Hangi seviye stunky gelişir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Cordie Casper
Puan: 4.8/5(20 oy)

Stunky (Japonca: スカンプー Skunpuu), IV. Nesil'de tanıtılan çift tip bir Zehir/Karanlık Pokémon'dur. başlayarak Skuntank'a dönüşür. seviye 34 .

Budew hangi seviyede gelişiyor?

Budew (Japonca: スボミー Subomie), IV. Nesil'de tanıtılan çift tip bir Çim/Zehir bebek Pokémon'dur. Roselia'ya dönüşüyor gün boyunca yüksek dostlukla seviye atladığında Shiny Stone'a maruz kaldığında Roserade'e dönüşen.

Stunky kılıcı nasıl geliştirirsiniz?

Pokemon Sword ve Shield Stunky, Seviye 34'e ulaştığınızda Skuntank .

Stunky psişik midir?

Stunky, Poison ve Dark Type bir pokemondur. Bu, Stunky'nin Yer Tipi Hareketlerden Daha Fazla Hasar ve Zehir, Çim, Hayalet, Karanlık, Psişik Tip hareketlerden daha az Hasar almasına neden olur.

Stunky'nin türü nedir?

Stunky (Japonca: Stunkpu) bir çift ​​tip Zehir/Karanlık Pokémon Nesil IV'te tanıtıldı. 34. seviyeden itibaren Skuntank'a dönüşür.

Pokémon Sword and Shield'da Stunky, Skuntank'a NASIL GELİŞTİRİLİR

45 ilgili soru bulundu

Pancham evrimleşebilir mi?

Pancham, Pangoro'ya dönüşebilir 50 Pancham Candy kullanarak ve 32 karanlık tip Pokémon yakalayarak. Bu evrim yöntemi, ana hat oyunlarında Pancham'ın 32. Seviyeye ulaşarak ve ekibinizde en az bir karanlık tip Pokémon bulundurarak nasıl geliştiğine bir referanstır.

Budew'i maksimum mutluluğa nasıl ulaştırırsınız?

2 Yanıt

  1. Aşağıdakileri yapabilirsiniz: - Bir Yatıştırıcı Zili tutmasına izin verin. Böğürtlenlerden ve masajlardan elde edilen mutluluğu artırır. ...
  2. Bunları yapmadığınızdan emin olun, çünkü bunlar yerine Budew'in mutluluğunu azaltır: -Bırakın baygınlık. ...
  3. Mutluluk nasıl kontrol edilir: - Hearthome City'de belirli bir NPC'yi ziyaret edin.

Bir Pokemon'un mutluluğunu nasıl yükseltirsiniz?

Pokemon Kılıcı ve Kalkanında Arkadaşlık Nasıl Arttırılır

  1. Pokemon'u Lüks Bir Baloda veya Arkadaş Balosunda Yakalayın.
  2. Pokemon'da Vitamin kullanın.
  3. Pokemon'u savaşta kullanın.
  4. Pokemon'un Soothe Bell (Dostluk Denetleyicisinden alabileceğiniz) öğesini tutmasına izin verin
  5. Seyahat ederken onları partinizde tutun.
  6. Onları Pokemon Kampında Köri ile besleyin.

Munna'yı nasıl geliştirirsiniz?

Munna (Japonca: ムンナ Munna), Nesil V'de tanıtılan Medyum tipi bir Pokémon'dur. Ay Taşına maruz kaldığında Muşarna .


Yamask'ı nasıl geliştiririm?

Galyalı Yamask Runerigus'a dönüşür . Galarian Yamask'ınızı bir Runerigus'a dönüştürmek için 49 veya daha fazla hasar almasını sağlamanız ve ardından Wild Area'nın Dusty Bowl bölgesinde belirli bir noktaya götürmeniz gerekir. En az 49 sağlık puanı eksik olduğu sürece Galarian Yamask'ınızın seviyesi önemli değil.

Bir dişi Pancham evrimleşebilir mi?

Pancham, eğer olursa Pangoro'ya dönüşecek 32. seviyeye kadar seviyeler (veya daha yüksek) ve partinizde Karanlık tip bir Pokemon'unuz var.

Serena'nın Pancham'ı evrimleşiyor mu?

Pancham Serena'nın hiç gelişmemiş tek Pokémon'u .

Raboot hangi LVL'yi geliştiriyor?

Scorbunny şu anda Raboot'a dönüşüyor Seviye 16 , Seviye 35'te Cinderace'ye dönüşür.


Normal bir Zigzagoon, Obstagoon'a dönüşebilir mi?

Normal Zigzagoon için ne yazık ki, Linoone hattın sonu. ... Linoone'a dönüştükten sonra, 35. seviyeye kadar eğitilmesi gerekir. Bu noktaya ulaştığında (geceleri seviye atlandığı sürece), Obstagoon'a tekrar evrimleşebilir .

Obstagoon'u nerede geliştireceğim?

Galarian Zigzagoon, normal olarak seviye atlayarak Linoone'a dönüşür. Yine de Obstagoon'u almak için Linoone olmalı seviye 35 veya üzeri , ve geceleri seviye atlamak zorunda.

Obstagoon'un türü nedir?

Obstagoon (Japonca: Tachifusaguma) çift ​​tip Karanlık/Normal Pokémon Nesil VIII'de tanıtıldı. 35. seviyeden başlayarak geceleri seviye atlandığında Galarian Linoone'dan gelişir.

Snorlax zayıflığı nedir?

Snorlax Normal bir tiptir, bu nedenle tek zayıflığı Dövüş tipi hareketler . 51. seviyede 3.690 maksimum CP'ye ve harika bir savunmaya sahiptir, bu da onu spor salonlarını savunmak için iyi bir seçenek haline getirir. Dövüş tipi saldırılara sahip herhangi bir Pokémon, Snorlax'a göre bir avantaja sahip olacaktır.