fredericksburg va hangi ilçede bulunmaktadır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Bay Merle Douglas MD
Puan: 4.4/5(11 oy)

Büyük Fredericksburg Bölgesi | Spotsylvania County, VA .

Fredericksburg VA'da kaç ilçe var?

Bölgesel Öne Çıkanlar

Fredericksburg bölgesi şunları içerir: dört ilçe (Caroline, King George, Spotsylvania ve Stafford) ve Fredericksburg Şehri'nde bulunur ve Doğu Kıyısı ve küresel pazardaki büyük şehirlere ve pazarlara erişim için ideal bir konuma sahiptir.

Spotsylvania VA yaşamak için iyi bir yer mi?

Spotsylvania, pek çok insanın bilmediği güzel ve küçük bir ilçedir. İyi büyüklükte bir nüfus var ama aşırı kalabalık değil. Okulların çocuklara daha fazla yardım ettiğini ve ihtiyacı olanlara yardım ettiğini görmek istiyorum. Genel olarak, Virginia, Spotsylvania County'de yaşamayı seviyorum.

Spotsylvania Virginia güvenli mi?

Spotsylvania'da suç oranı standart bir yıl boyunca 1.000 kişi başına 14.77'dir. Spotsylvania'da yaşayan insanlar genellikle şehrin kuzeydoğu kısmı en güvenlisi .

Spotsylvania VA neyle tanınır?

olarak bilinir 'İç Savaşın Kavşağı ' Spotsylvania County özellikle tarih açısından zengindir. İlçe, Chancellorsville, Fredericksburg, Spotsylvania Adliye Sarayı ve Wilderness dahil olmak üzere İç Savaş Tarihi Yerleri ve Savaş Alanlarına gelen ziyaretçileri ağırlıyor.

Fredericksburg, VA'da Yaşamanın Artıları ve Eksileri | Kuzey Virginia Hareketli Sorularınızı Cevaplama

36 ilgili soru bulundu

Virginia'daki en eski anonim şehir hangisidir?

Mankenler tüzüğünü 11 Mayıs 1749'da aldı ve onu Virginia'daki en eski sürekli kiralanan kasaba haline getirdi.

Fredericksburg Va güvenli mi?

Birlikte bin kişi başına 40 suç oranı , Fredericksburg, en küçük kasabalardan en büyük şehirlere kadar her büyüklükteki tüm topluluklara kıyasla Amerika'daki en yüksek suç oranlarından birine sahiptir. Burada şiddet veya mülkiyet suçunun kurbanı olma şansı 25'te bir.

Fredericksburg Va bağımsız bir şehir mi?

Fredericksburg Şehri, Bağımsız Bir Şehir Sömürge ve İç Savaş dönemlerinde bir etkinlik odağı olarak tarihi mirasıyla ünlüdür. Fredericksburg yaklaşık 27.945 kişilik bir nüfusa sahiptir (Weldon Cooper Center insanları.

VA'daki ilk bölge nerede?

Virginia'nın Birinci Kongre Bölgesi, Commonwealth'in çeşitli bir bölümünü kapsıyor ve Orta Yarımada ve Kuzey Boyun'dan Fredericksburg bölgesine ve Prens William İlçesine kadar uzanıyor.


Fredericksburg VA küçük bir kasaba mı?

Tarihi küçük kasaba Fredericksburg, Virginia özellikle sonbaharda, Virginia'nın imzası olan yaprakların en yüksek renge dönüştüğü bir hafta sonu kaçamağı için ideal bir yerdir.

Fredericksburg neden ünlü?

Fredericksburg, VA olarak bilinir Başkan George Washington'un çocukluk evi ve Amerikan İç Savaşı'nda önemli bir rol oynamıştır.

Fredericksburg VA plajdan ne kadar uzakta?

Var 128,96 mil Fredericksburg'dan Virginia Beach'e güneydoğu yönünde ve I-64 E rotasını takip ederek arabayla 158 mil (254,28 kilometre) uzaklıktadır. Durmadan araba kullanıyorsanız, Fredericksburg ve Virginia Beach birbirinden 2 saat 33 dakika uzaklıktadır.

Amerika'nın en eski şehri hangisidir?

St. Augustine Eylül 1565'te İspanya'dan Don Pedro Menendez de Aviles tarafından kurulan, Amerika Birleşik Devletleri'nde en uzun süre ikamet edilen Avrupa merkezli şehirdir - daha yaygın olarak 'Ulusun En Eski Şehri' olarak adlandırılır.


Virginia'da yaşamak için en iyi bölge neresidir?

Virginia'da Yaşanacak En İyi 10 Şehir

  • İskenderiye. İskenderiye, Washington DC'nin sadece yedi mil güneyindedir. ...
  • Arlington. Arlington, Virginia ve Washington DC arasındaki sınırda yer alan hareketli bir şehirdir. ...
  • İyi hava. ...
  • Centreville. ...
  • Charlottesville. ...
  • Şelale Kilisesi. ...
  • Leesburg. ...
  • Richmond.

Virginia yaşamak için iyi bir yer mi?

Virginia'ya taşınmanın birçok artısı ve eksisi var, ancak artıları kesinlikle eksilerinden daha ağır basıyor. Düşük suç oranı, mükemmel sağlık hizmeti kalitesi ve güçlü bir ekonomi ile Virginia'nın yaşamak için en iyi yerlerden biri . Tarihle çevrili ve Amerika'nın başladığı yerin kalbinde yaşamak oldukça havalı.

Spotsylvania kırsal mı?

Spotsylvania County içerir güzel kırsal ve kentsel manzaraların karışımı ve Virginia'nın en hızlı büyüyen ilçelerinden biridir. Sınırları içinde, İlçe Anna Gölü'nün doğal güzelliğine, kırsal manzaralara, banliyö olanaklarına ve Sömürge ve İç Savaş dönemlerinden kalma çok sayıda tarihi cazibe merkezine sahiptir.

Spotsylvania okulları bugün kapalı mı?

Tüm okullar kapandı . Gündüz ve akşam tüm okul ve okul dışı etkinlikler iptal edilmiştir. Okul bölüm ofisi ve tüm destek ofisleri kapalı. Hiçbir çalışan işe rapor vermemelidir.