Hangi ko olina lagünü en iyisidir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Osborne Spinka
Puan: 4.1/5(29 oy)

Günübirlik ziyaret için Ko Olina'ya geliyorsanız, en iyi lagün lagün 4 . En büyük otoparka sahip, bu yüzden büyük olasılıkla bir yer kapma şansınız var. Ayrıca, lagün 3'e otoparktan kolayca erişilebilir, bu nedenle çok kısa bir mesafede iki lagün seçeneğiniz vardır.

Ko Olina şnorkelli yüzme için iyi mi?

Ko Olina şnorkelle dalış acemi yüzücüler ve çocuklar için harika . Aslında adadaki en kolay şnorkelle yüzme. Lagünler, çoğu zaman suyu sakin ve sakin tutmaya yardımcı olan büyük kaya bariyerleriyle açık okyanustan çok iyi korunur.

Ko Olina'da kaç lagün var?

Ko Olina bir dizi içeren 642 dönümlük bir alanı kapsıyor. dört mücevher -bir buçuk milden fazla sahil yolu ile birbirine bağlanan lagünler gibi.

Marriott Ko Olina hangi lagündedir?

Şu anda Ko Olina'da dört tatil köyü bulunmaktadır: Ko Olina'daki Aulani Disney Resort & Spa ve Four Seasons Resort Oahu 1 numaralı lagünde, Ko Olina'daki Beach Villas 2 numaralı lagünde ve Marriott's Ko Olina Beach Club açık lagün #3 .

aulani hangi lagündür?

Aulani Resort Plajı'nda Olina Lagünü .

Oahu'daki Lagünleriniz Lüks (artı yerel bir alternatif)

27 ilgili soru bulundu

Aulani Lagünü'ne herkes gidebilir mi?

Bir özür dilerim, Aulani bir günlük geçiş sunmuyor . Havuzlar, plaj ekipmanları ve aktiviteler dahil olmak üzere çoğu olanak, Aulani'de konaklayan gecelik Misafirlere özeldir. Günübirlik Konuklar, Aulani'de sunulan yemek, alışveriş ve spa deneyimlerinin keyfini çıkarabilirler.

Aulani gençler için iyi mi?

Aranızdaki ergenler bile Aulani'de kendi tarzlarına uygun bir şeyler bulacaklar. Günlük etkinliklerle sadece gençlere özel bir spa, gençler için golf, şnorkelle yüzme, plaj kanosu ve havuzlar heyecan vericiden tatlıya, genç yetişkinlere aileleriyle macera arama veya akranlarından ayrılıp akranlarıyla kaynaşma şansı verin.

Ko Olina lagünleri insan yapımı mı?

1980'lerin ortalarında, Hawaii'li geliştirici Herbert Horita ve Japon yatırım ortağı Takeshi Sekiguchi, Ko Olina Resort mülkünü satın aldı ve tesisin mülkiyetini aldı, tasarladı ve inşa etti. dört insan yapımı lagün , marina havzası, golf sahası ve tüm alt yapı.

Ko Olina lagünleri açık mı?

bu lagünler, plajlar ve otoparklar yeniden açıldı . Evet, kısıtlamalar var ve park yeri normalden daha sınırlı ama çoğu insanın tüm bunlardan memnun olduğuna inanıyorum.


Ko Olina'da balık tutabilir misin?

Ko Olina'da Balık Tutma Rehberi

gibi popüler noktalar da dahil olmak üzere birçok yerlinin kıyıdan balık tuttuğunu göreceksiniz. Kaena Noktası , Haleiwa'daki Waialua Bay İskelesi, Makai İskelesi, Bamboo Ridge ve Laie Point. ... Ko Olina'da çoğu charter balıkçılığı adanın rüzgaraltı (batı) tarafında yapılır.

Ko Olina'ya şemsiye getirebilir misin?

Lagün daha sonra açıldı, ancak Ko Olina'nın bu tatil bölgesindeki dört lagünün halka açık kullanımıyla ilgili kuralları protestolara yol açtı. Bu kurallar normal büyüklükteki plaj şemsiyelerini yasakla , dikkat dağıtıcı müzik veya gürültü, çadırlar, masalar, güneşlikler, rüzgarlıklar, top oynamak, açık ateşler ve sahilde sigara içmek.

Ko Olina Hawaii dilinde ne anlama geliyor?

sevinç yeri Ko Olina'nın gerçek anlamı budur ve bu özel yer yüzyıllardır Hawaii halkına neşe getiriyor.

Ko Olina'daki kaplumbağalar nerede?

Ko Olina'nın Gizli Lagünü

Lagün de süper sığdır, bu yüzden çocuklar için kesinlikle Oahu'da kaplumbağaları görmek için en iyi yer. Bu gizli lagüne ulaşmak için Google Haritalar'da yol tarifinizi şu şekilde ayarlayın: Lanikuhonua . Yukarı çıkarken, erişimi olmayan bir park yerine geleceksiniz.


Kaplumbağa Körfezi şnorkelli yüzme için iyi mi?

Oahu, Havai

Turtle Bay Resort'ta şnorkelle yüzerken, aslında Kuilima Koyu . Koyun, otelin sağında veya doğusunda küçük, güzel bir plajı vardır. Şnorkelle yüzme, burada balık, az miktarda mercan ve muhtemelen görülmesi gereken bir kaplumbağa ile iyi. Turtle Bay Resort kuzey kıyısındadır.

Hawaii'de kalınacak en iyi yer neresi?

Kozmopolit bir canlılığın peşindeyseniz, Waikiki Hawaii'de kalınacak en iyi yerlerden biridir. Oahu adası da birçok konaklama seçeneği sunarken, bu ünlü plajın ötesinde seçebileceğiniz çok şey var. Öncelik lüksse, Maui size rahat bir his veren beş yıldızlı tatil köyleri sunar.

Hilton Hawaiian Village'da yüzebilir misiniz?

Hilton Waikoloa Köyü'nün tuzlu su lagünü ve beyaz kumlu plajında ​​tropikal bir maceranın tadını çıkarın. Tropikal balıklar ve nadir yeşil deniz kaplumbağaları (Hawaii dilinde honu olarak adlandırılır) ile iç içe olan, okyanusla beslenen dört dönümlük lagün, şnorkelle yüzme ve yüzme için mükemmel, korumalı bir vahadır.

aulani plajı insan yapımı mı?

Aulani'deki plaj lagünü insan yapımı yani kumu tozlu, yüzeyi düz (dalgalar kıyıdan uzakta insan yapımı bir bariyere çarpıyor) ve kayalara basmadan veya başınızı aşmadan denize birkaç metre yürüyebilirsiniz.


Disney Aulani kapanıyor mu?

Bir Disney Resort & Spa olan Aulani, dünyadaki son Disney mülküydü. 2020 yılının Mart ayı sonlarında kapılarını geri kapattı . Hawaii'deki O'ahu adasında bulunan otel, 1 Kasım 2020'de halka yeniden açıldı ve o zamandan beri düşük kapasiteyle hizmet veriyor.

Misafir olmayanlar Aulani'de yemek yiyebilir mi?

A: Üzgünüz, Aulani bir günlük geçiş sunmuyor . Havuzlar, plaj ekipmanları ve aktiviteler dahil olmak üzere çoğu olanak, Aulani'de konaklayan gecelik Misafirlere özeldir. Günübirlik Konuklar, Aulani'de sunulan yemek, alışveriş ve spa deneyimlerinin keyfini çıkarabilirler.

Aulani'nin yemek planı var mı?

Aulani yapar basit bir yemek seçeneği sunun . Ali Cafe Yemek Planı ile tatillerini zenginleştirmeyi tercih eden misafirler, kişi başı günlük kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri sunan hızlı servis restoranı Ulu Cafe'de özel olmayan bir içecek dahil olmak üzere bir yemek deneyimine hak kazanırlar.

Hawaii'de deniz kaplumbağalarını görmek için yılın en iyi zamanı nedir?

Yaz Yüksek saltanat. Yaz, daha sakin sular sayesinde Laniakea Plajı'nda yeşil deniz kaplumbağalarını görmek için yılın en iyi zamanıdır. Soğuk aylar, özellikle kış aylarında, kuzey kıyısına daha büyük dalgalar getirir. Deniz kaplumbağaları daha sakin suları tercih eder ve ideal koşullarda güneşlenmek için karaya çıkabilirler.


Hanauma Koyu'ndaki kaplumbağaları görebiliyor musunuz?

Çoğu şnorkelle yüzücü için, Hanauma Körfezi gezisinin en önemli özelliği yeşil deniz kaplumbağaları veya honu'dur. Kaplumbağalar genellikle limu veya deniz yosunu yedikleri resifin sığ sularında görülür. ... Eğer yakınlaşırsanız, size esneyebilir veya özellikle stres altındalarsa, ön yüzlerini alnının üzerinden geçirebilirsiniz.

Deniz kaplumbağaları ısırır mı?

Cevap: Bu su sürüngenleri saldırgan olmasalar da, tehlike hissederlerse seni ısırabilirler . Ayrıca deniz kaplumbağalarının oldukça keskin gagaları ve güçlü çeneleri vardır, bu nedenle ısırıkları genellikle çok acı vericidir. Deniz kaplumbağasının ısırığı genellikle ciddi cilt morlukları oluşturur ve bazen insan kemiklerini kırabilir.