Kefen ocağı arabası için hangi pençe?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Marcelino Oyuncak Jr.
Puan: 4.6/5(13 oy)

Safir Ejderha Pençesi, Shroud Hearth Barrow'da bir kapı açmak için kullanılır ve çeşitli hedef Investigate Shroud Hearth Barrow'u tamamlayarak elde edilir. Bu eşyayı elde etmek için Ivarstead'deki Vilemyr Inn'deki hancı Wilhelm ile konuşun.

Shroud Hearth Barrow için hangi pençe gereklidir?

genel bakış Shroud Hearth Barrow, Eastern Skyrim'de bulunan bir mezardır. Ivarstead'in hemen dışında bulabilirsiniz. Mezar, gerekli olan bir kapıda sona ermektedir. Safir Ejderha Pençesi açmak.

Shroud Hearth Barrow'a nasıl girerim?

Kapıyı çalıştırmak ve höyüğü keşfetmeye devam etmek için Safir Ejderha Pençesine ihtiyacınız olacak. Bu ile elde edilebilir Ivarstead'deki hancı Wilhelm'e Wyndelius Gatharian'ın günlüğünü veriyor. . Günlüğü bulmak için son odaya geri dönün ve diğer kapıyı açın.

Mercan pençesini nerede kullanırım?

Mercan Pençesi kullanılır bulmaca kapısını açmak için ve diziye dair bir ipucu içerir. Sıralaması (yukarıdan aşağıya): Yılan, Kurt, Güve.

Skyrim'deki tüm ejderha pençeleriyle ne yapmalı?

yapmaktan başka amaçları yok bulmaca kapılarını aç ve sonrasında çok paraya satılabilir. Dekorasyon için de kullanılabilirler. Miraak Tapınağı'nda yıkılmış bir bulmaca kapısı var. Skyrim'de mercan için malzeme yok, ancak bu malzemeden bir ejderha pençesi var.

Skyrim - Safir Ejderha Pençesi - Shroud Hearth Barrow'u nasıl edinebilirsiniz | Bölüm 1

40 ilgili soru bulundu

Reyda'nın kalıntıları nerede?

Aslında, Reyda'nın kalıntıları Ivarstead'in hemen güneydoğusundaki nehrin dibi , köprünün yakınında. Dragonborn, İllüzyon büyüsü Basiret'i kullanarak (veya sadece görev işaretini takip ederek) kalıntılarını arayabilir. Kalıntılarının yanında, bazı Simya malzemelerinin yanı sıra kolyesini içeren bir el çantası var.

Shroud Hearth Barrow'dan nasıl çıkarım?

Doğrudan karşıdaki odada, kapının her iki yanında ikişer tane olmak üzere dört kol vardır (bu kapının da bu kollarla kaldırılan/indirilen bir kapısı vardır). Her iki kapıyı da yükseltmek için, soldan sağa doğru kol konfigürasyonu şöyledir: yukarı, aşağı, yukarı, yukarı .

Skyrim'deki kapı kodu nedir?

Cevap Yılan, Yılan, Balık , kolu güvenli bir şekilde çekmenize, kapıyı yükseltmenize ve ilerlemenize izin verir.

Skyrim'de Narfi kimdir?

Narfi kuzeyli bir dilenci Ivarstead'de, nehrin diğer tarafında, ailesinin evinin yıkıntılarında yaşıyor.

Shroud Hearth Barrow eso nerede?

Shroud Hearth Barrow, bulunan bir kazıdır. Ivarstead'in kuzeydoğusunda The Elder Scrolls Online'da. Bu zindan bir görev verir ve bir Skyshard Tedarik malzemeleri ve birkaç Kitap içerir.

Phantom philter ne yapar?

Phantom'un Philter'ı Wyndelius Gatharian'dan yağmalanabilen bir iksir Ivarstead'in yanındaki Shroud Hearth Barrow'da. ... İksir, Dragonborn'un 30 saniye boyunca hayalet gibi görünmesini sağlar. Aktif efektler menüsünde 'Ghostveil' adında bir etkisi vardır.

Skyrim'de Lockpics'i nasıl aldatırsınız?

oyuncu. ek madde 0000000a '#' - Envanterinize # Lockpick ekleyin.

Master Lock Skyrim'i seçmek mümkün mü?

' Ejderdoğan'ın beceri seviyesi ne olursa olsun, herhangi bir kilit alınabilir . Esasen, kilit açma için ağaca hiçbir beceri puanı konmasa bile, karşılaşılan her ana kilidi seçmek yine de mümkündür. Daha düşük kilitleme beceri seviyelerinde bu, güçlendirici öğeler veya avantajlar olmadan zor olabilir.

Lockpics Skyrim yapabilir misin?

Bu mod, Ejderdoğan The Elder Scrolls V: Skyrim'de Lockpick yapmak için. Demircilik seviyeleri yükseldikçe, tek bir külçe ile daha fazla çilingir yapabilirler.

Mercan pençesi Skyrim nerede?

bulunan Windhelm'in kuzey doğusunda . Onunla henüz konuşmadıysanız, pençe Yngol Barrow'da da bulunabilir.

Pürüzlü tacı tutabilir miyim?

tacı tutmak

Jagged Crown olabilir taç toplandıktan sonra ters yankesiyle Hadvar veya Ralof'a tutularak tutulur ama görev tamamlanmadan önce. Başarı şansı yüzde sıfır olarak gösterilecek olsa da yine de başarılı bir şekilde yankesicilik yapmak mümkündür. Ancak, bu birkaç deneme gerektirebilir.

Altın pençeyi geri alabilir misin?

Altın pençeyi bulmuş olsan da, Bleak Falls Barrow'un sırrını bulana kadar onu Lucan'a iade edemezsin. , bu yüzden odalardan devam edin. Bir süre sonra kendinizi bir mezar gibi görünen yerde bulacaksınız ve bir grup draugr ile savaşmak zorunda kalacaksınız.

Khajiit pençeleri ne kadar güçlü?

Özellikler[değiştir] Pençe yeteneği (FormID 000aa01e ): Khajiit pençeleri 12 puan hasar silahsız savaş için 10 puanlık temel hasar değerlerine ek olarak. Oyun içi metinde 'Khajiit pençeleri 15 puan hasar veriyor' yazsa da, gerçek etki büyüklüğü sadece 12 puan.

Yngvild'de bir çığlık var mı?

önemsiz şeyler. Neredeyse her zaman bir Draugr Deathlord olacak Seviye ne olursa olsun mezarda tüm gücüyle Unrelenting Force bağır.