Hangi scp siren kafalı?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sormuş: Fabiola McClure
Puan: 4.8/5(56 oy)

SCP-6789 Siren Kafa'dır.

Hangi SCP ince adamdır?

SCP-000 Belge: The Slenderman, ProfesörNature tarafından DeviantArt'ta | Scp, Scp 049, Scp keter.

Hangi SCP çizgi film kedisidir?

SCP-027 'Haşere Tanrısı'

Felix the Cat çizgi film kedisi mi?

Kedi Felix, 1919'da sessiz film döneminde Pat Sullivan ve Otto Messmer tarafından yaratılan bir çocuk komedi çizgi film karakteridir. antropomorfik siyah beyaz gözlü, siyah gövdeli ve dev bir sırıtmalı kedi, film tarihinin en tanınmış çizgi film karakterlerinden biridir.

Siren kafası bir SCP 6789 mu?

SCP-6789, Siren Kafasıdır. BT SCP değil . Oyuna asla eklenmez.

Siren Kafası - AÇIKLANMIŞ

29 ilgili soru bulundu

En korkunç SCP nedir?

1- SCP-173 : Heykel. Göz kırpmadan uzun süre bakışma Yarışması? Listedeki ilk girişimiz aynı zamanda sitedeki ilk giriştir. SCP-173, Heykel. Küt kolları ve bacakları ve kırmızı ve yeşil bir yüzü olan beton, kabaca insansı bir heykel, biraz ürkütücü olmasa da ilk başta zararsız görünüyor.

Büyükanne SCP numarası nedir?

siren kafa korku büyükanne SCP 6789 .

SCP 579 kimdir?

SCP-579'un olduğuna inanılıyor bilinmeyen bir kozmik eldritch iğrençliği evrendeki tüm insan ırkının zihninde var olan.

SCP 6666 kimdir?

Özet. SCP-6666-A olarak da bilinir Yiğit Hector , bir zamanlar Gökyüzü Kralı Sarrus von Apollyon'a hizmet eden bir insan şövalyesiydi. Uzun zaman önce Sarrus von Apollyon, krallığını korumakla görevlendirilmiş dört büyük şövalyeyi savundu. Ancak, bir Fae prensesi tarafından baştan çıkarıldılar ve krallarına ihanet ettiler.


Hangi SCP 582?

SCP-582 uyarlanabilir, kendi kendine yayılan bir mem . SCP-582'nin birincil yeteneği pasif gerçeklik modifikasyonudur. SCP-582 hakkında yazılan herhangi bir kurgusal hesap, SCP-582'nin anlatıda kendisine atfedilen tüm eylemleri gerçekleştireceği varlığın bir tezahürünün gerçek bir kaydı olacaktır.

Işık kafa gerçek evet mi hayır mı?

Baş dönmesi genellikle endişe nedeni değildir. şiddetli , kaybolmaz veya düzensiz kalp atışı veya bayılma gibi diğer semptomlarla birlikte ortaya çıkar. Sersemlik düşmelere ve diğer yaralanmalara neden olabilir. Sersemlik hissediyorsanız kendinizi yaralanmalardan koruyun: Bir veya iki dakika uzanın.

Siren Head gerçekten var mı?

hayır değil . Siren Head, çoğunlukla tuhaf görünümüyle tanınan Trevor Henderson tarafından yapılmış bir şehir efsanesidir.

En zayıf SCP nedir?

SCP-173 şu anda en zayıf SCP ve buff'lara ihtiyacı var :: SCP: Secret Laboratory General Discussions.


Dost bir SCP var mı?

Dost içerirler, doğal ve SCP-002, SCP-1025, SCP-1299, SCP-2950, ​​SCP-008 ve SCP-409 dışında yakındaki oyuncuları takip edecek olan düşman SCP'ler. ... Tüm düşman SCP'ler, takımdan bağımsız olarak tüm oyuncuları öldürmeye çalışacak, dost SCP'ler ise herhangi bir zarar vermeden oyuncuyu takip edecek.

Hangi SCP numarası utangaç adam?

SCP-096 veya 'Utangaç Adam', SCP - Containment İhlalinde karşılaşılan zararlı bir insansı SCP'dir.

scp100 kimdir?

AÇIKLAMA: SCP-100, bir YouTube videosu olarak ortaya çıkan anormal bir fenomendir. ... Personel ve personel, SCP-100-1'in aslında insansı bir varlık video ile kendisini videodan gerçek dünyaya taşıma yeteneği veren uzaylı bir bağlantısı vardır.

scp105 nedir?

Eskiden Iris Thompson adıyla bilinen SCP-105, Site-17'de ikamet eden bir Güvenli sınıf insan SCP'si SCP Vakfı ve 'Diriliş' dizisinde merkezi bir rol oynadı.