Hangi kolinit mumu en iyisidir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Ana Schamberger
Puan: 4.2/5(2 oy)

En popüler Collinite ürünleri arasında Collinite İzolatör Balmumu #845 , tek uygulamada birkaç ay boyunca suyu boncuk haline getiren sıvı bir karnauba mumu. Tercihiniz karnauba pastası ise, Collinite Super DoubleCoat Auto Wax #476, sıcak, yansıtıcı bir parlaklık ile bir yıla kadar koruma sağlar.

Collinite bir mum mu yoksa dolgu macunu mu?

Evet . Collinite 845 Insulator Wax, Collinite'nin en makine dostu otomotiv cilasıdır. Profesyonel sonuçlar elde etmek için bir bitirme pedi ve düşük hız idealdir. Elle, bir seferde bir bölüme ince bir tabaka önerilir.

Collinite 845 ne tür bir mumdur?

kollinit 845 İzolatör Balmumu Collinite'nin en makine dostu otomotiv cilasıdır. Profesyonel sonuçlar elde etmek için bir bitirme pedi ve düşük hız idealdir. Elle, bir seferde bir bölüme ince bir tabaka önerilir. DA ile ve elle, çıkarılması için mikrofiber havlular önerilir.

Collinite 915 ne kadar sürer?

dayanıklılık: 6-9 ay hava koruması (Collinite'ın en yüksek 2. dayanıklılık derecesi).

Parlatma için en iyi balmumu hangisidir?

Bir Makine Tamponuyla Kullanılacak En İyi Balmumu

sıvı balmumu aplikatör pedine uygulanması kolaydır ve aracınızın yüzeyine ince, eşit bir kaplamanın yayılmasını kolaylaştıracaktır. Tercih ettiğiniz herhangi bir sıvı cilayı kullanabilseniz de Meguiar's, makine cilalayıcılarında yaygın olarak kullanılan harika bir sıvı cila yapar.

Collinite 476s Super Double Coat Wax vs. Super Cera Brezilyalı Carnauba Hybrid Premium Wax Vergleich

17 ilgili soru bulundu

Kaplumbağa Balmumu iyi mi?

Turtle Wax'ın Süper Sert Kabuk Cilası, pazar lideri araba cilasıdır. Bir rüya kadar pürüzsüz devam ediyor ve mükemmel derecede iyi (dikkat çekici değilse) boyanın parlaklığını ve parlaklığını derinleştirme işi. Ancak dürüst bir incelemede, bu ürünün gerçekten düştüğü yerde kullanım kolaylığı.

Ne tür araba cilası en iyisidir?

  1. Editörün Seçimi: Meguiar's G18216 Ultimate Liquid Wax. ...
  2. CarGuys Sıvı Balmumu. ...
  3. Meguiar's G17516 Ultimate Quik Wax. ...
  4. Meguiar's G18211 Ultimate Pasta Cilası. ...
  5. Kaplumbağa Balmumu Sprey Balmumu Seti. ...
  6. Kollinit No....
  7. Griot'un Garajı Gösterinin En İyisi Balmumu. ...
  8. Formula 1 Carnauba Yapıştır Araba Cilası Parlak Parlatıcı.

Collinite balmumu ne kadar sürer?

Örneğin Collinite Liquid Insulator Wax, satın alabileceğiniz en iyi sıvı karnauba mumlarından biridir. Carnauba'nın parlaklığına ve ıslaklığına sahiptir, ancak uzun ömürlülüğü daha çok bir boya dolgu macunu gibidir. Bekleyebilirsin 5 aya kadar koruma ve garajda olmayan araçlarda bile inanılmaz su damlası.

Collinite 845'in sertleşmesi ne kadar sürer?

tedavi zamanı yaklaşık 24 saat (kesin bir sayı değil) birden fazla kollinit katmanından dayanıklılık elde etmek istiyorsanız. Siyah bir son işlem pedi ile uygulamak oldukça iyi bir fikirdir. Yeterince uzun süre salladığınızdan emin olun; düzgün çalkalandığında *gerçekten* incelir.


Karnauba mum mu?

Carnauba (/kɑːrˈnɔːbə, -naʊ-/; Portekizce: carnaúba [kahnaˈubɐ]), Brezilya mumu ve palmiye mumu olarak da adlandırılır. carnauba palmiyesinin yapraklarından bir mum Copernicia prunifera (Eş anlamlısı: Copernicia cerifera), yalnızca kuzeydoğu Brezilya eyaletleri olan Pernambuco, Piauí, Ceará, Maranhão, Bahia ve ...

Collinite 845 iyi bir mum mu?

RallyWays Collinite 845 incelemesini sonuçlandırmak için – Sonuç ağda iyi mi tavsiye ederim . Kesinlikle tekrar satın alırdım. Bahsetmiyorum bile, fiyat doğru. Balmumu eğlenceli kokmaz, topaklıdır ve yumuşatmak için çok fazla karıştırma gerektirir.

Collinite 845 mum mu yoksa dolgu macunu mu?

kollinit 845 İzolatör Balmumu UV, yağmur, kar, tuz, toz, kire, kire, böceklere, lekelere ve daha fazlasına karşı kaplamayı ve kalkanı koruyan derin bir carnauba parlaklığı ve dayanıklı ağır hizmet sızdırmazlık maddesi bırakır.

Collinite 845'i cam üzerinde kullanabilir misiniz?

Ynt: Collinite 845, Farlar ve Camlarda mı? Ön camdan uzak tutun veya arka silecek varsa arka cam, ancak diğer tüm camlarda iyi çalışıyor. Biraz parlaklık katar ve su daha hızlı dağılır.


Collinite balmumu nerede yapılır?

Gerçek şu ki, kendimizi her zaman olduğumuz yerde buluyoruz. Hala doğru şekilde yapıyor - küçük pas kuşağı şehrinde Utica, NY ellerimiz ürünlerde, ayaklarımız yere sağlam basıyor.

Arabamı ne sıklıkla cilalamalıyım?

balmumu uygulamalısın yılda en az iki kez – bir kez ilkbaharda yaz sıcaklıklarından önce ve bir kez kıştan önce yağmur, kar, tuz ve doludan korunmak için. Arabanızı daha fazla korumak istiyorsanız, yılda dört kez cilalamanızı öneririz.

kil çubuğu nedir?

Kil Bar nedir? Bir kil çubuğu sentetik veya doğal olabilen mühendislik ürünü bir reçine bileşiği – çoğu üreticinin sentetik versiyonları kullanmasına rağmen. Biraz elastik bir ürün olan esneklik, tekrar tekrar yuvarlandığı, düzleştirildiği ve arabanızın gövdesi üzerinde gerildiği için detaylandırma kiline büyük dayanıklılık verir.

Hangi araba cilası daha uzun süre dayanır?

Bugün Piyasadaki En Uzun Ömürlü 10 Araba Cilası

  • Meguiar's Ultimate Liquid Wax. Son Fiyatı Kontrol Edin. ...
  • P21S Karnauba Mumu. ...
  • kimyasal adamlar tereyağı ıslak balmumu. ...
  • Son Kat Araba Cilası. ...
  • Araba Adamları Sıvı Balmumu. ...
  • Meguiar's Gold Class Carnauba Plus Premium Pasta Cilası. ...
  • Kaplumbağa Balmumu 1-Adım Balmumu ve Kuru. ...
  • Griot's Garage Liquid Gloss Poly Wax Kit.


Arabanı çok fazla cilalayabilir misin?

Çok fazla ağda yapmak sonunda birikmeye ve bulanıklaşmaya neden olur . Yeni arabanızda pasta cila kullanıyorsanız, fabrika cilasına zarar verir. Bununla birlikte, sentetik araba cilası boyaya veya vernik kaplamaya zarar vermez, zamanla yalnızca birçok sentetik katman bulutlanmaya başlar.

Hangisi daha iyi karnauba veya sentetik mum?

Karnauba mumu, çok uzun süre dayanmasa bile nihai parlaklığı arıyorsanız en iyisidir. sentetik mum Yoğun bir parlaklık gerektirmeden aylarca süren koruma arıyorsanız en iyisidir.

Modern arabaların cilalanması gerekiyor mu?

Bir arabayı düzenli olarak cilalamak önemlidir çünkü bir aracın boyası üzerindeki vernik tabakasının korunmasına yardımcı olur . Bu şeffaf kaplama, boyayı diğer kirleticilerin yanı sıra kar, yağmur, sokak tuzu, ultraviyole ışınları, kuş pisliği ve ağaç özsuyu gibi aşındırıcı elementlerden koruyan katmandır.

Bir araba cilası nasıl seçilir?

Araba cilasının göz önünde bulundurulması gereken kritik özellikleri, parlaklığı iyileştirme, dayanıklılık, uygulama kolaylığı, çıkarma kolaylığı, boya yüzeyini ne kadar iyi temizlediği, UV ışınlarından koruma, plastiklerle uyumluluk ve fiyattır.