Rosaria için hangi silah?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Willis Larson
Puan: 4.2/5(25 oy)

Hilal Turna Fiziksel DPS Rosaria için en iyi 4 yıldızlı silahtır. Alt özelliği olarak Fiziksel Hasar ile yüksek bir taban saldırısına sahiptir. Rosaria ayrıca sürekli olarak enerji parçacıkları oluşturarak Crescent Pike'ın pasifinin sürekli olarak aktif olmasını sağlar.

Kraliyet mızrağı Rosaria için iyi mi?

Artık yapabilirsiniz, çünkü bu mızrak Rosaria için de iyidir. DPS veya destek olarak . Ana durum, enerji şarjıdır, bu kötü değil ama gerçekten iyi de değildir.

Rosaria için hangi sırıklı silahlar iyidir?

Homa personeli ana veya alt DPS rolünde Rosaria için en iyi kutup silahıdır. Onu bir destek karakteri olarak kullanırsanız, Skyward Spine en iyi seçimimizdir.

Rosaria için en iyi set hangisidir?

Rosaria'nın becerileri kritik vuruşlara dayandığından, dört parçalı Berserker seti harika bir seçenektir. Kritik vuruş oranını %12 ve sağlığı %70'in altına düştüğünde %24 arttırır. Ayrıca bir sırıklı silah kullanıcısı olduğu için saldırısını %18 ve normal hasarını %35 artıran Gladiator's Destiny seti de var.

Rosaria kalıcı olacak mı?

Şimdi sızıntılar, Genshin Impact 1.4 yama güncellemesinde Rosaria adında yeni bir karakterin geleceğini gösteriyor. İlk olarak Albedo'nun 1.2 yamasındaki hikaye arayışı sırasında ortaya çıktı ve o zamandan beri birçok oyuncunun istek listesinde yer aldı. Ve şimdi nihayet oyuna kalıcı olarak gelmesi bekleniyor .

Rosaria için En İyi Silahlar, Çoklu Oyun Stilleri için 1-5 Rafine Ediyor | Mızrak Seviye Listesi | Genşin Etkisi

20 ilgili soru bulundu

Noelle için en iyi silah nedir?

beyaz kör Noelle için mükemmel bir kılıçtır. Silahın seviyesini yükselterek, kılıcın ikincil saldırısı olduğu için Noelle'nin savunmasını da artıracaksınız. Whiteblind'in istatistiklerine ek olarak, silah ayrıca saldırı ve savunma istatistiklerinizi her vuruşta yüzde altı artıracak ve maksimum dört yığın olacak.

Yıldız parıltısı Rosaria için iyi mi?

Prototip Starglitter, dövülebilen bir sırıklı silahtır. Prototip Starglitter bir Rosaria için iyi bir dört yıldızlı sırıklı silah seçimi . Bu silah, özellikle ekibinizde Chongyun varsa işe yarar.

Kriyo mu yoksa fiziksel Rosaria mı daha iyi?

Rosaria iki şeydir – bir kriyo karakteri ve bir fiziksel hasar satıcısı. Bir Cryo ekibiniz varsa, üstün bir destek karakteri olarak hareket edebilir. Onu etkili bir şekilde kullanmak için onu fiziksel bir DPS yapmalısın. Bu, onun ham hasarını ve kritik vuruş hasarını artırmaya odaklandığınız anlamına gelir.

Rosaria 4 yıldız mı?

Rosaria bir 4 Yıldızlı Cryo kullanıcısı Polearm'ı silah olarak kullanan. Mondstadt'taki Favonius Kilisesi'nin bir üyesidir.

Rosaria 5 yıldız olacak mı?

Öne çıkan bir beş yıldızlı çekerseniz, Rosaria olma ihtimali yüzde 33 .

Rosaria DPS mi yoksa destek mi?

Rosaria mükemmel Alt DPS Büyük hasar verebilen ve güçlü bir güçlendirme sunan Cryo karakteri. Başka Cryo kullanıcısı olmayan bir takımda oynuyorsanız, Enerji Dolumunu önemli ölçüde artırmak isteyeceksiniz. Aksi takdirde, daha standart hasar istatistiklerine odaklanabilirsiniz.

Hangi Mızrak Rosaria için iyidir?

Dragonspine Spear (fiziksel hasar) veya Crescent Pike (fiziksel hasar) – Bu ikisi, gacha silahları olmadığı için Rosaria için idealdir.

Chongyun neden kötü?

Genshin Impact'te Chongyun, Liyue'den gelen bir şeytan çıkarıcıdır. O sahip gençliğinden beri aşırı pozitif enerjiden muzdaripti . Bu, yakınlarda olduğu için ruhların kaçacağı için inanılmaz bir şeytan çıkarıcı olmasına neden olur. Ama bu aynı zamanda onu hayal kırıklığına da uğratıyor çünkü kendini gerçek bir şeytan çıkarıcı değil gibi hissediyor.

Chongyun jiletten daha mı iyi?

Bir fizik yakın dövüş türü jilet Chongyun bir patlama DPS türüdür. Razor fiziksel DPS olduğundan hemen hemen her durumda kullanılabilir. Aynı zamanda 1 hileli bir midillidir. Bir Ana DPS arıyorsanız ve tarzını seviyorsanız, oyunu bitirmek için gerçekten iyi çalışacaktır.

Chongyun için hangi yeteneklerin seviyesini yükseltmeliyim?

Chongyun Pasif Yetenekleri

  • Sabit Nefes. Spirit Blade – Chonghua's Layered Frost tarafından oluşturulan alandaki Kılıç, Claymore veya Polearm kullanan karakterlerin Normal Saldırı hızları %8 artar.
  • Rimechaser Bıçağı. ...
  • Gallant Yolculuğu.

Noelle, Zhongli'den daha mı iyi?

Ayrıca, Noelle seviye atladığında DEF bonus statüsüne ve seviye atladığında Zhongli Geo dmg bonusuna sahiptir. Kişisel görüşüme göre, Zhongli kalkan desteği olarak daha iyi Noelle 12 saniye ve 24 saniye bekleme süresine sahipken, kalkanı 20 saniye sürebilir ve 12 saniye bekleme süresine sahiptir.

Noelle bir şifacı Genshin mi?

Bir şifacı olarak DEF ve Healing Bonus'tan başka istatistiklere ihtiyacı olmayacak. Noelle'nin iyileşme sadece düşmana saldırdığında gerçekleşir , ancak sahadaki ve dışındaki tüm karakterler üzerinde çalışır.

Noelle iyi Genshin mi?

En iyi Genshin Impact Noelle yapısı

Noelle ana DPS rolüne en uygun normal saldırılarını jeo AoE saldırılarına dönüştüren temel patlaması nedeniyle. Genel coğrafi hasarı artıran temel bir rezonans için onu Genshin Impact'in Zhongli'si gibi başka bir coğrafi karakterle eşleştirmenizi öneririz.

Hu Tao 4 yıldızlı bir Genshin mi?

Genshin Impact'te Yaklaşan Hu Tao afişi

Afişinde Bennett, Fischl ve Noelle yer alacak. dört yıldızlı karakterler .

Rosaria'yı almak ne kadar zor?

Rosaria, afişte öne çıkan 4 yıldızdan biri, bu yüzden görünme olasılığı normalden daha yüksek. Oyuncuların sancağın ilk 4 yıldızı olarak onu alma şansı %16 ve ikinci olarak %33 şansı var. Bundan sonra, şans aşağı iner her 4 yıldız için %2 .

Hu Tao Genshin etkisi ne kadar iyi?

Doğru silah, eserler ve güçlendirmeler ile bir C6 Hu Tao birkaç milyon hasar puanı vurabilir . C0'da bile, tek patlamalarda altı basamaklı hasarla patronları sürekli olarak öldürür. Aksi takdirde, yüklü saldırıları, Patlama dışı anlarında inanılmaz derecede yüksek hasar verebilir.