Hangi otomatik tüfek en iyisidir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bryon Bauch
Puan: 4.2/5(64 oy)

Destiny 2: En İyi 10 Otomatik Tüfek, Sıralama

  • 10 Sert Işık.
  • 9 Hüzün Ayeti.
  • 8 Tommy'nin Kibrit Defteri.
  • 7 Gölge Fiyatı.
  • 6 Monte Carlo.
  • 5 Son Nefes.
  • 4 Kroma Hücum.
  • 3 KORK Rejimi.

Şu anda Destiny 2'deki en iyi otomatik tüfek hangisi?

Destiny 2'de (2021) PvP için En İyi Otomatik Tüfekler

Kemirici Açlık (Kinetik) - Rastgele dünya düşüşü. Monte Carlo (Egzotik, Kinetik) – Rastgele nadir egzotik dünya düşüşü. Scathelocke (Kinetic) – Rastgele dünya havuzu düşüşü. Sorrow's Verse (Energy, Arc) – Rastgele dünya havuzu düşüşü.

Breakneck 2021 iyi mi?

PVE için harika. Breakneck çoğu rock'n roll silahı bu listede. ... En güçlü haliyle bu silah en fazla iki muhafızı öldürebilir. Koşmaya ve ateş etmeye devam etmek bir hareketlilik meselesidir.

Monte Carlo d2 2021 iyi mi?

Sırada egzotik Monte Carlo geliyor. Bu otomatik tüfek PvE için harika Yakın dövüş yeteneğinizi artırma etrafında dönen güçlü avantajları sayesinde. Bu, mesafeyi kapatmayı seven oyuncular için harika bir seçimdir.

PVE için Destiny 2'deki en iyi otomatik tüfek nedir?

Dört. Kroma Hücum – Destiny 2'deki En İyi Otomatik Tüfek 2. Season of the Splicer'da tanıtılan Chroma Rush geldi ve müthiş yeteneklerle oyuncuları kesinlikle yere serdi. Destiny 2, hayranlık uyandıran çok fazla Otomatik Tüfeğe sahip değildi, ancak Chroma Rush bunu kesinlikle değiştirdi.

Her Otomatik Tüfeği Seviye Listesinde Sıraladım (Kader 2)

41 ilgili soru bulundu

Salgının mükemmelleşmesi 2021 için hala iyi mi?

Egzotik ucunda, Outbreak Perfected, zaman içinde sürekli hasar için hala sağlam diğer darbelerle karşılaştırıldığında ve diğer oyuncular da kullanıyorsa, patronlar dahil olmak üzere bazı şeylere güzel bir diş atacaktır.

Salgın mükemmelleştirilmiş hala iyi mi?

Outbreak Perfected hala oyundaki en iyi Egzotik silahlardan biridir. , eller aşağı. Bu silah, Beyond Light çıktığında oyuncular tarafından kısa süreliğine kullanılamadı, ancak şimdi oyuna geri döndü ve bir kez daha alınabilir.

Destiny 2 2021'deki Sihirdarı hala alabilir misin?

Oyuncu sadece rekabetçi PVP modu, Trials of Osiris ile kullanılabilir . Diğer etkinliklerin aksine, Trials of Osiris, her hafta değişen dönen bir ganimet havuzuna sahiptir. Bu, Sihirdarı kazanamayacağınız birkaç hafta olacağı anlamına gelir.

Cerberus 1 İYİ mi?

Dakikada 360 mermi ateşleme ile birleştiğinde mermilerin yayılması, Cerberus+1 bir çöp çetelerini yakarken kullanmak için harika bir silah . Ayrıca sürekli mermi yağmuru altında düşman kalkanlarını yıkmak için de kullanışlıdır. Auto Rifle kullanan pota oyuncuları, ne kadar yararlı olduğunu çabucak öğrenecekler.


Destiny 2'deki en iyi kılıç hangisi?

En İyi Kader 2 Kılıçları 2021

  • Crown-Splitter (Titan, Power, Void) – Rastgele dünya düşüşü.
  • Falling Guillotine (Void, Power) – Rastgele dünya düşüşü.
  • Quickfang (Hunter, Power, Void) – Rastgele dünya düşüşü.
  • Sola's Scar (Güneş, Güç) – Osiris'in Denemelerinden Ödül.
  • The Lament (Solar, Power, Exotic) – Lost Lament egzotik görevini tamamlayın.

2021'de kemiren açlığı nereden satın alabilirim?

Açlığı kemiren bir Seviye III özel silahtır, bu yüzden en iyi bahis The Reckoning'in kilidini açmak ve mümkün olan en kısa sürede Seviye III'e yükseltmektir. Kemiren Açlık almak için isteyeceksiniz The Likeness of Oryx'i yen ve o mağlup edildiğinde bir düşüş şansın olacak.

Kemirici açlık gün batımı mı oluyor?

Verilere göre The Gnawing Hunger otomatik tüfek, tüm pvp silah öldürmelerinin yüzde 25'ini oluşturuyor. Bu, gün batımının bir sonucudur. Alınabilecek tek 600 rpm otomatik tüfek.

Sert Işık hala iyi mi?

İlk raporlar bu hala iyi, sadece canavarca değil . ... 'Hard Light, pek çok harika istatistiğe sahip ve onu kullanan daha fazla oyuncuyla etkisi artıyor - nihayetinde hiçbir koruma güvenli değil.'


Destiny 2'deki en iyi keskin nişancı tüfeği hangisidir?

Best Destiny 2 Keskin Nişancı Tüfekleri 2021

  • Adored (Energy, Arc) – Görüleceğiniz görevde Season of the Hunt X'i tamamlayın.
  • Cloudstrike (Energy, Arc, Exotic) – Empire Hunts'ın seçilmiş zorluk seviyesinden nadir bir düşüş.
  • Ikelos_SR (Enerji, Güneş) – Rastgele dünya düşüşü.

Sahte vaatler iyi midir?

Season of Arrival'da muhtemelen karşılaşacağınız ilklerden biri, en çok kullanılanlardan birine sahip olan False Promises otomatik tüfek. esnek avantaj tüm oyundaki havuzlar. Hem PVE hem de PVP için birden fazla müthiş avantaja sahip olan bu, oldukça esnek olan müthiş bir silahtır.

Cerberus 1'i nasıl edinirsiniz?

Cerberus+1 şuradan edinilebilir: Egzotik Engramlar , görevleri tamamlamak veya düşmanları yenmek için nadir bir düşüş olarak kazanılır. Ayrıca haftalık kilometre taşlarını tamamlama karşılığında verilen Güçlü Engramlarda da bulunabilir.

Cerberus iyi bir vuruş mu?

Yukarıda bahsettiğimiz gibi, Cerberus da genel olarak şifa veren tanrılara karşı iyi bir seçim çünkü pasifi onları yönetim kurulu genelinde daha az etkili hale getiriyor.


Sihirdar hala iyi Destiny 2 mi?

Bu silah PVP'de çok iyi ve aslında bazı iyi PvE avantajlarıyla yuvarlanabilir. Bu silah pvp için çılgındır, 600 rpm'lik hızıyla harap olur ve çoğu egzotik AR'den daha fazlasını eritir. Taşma ve Element Kondansatörü bu tabanca için MÜKEMMELDİR ve %100 daha iyi olmasını sağlar. zen/elemental alırsanız ve void kullanırsanız gerçekten iyidir.

Sihirdar kinetik bir silah mı?

Bu silah neden olur kinetik hasar .

Oyuncu, PvE için iyi mi?

PvE'de, bir düşük sağlık düşmanlarını temizlemede harika iş , ve cephanemin bittiğini görmedim. Rampage ile, reklamları kontrol etme konusunda çok az sorun yaşamadığımı veya hiç sorun yaşamadığımı hissediyorum.

Eriana'nın 2020 yemini iyi mi?

Eriana'nın Yemini tuhaf bir silahtır. Maça Ası gibi bir el topu ama çok yavaş ateş ediyor ve Özel cephane kullanıyor. Eriana'nın Yemini ciddi bir yumruk atıyor ve isabetli kalabilirseniz bir ton kafadan vuruş hasarı veriyor. ... Eriana'nın baskınlar veya patronlar için harika bir silah değil , ancak mini patronları devirmek için gereklidir.


Münzevi 2020 hala iyi mi?

Recluse doruk noktası bir hafif makineli tüfek ve aynı zamanda Destiny 2'nin en güçlü birincil silahlarından biridir. hala uzak ve uzak oyundaki en güçlü hafif makineli tüfekten ve PvE'den mi yoksa PvP'den mi keyif alıyorsanız onu almaya değer.

İnziva ışığın ötesinde hala iyi mi?

Süre hala dünyada var olacaklar , belirli silahlar şu anki 1060 hafif başlığından daha fazla aşılanamıyor. Bu, Destiny 2'deki silah havuzunun önemli ölçüde küçüldüğü ve The Recluse gibi eski favorilerin PVE sahnesinden kaldırılacağı anlamına geliyor.

Kötü juju 2021 iyi mi?

Bad Juju, Destiny 1'de hayranların favorisiydi ve tartışmasız Destiny 2'deki kadar iyi . Egzotik avantajı, String of Curses, öldürmelerin şarjörü yeniden doldurması, hasarı artırması ve yığılmış lanetlerin sayısına bağlı olarak Süper enerjiyi artırması anlamına gelir.