; saç kremine biraz izin ekleyin ve kalanını suyla doldurun. Kuru şampuanlanmış saça püskürtün, kurumasını bekleyin. Daha az pirinç tonu için gerekirse tekrarlayın.

Wella T18'i neyle karıştırırım?

Karışım 1 kısım Wella Color Charm, 2 kısım 20 hacim Wella Color Charm geliştirici ile tonlama rengi . Havluyla nemi alınmış saça uygulayın, ardından 30 dakikaya kadar geliştirin. İstenen sonuçlara ulaşılıp ulaşılmadığını görmek için sık sık kontrol edin. Toner formülünü, tonları karıştırarak özelleştirebilirsiniz.

Toner saçınıza zarar verebilir mi?

Amonyak bazlı tonerler saça zarar verebilir Bu nedenle uzmanlar, amonyak bazlı toner uygulamak için genellikle saçı açtıktan sonra birkaç gün beklemeyi önerir. Amonyak içermeyen tonerler ve tonlayıcı şampuanlar ve saç kremleri, amonyak bazlı tonerlerden çok daha yumuşaktır ve bu da onları evde kullanmak için daha güvenli seçenekler haline getirir.

Bakır saçlarda hangi toneri kullanmalıyım?

Friedman, istenmeyen turuncu döküntüleri nötralize etmek için daha fazla mavi renk tonuna sahip tonerler söylüyor ve mor tonerler pirinç sarısı tonları iptal etmek için. Maksimum canlılık ve renginizin ömrünü uzatmak için ürünü haftada bir kez kullanın. Friedman, saçın en parlak bölgelerini belirleyin ve toneri yalnızca bu noktalara uygulayın, diyor.

Turuncu saça kül sarısı koyabilir miyim?

Turuncu saçlarınızı nötralize etmek için sarı saç boyası kullanabilirsiniz. küllü olan gölge . Küllü, soğuk alt tonlar, şu anda saç tellerinizi süsleyen sıcak, tatsız turuncu tonları iptal etmenin anahtarıdır.

Hangi toner mavi saçı yok eder?

Maviyi iptal etmek için tonlamanızı öneririz. Pastel Turuncu . Temiz, ıslak saç tellerinize biraz Pastel Orange Günlük Saç Kremi uygulayın ve çabucak durulayın. Saçınız artık mavi olana kadar uygulayın ve durulayın, ardından tekrar Canlı Gümüş uygulamayı deneyin.

Toner Orange'ı çıkarır mı?

A toner, saçınızdaki istenmeyen pirinçimsi turuncu ve sarı tonları nötralize edebilir ve size soğuk tonlu bir saç rengi verir. ... Saçınızı açtıktan hemen sonra peroksit ile karıştırarak kullanabilirsiniz. Ancak, istenen sonuçları elde etmek için saçınızı bir kereden fazla tonlamanız gerekebileceğini unutmayın.

Turuncuya dönerse saçımı tekrar açmalı mıyım?

Ne yazık ki, ağartmadan kaynaklanan portakal kökleri kendi başına istediğiniz renge dönüşmeyecektir. Portakalın zamanla solacağını umamazsınız. Portakal köklerinden kurtulmanın tek yolu istenmeyen gölgeyi renklendirmek için . Bunu bir toner veya pigmentli şampuan kullanarak yapabilirsiniz.