Hangi klingon borg'a dönüştü?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Giovani Frami
Puan: 4.9/5(40 oy)

Genel Yaşlar 24. yüzyılda Borg tarafından asimile edilmiş bir Klingon bayrak subayıydı. Bir Borg uçağı olarak, Unimatrix Sıfır'ı ziyaret etme yeteneğine sahipti ve 2377'de özgürlük mücadelelerine yardım etti.

Borg'u Romulanlar mı yaptı?

Star Trek: Picard'ın büyük sırrı şu olabilir: Romulanlar aslında Borg Kolektifinin yaratılmasından sorumludur. . Haritalar ve Efsaneler'de zaten süper gizli Romulan Tal Shiar'ın içindeki gizli bir kabal olan Zhat Vash hakkında öğreniyoruz.

Borg VGER'den mi geldi?

Star Trek: Legacy oyununda şöyle deniyor: V'ger, bilgiyi özümseyerek elde etmek için Borg'u kendisi yarattı. .

9 kişiden 7'si chakotay ile evlendi mi?

Seven, Voyager'ın sanal güverte simülasyonu sırasında Chakotay ile romantik bir ilişkiye başlar. Onun aşk ilgisi oldu ve onunla birkaç randevuya çıktı. ... Alternatif bir zaman çizelgesinde, Janeway, Seven of Nine ve Chakotay'ın evli olduğunu açıklar.

Star Trek'teki en güçlü ırk hangisidir?

Romulanlar Muhtemelen Star Trek'teki tüm savaşa layık yıldız gemilerinde gizlenme teknolojisini kullanan en kötü şöhretli türlerdir. Bu, donanmalarını galaksideki en korkunçlardan biri haline getirdi. Romulanlar, hilekarlıklarının yanı sıra kibirleri ve yabancı düşmanlıkları ile de tanınırlar.

Star Trek Klingonlar Borg'a Karşı

41 ilgili soru bulundu

Borg Kraliçesi ne türdür?

Borg Kraliçesi: 'Tür 5618, insan .

Borg'u kim yenebilir?

Uzay Yolu: Gezgin

Borg çabucak bunun farkına varır. Tür 8472 asimilasyona karşı bağışıktır ve çağdaş Borg teknolojisinin onunla boy ölçüşemeyeceği. Aslında 8472, gemileri Borg küplerini saniyeler içinde yok edebilecek kadar gelişmiş birkaç türden biridir.

Borg nasıl yok edildi?

Dakikalar sonra Voyager ve Borg küpü tek bir biyo-gemi tarafından saldırıya uğradı . Voyager'ın ve nano-sondalarının yok edilmesini önlemek için Borg küpü kendisini Voyager ile biyo-gemi arasına yerleştirdi. İlk vuruştan sonra küp kasıtlı olarak biyo-gemiye çarptı ve ikisini de yok etti.

Borg Q'nun farkında mı?

büyük ihtimalle öyledir Borg, bir Q'nun varlığını hissedecek kadar telepatik olan asimile türlere sahiptir. . Bu, ya da başka bir şekilde psişik bir savaşta kavga çıkardı. Her şeye gücü yetmese de, zihinsel alanda Q'ya kesinlikle rakip olabilecek inanılmaz derecede güçlü varlıklar gördük.

Borg hala Picard'da var mı?

Borg, Star Trek: Picard sezon 1'de yeniden tanıtıldı ve 2. sezonda teorik olarak geri dönebilirler . ... Yine de, geri alınan bu Borglar evrendeki tek Borg değil. Star Trek: Picard 1. sezon, Borg Collective'in nerede olduğu ve neyin peşinde olduğu sorusunu ele almadı.

Borg neden Picard'ı istedi?

Dünyayı asimile etme görevleri sırasında, Borg, insan toplumuna girişlerini kolaylaştırmak için bir insan sesinin gerekli olduğuna karar verdi. . Bu ses olarak Kaptan Picard seçildi. ... Kovan aklıyla bir oldu; Borg'un sibernetik cihazlarını vücuduna yerleştirdi.

KES neden Voyager'dan ayrıldı?

Oyuncu 'sol' çünkü sette yönetilemez hale geldi, madde sorunları yaşadı ve üretim zarar gördü. . Aktris Jennifer Lien'in canlandırdığı Kes Star Trek: Voyager karakteri, merkezi ve ilginç bir karakter olmasına rağmen 3. sezondan sonra diziden ayrıldı.

Wesley Borg'u mu yarattı?

Star Trek Next Gen S03E01 Evolution'da, birlikte çalışabilmeleri ve kendilerini geliştirebilmeleri için nanitleri geliştirir. Daha fazla büyümeye izin vermek için işletmeyi, onları uzay ve zaman yoluyla 1484 civarında delta çeyreğine gönderen bir solucan deliğine bırakırlar.

Borg mağlup edilebilir mi?

Bir şey kesin: Borg'u tamamen yenmek neredeyse imkansız ve gelecek yıllarda Federasyonun başına bela olacaklar. Picard, 23 Ocak 2020'de CBS Tam Erişim'de prömiyer yapacak.

Borgların düşmanı kim?

Genel . Tür 8472 telepatik, insansı olmayan, üç ayaklı, oldukça yabancı düşmanı bir ırktır. Kolektif tarafından akışkan uzay olarak bilinen krallıklarına yapılan başarısız bir istiladan sonra Borg Kolektifi'nin yeminli düşmanları.

Borg Kraliçesi nasıl kraliçe oldu?

Daha sonra, Cep TNG romanı Before Dishonor'da, Amiral Janeway, Borg tarafından asimile edildi. ve sonunda Seven of Nine tarafından mağlup edilen bir Kraliçe oldu. ... Bundan, Borg, V'ger'in amacının uzantıları olarak yaratıldı. Drone'lar, asimile edilenlerden yapıldı ve ortak bir bilinçte birleştirildi.

Borg, hirojeni özümsedi mi?

Tarih. Öyle görünüyor ki Hirogen ilk olarak Borg tarafından, Seven of Nine 2374'te Borg Kolektifinden kurtarıldıktan bir süre sonra asimile edildi. . ... Gerçekten de, daha sonraki iki bölümlü 'Unimatrix Zero' ve 'Unimatrix Zero, Part II'de, birkaç Hirogen, Unimatrix Zero'nun bir parçasıydı.

Voyager'daki Borg bebeğine ne oldu?

Borg çocuklarının kaderi

2000 yılında, bölümün yapımcılarına bir röportajda bölümdeki Borg bebeğine ne olduğu soruldu. ... Bebek ailesine teslim edildi , bir bölümde tasvir edildiğini görmediniz. Ekranda göstermeyi düşündük ama kalan Borg çocuklarına odaklanmanın en iyisi olacağına karar verdik. ..'

9'dan 7'si Borg Kraliçesi mi oluyor?

Seven Of Nine Borg Kraliçesi Oldu

Kendini Borg Queen'in odalarındaki cihaza bağladı. , bu da ona küpte durağan kalan her Borg'un kontrolünü verdi. Her biriyle uyum içindeydi ve büyük fedakarlıklara rağmen Romulanlar'ı Borg Küpü'nden kaçmaya zorladı.

Sisko Picard'ı affetti mi?

Belki bu deneyimden sonra Sisko sonunda Picard'ı Locutus olarak yaptıklarından dolayı affeder . Sisko, Emissary olaylarından sonra Wolf 359'daki tüm duygularını geride bıraktı.

Klingon Kanı ne renk?

(sesli anlatım, Star Trek VI: Keşfedilmemiş Ülke (Special Edition) DVD'si) Klingon kanı renklendi lavanta özellikle derecelendirme ve arsa amaçları için. Özünde, mor kanın açıkça uzaylı olarak görünmesi amaçlandı.

İnsanlar Star Trek'te en güçlüler mi?

Birlikte çalışma insanlar , müttefikleriyle birlikte hızla galaksilerdeki en güçlü ve başarılı güçlerden biri haline geldi.