Konuşmanın hangi kısmı küçümseyicidir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Lorine Mueller
Puan: 4.7/5(42 oy)

bu zarf küçümseyici bir şekilde 'aşağılama dolu bir şekilde' anlamına gelir ve scorn ismi Eski Fransızca escarn, 'alay, küçümseme veya alay' kelimesinden gelir.

Ne tür bir kelime kibirli?

küçümseme veya saygısızlık gösterme; aşağılayıcı.

Scornful bir sıfat mıdır?

KÜÇÜK ( sıfat ) tanımı ve eş anlamlıları | Macmillan Sözlüğü.

Scomful nedir?

Scornfully olarak tanımlanır saygı duyulmadan yapılan bir şey , ya da hoşnutsuzluk gösteren bir şey yapıldı. Hoşnutsuzluğunuzu ve saygısızlığınızı belirtmek için kaşlarını kaldırmış birine bakarsanız, bu kişiye küçümseyici bakışlar atmanızın bir örneğidir. zarf.

küstahça kelimesi nedir?

: iğrenme ve öfke hissetmek veya göstermek . Scornful'dan Diğer Sözler. küçümseyici -​fə-​lē zarf.

Scorn Disdain Spurn Contempt Deride Pillory - Anlamı -Scorn Disdain Spurn Contempt Deride Pillory

19 ilgili soru bulundu

utanmadan ne demek?

1 : utanmamak : utanmaz bir palavracıyı utandırmak için duyarsız. 2: işçilerin utanmazca sömürülmesinin utanmazlığını göstermek.

Diabolik ne anlama geliyor?

sıfat. şeytanın özelliklerine sahip olmak ; şeytani; şeytani; aşırı derecede kötü: şeytani bir komplo.

ebullience ne demek?

: düşünce veya duyguların canlı veya coşkulu ifadesinin kalitesi : coşku.

Çelişkiler nelerdir?

Bir çelişki birbirine zıt bir durum veya fikirler . Çevreci olduğunuzu alenen ilan etmeniz, ancak geri dönüşüm işlemini asla unutmamanız bir çelişki örneğidir. 'Terimlerde çelişki', karşıt fikirleri içeren bir ifadeyi tanımlamak için kullanılan yaygın bir ifadedir.

Kıskanç insan kimdir?

39. 8. Küçümseyen tanımı, Birini hor görme veya aşağılama duygusu, tutumu veya ifadesi . Alaycı olarak tanımlanacak bir şeye örnek, alaycı bir ifade veya biriyle dalga geçen bir ifadedir. sıfat.

Scorn ne tür bir isimdir?

( sayılamayan ) Aşağılama veya küçümseme. (sayılabilir) Bir küçümseme ifadesi; hafif. (sayılabilir) Bir küçümseme, hor görme veya alay konusu.

Kıskançlık bir kelime midir?

Bahsedilen Arkaik Bir ya da hor görüldü .

Alaycı bir gülümseme nedir?

yüz ifadesi nın-nin hor görme veya küçümseme; üst dudak kıvrılır. aşağılayıcı veya küçümseyici bir açıklama.

Matematikte çelişkiler var mı?

Kesin olmak gerekirse, matematiksel bir teori, mantıksal kanıtlar yoluyla çıkarılan bir cümleler, teoremler topluluğudur. Çelişki, olumsuzlaması ile birlikte bir cümledir. ve bir teori bir çelişki içeriyorsa tutarsızdır. ... Sonuç olarak, tutarsız matematik, mantığa özen gösterilmesini gerektirir.

Çelişki konuşmanın parçası nedir?

konuşmanın bölümü: geçişli fiil . çekimler: çelişen, çelişen, çelişen.

Mukaddes Kitap neden tutarsızdır?

İncil güvenilmez bir otorite çünkü sayısız çelişki içeriyor . Mantıksal olarak, iki ifade birbiriyle çelişiyorsa, bunlardan en az biri yanlıştır. Bu nedenle İncil'deki çelişkiler, kitabın birçok yanlış ifadeye sahip olduğunu ve yanılmaz olmadığını kanıtlıyor.

Ebullience nasıl telaffuz edilir?

'Cesareti' seslere ayırın: [I] + [BUL] + [EE] + [UHNS] - yüksek sesle söyleyin ve sesleri tutarlı bir şekilde üretene kadar abartın.

şerefsizce ne demek?

1 : küçük düşürücü, alçaltıcı bir yenilgi . 2: Utanmayı veya rezil olmayı hak eden: aşağılık. 3: rezalet veya utanç ile işaretlenmiş veya karakterize edilmiş: onursuz.

Seninle almam gereken bir kemik var ne demek?

Biriyle almak için bir kemiğe sahip olmak demek konuşulması gereken bir şikayete sahip olmak : Seninle almam gereken bir kemik var, Wallace; Dün gece toplantıda beni nasıl eleştirdiğini duydum.

Diabolik sevenler neden bu kadar popüler?

bu karakterler Diabolik Lovers'ın bu kadar popüler olmasının ana nedenidir. Hatta Otomate Partisi'nde birçok kez öne çıkan bir başlık oldu. Sevdiğiniz bir karakter bulduğunuzda sizi kesinlikle serinin içine çekeceğine inanıyorum.

Ayato, Yui'ye aşık mı?

Ayato, Yui ortaya çıkana ve onlarla Sakamaki evinde yaşamaya başlayana kadar aşkın tam kavramını asla anlamadı. ... O da ona aşık olmaya başlar Ayato'nun verdiği acıyı sevdiğini itiraf ettiği için başkasının değil, sadece kendi kanını emmesini istiyor.

Diabolik aşıklarının konusu nedir?

Diabolik Lovers 12 bölümlük bir dizidir. kurbanlık gelinler sunulan vampir üvey kardeşlerden oluşan bir aile hakkında . Yui Komori en son gelin olur ve kardeşler sırayla ona işkence eder ve kanını içerler. Bu, kelimenin tam anlamıyla serinin ilk altı bölümünün konusu.

Kendi kendine fiş nedir?

Utanmaz fiş deyiminin anlamı nedir? Utanmaz bir fiş, birisinin eklemeye (veya takmaya) çalıştığı bir zamana atıfta bulunmak için İnternet'te sıklıkla kullanılan bir terimdir. kendi bencil çıkarlarını geliştirmeye yardımcı olan bazı bilgiler . Ve bu bilgi genellikle biraz konu dışıdır.

Utanmadan ne tür bir kelime var?

1. Utanma duygusu ; utanmaz.

Utanmaz bir insanı nasıl tanımlarsınız?

Birini utanmaz olarak tanımlarsan, demek istediğin davranışlarından utanmaları gerektiğini , diğer insanlar için kabul edilemez.