skelmersdale hangi ilçedir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Kattie Dickinson II
Puan: 4.6/5(75 oy)

Skelmersdale, kasaba, Batı Lancashire bölgesi , Lancashire, kuzeybatı İngiltere'nin idari ve tarihi ilçesi. Eski sanayi kenti Wigan'ın batı çevresinde yer almaktadır.

Batı Lancashire hangi bölgelerdir?

West Lancashire, Lancashire'daki 12 bölgeden biridir ve Liverpool'un eteklerinden Ribble Nehri'nin güneyine , Southport batıda ve Wigan ve Chorley doğuda. 2012 yılında, ilçe 110.600 nüfusa sahipti ve bir dizi küçük kasaba, köy ve kırsal tarım arazisinden oluşuyor.

Skem, Merseyside'ın bir parçası mı?

Skelmersdale yalanları Merseyside sınırının yaklaşık bir mil kuzey doğusunda . Skelmersdale, Lancashire ilçe konseyine bağlı Batı Lancashire bölge konseyine dahildir. WN8 posta kodu bölgesindedir.

Preston Batı Lancashire'da mı?

İdari ilçe 12 bölgeden oluşur: Batı Lancashire ; Burnley, Chorley, Fylde, Hyndburn, Pendle, Preston, Ribble Valley, Rossendale, South Ribble ve Wyre ilçeleri; ve Lancaster şehri.

Skelmersdale güvenli mi?

Skelmersdale Lancashire'daki en güvenli 10 orta ölçekli kasaba arasında , ve Lancashire'ın 241 kasabası, köyü ve şehri arasında en tehlikeli 34. sırada. 2020'de Skelmersdale'deki genel suç oranı 1.000 kişi başına 66 suçtu.

BU BENİM ŞEHİRİM - SKELMERSDALE

17 ilgili soru bulundu

Skelmersdale yaşamak için iyi bir bölge mi?

Skelmersdale, West Lancashire'daki tüm işletmelerin %25'i dahil olmak üzere birçok çok uluslu şirkete ev sahipliği yapmaktadır ve burada ofisleri olan şirketler arasında Walkers ve DHL gibi birçok yerel küçük işletme de bulunmaktadır. Skelmersdale hem yaşamak hem de çalışmak için harika bir yer .

Skelmersdale yaşamak için kötü bir yer mi?

Skelmersdale yaşamak için iyi bir yer kötü bir üne sahip bu, başkaları için her şeyi mahvedecek olan birkaç aptalın neden olduğu. Belki bir eğlence parkı insanları meşgul eder.

Preston, Lancashire olarak mı sınıflandırılıyor?

Preston Kent Konseyi bir otoritedir. Merkez Lancashire 142 kilometrekarelik bir alanı kaplayan, bir NOMIS alan profilinin hala mevcut olduğu 22 koğuşa sahipti, ancak bir sınır incelemesinden sonra 2019'da 16'ya düşürüldü ve km² başına düşen insan sayısı İngiltere ve Galler ortalamasının iki katından fazla.

Preston bir kasaba mı yoksa bir şehir mi?

dinle)) Bir şehir Ribble Nehri'nin kuzey kıyısında. Şehir, Lancashire, İngiltere'nin idari merkezidir. Preston Şehri yerel yönetim bölgesi 2002 yılında şehir statüsünü alarak Kraliçe II. Elizabeth'in saltanatının 50. yılında İngiltere'nin 50. şehri olmuştur.

Manchester Batı Lancashire'da mı?

Greater Manchester'ın çoğu, Lancashire antik ilçe sınırları ; Mersey ve Tame'nin güneyindeki bu alanlar tarihsel olarak Cheshire'dadır. Saddleworth bölgesi ve Mossley'in küçük bir bölümü tarihsel olarak Yorkshire'ın bir parçasıdır ve güneydoğuda Derbyshire'ın küçük bir bölümüdür.

Skelmersdale'de trafik ışığı var mı?

Skelmersdale'de trafik ışığı yok ve Avrupa'nın en büyüklerinden biri de dahil olmak üzere döner kavşaklardan oluşuyor, ne şaşırtıcı bir gerçek.

Skelmersdale Domesday Kitabında mı?

Skelmersdale (önceki değeri) Domesday Book'ta bir yerleşim , yüzlerce [Batı] Derby ve Cheshire ilçesinde. Kayıtlı bir nüfusu yoktu (bazen büyük kasabalar ve terk edilmiş yerleşimler için durum böyleydi).

Skelmersdale neden Skelmersdale olarak adlandırılıyor?

Skelmersdale 'Skjaldmarr vadisi' anlamına gelir, Eski İskandinav kişisel adından Skjaldmarr + muhtemelen Eski İskandinav dalr (veya Eski İngiliz dæl) 'dale, vadi'. Adı 1136 yılında Skalmeresedel olarak kaydedilmiştir.

Ormskirk hangi konseydir?

Batı Lancashire İlçe Konseyi , Posta Kutusu 16, 52 Derby Caddesi, Ormskirk, L39 2DF.

Doğu Lancashire olarak sınıflandırılan nedir?

CCG'miz şunları içerir: Burnley, Hyndburn, Pendle, Ribble Valley'in beş ilçesi (Longridge hariç) ve Rossendale. 371.443 kişilik tahmini bir nüfusa hizmet ediyoruz.

Ormskirk neyin altına giriyor?

Ev - Batı Lancashire İlçe Konseyi .

Preston'ın yüzde kaçı beyazdır?

Preston'da yaşayan insanların çoğunluğu Beyaz İngiliz'dir ve %82 nüfusun. %11,6 Güney Asyalı, %2,6 Diğer Beyaz, %1,1 Beyaz İrlandalı, %1,5 Karma Irk, %1,1 Siyah İngiliz ve %1 başka bir etnik kökene sahip.

Preston şehri neyle ünlüdür?

Preston'ın, birçoğu 'ilk' olan birçok şöhret iddiası var. Olmaktan İngiltere'deki herhangi bir bölge kilisesinin en yüksek kulesine ev sahipliği yapar Şehir, en uzun sürekli kırmızı telefon kulübesine sahip olmak için, çok sayıda ilginç ve ilginç gerçeği saklıyor.

Preston ziyaret etmeye değer mi?

Preston'da görülmeye değer birçok kültürel cazibe merkezi vardır. şehir müzesi ve Minster Kilisesi . Üniversitenin yakınındaki St Walburge Kilisesi de var olan en yüksek kilise kulelerinden birine sahiptir. Kule, şehrin batı ve güneyindeki tüm yerlerden ve batıya doğru giderken M65 otoyolundan görülebilir.

Preston İngiltere güvenli mi?

Preston üçüncü en tehlikeli büyük şehir Lancashire'dadır ve Lancashire'ın 241 kasabası, köyü ve şehri arasında genel olarak en tehlikeli ilk 10 arasındadır. 2020'de Preston'daki genel suç oranı, 1000 kişi başına 102 suçtu.

Kim Lancashire olarak sınıflandırılır?

İdari, coğrafi ve tarihi ilçeler biraz farklı alanları işgal eder. idari ilçe içerir 12 bölge : Batı Lancashire; Burnley, Chorley, Fylde, Hyndburn, Pendle, Preston, Ribble Valley, Rossendale, South Ribble ve Wyre ilçeleri; ve Lancaster şehri.

Lancashire yaşamak için iyi bir yer mi?

Lancashire Yaşamak İçin Güvenli Bir Yer mi? ... Çoğu kısım için, Lancashire artık yaşamak için çok güvenli bir yer olarak kabul ediliyor . Sadece genel olarak güvenli olmakla kalmaz, aynı zamanda bazı bölgeler son derece güvenlidir - Güney Ribble Vadisi aslında İngiltere'nin Kuzey Batısında yaşamak için en güvenli yerlerden biri olarak seçilmiştir!

Skelmersdale neden bu kadar kötü?

'Skelmersdale dar ticari çıkarlar yüzünden başarısız olan bir kasaba . İnsanlar paralarını başka yerde harcamak zorunda kalıyorlar.' Milletvekili ayrıca, kasabadaki ulaşım bağlantılarını ve Skelmersdale ilçesini yöneten Batı Lancashire Konseyi'ni de oldukça eleştirdi.

Wigan'da yaşamak nasıl bir şey?

Wigan, aşağıdaki gibi daha büyük metropol alanlara kolayca bağlanan hareketli bir kasabadır. Manchester ve Liverpool . Wigan'dan gidip gelmek kolaydır ve emlak fiyatları için ölmek üzeresiniz. Bölgede mükemmel okullar ve diğer sosyal olanaklar bulunmaktadır. Wigan'da yaşamak kötü bir fikir değil.

Seaforth'ta yaşamak nasıl bir şey?

Seaforth güvenli ve aile dostu bir banliyödür. yapraklı sokaklar , harika su manzarası ve küçük bir kasaba hissi veriyor. Güzel yerel ilkokullar, iyi butik tarzı alışveriş seçenekleri vardır ve en iyisi plaj ve çalılar hemen kapınızın önündedir. Seaforth'un çok sayıda güzel parkı ve rezervi vardır.