Hangi evde kalmış epilog canon?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

tarafından soruldu: Gerson Rath
Puan: 4.8/5(13 oy)

Sonsöz'ün iki yolunun kanonikliği, 'Et' ve 'Şekerleme' ,', hikaye tarafından gri bir alan olarak ağır bir şekilde ima edilir. Et yolu hikaye tarafından Homestuck'ın ana hikayesinin kurallı devamı olarak değerlendirilirken, Candy yolu standart olmayan yol olarak değerlendirilir.

Homestuck 2 sonsöz mü?

> Homestuck^2 nedir? Homestuck^2 resmi olarak hazırlanmış bir hikayedir. The Homestuck Epilogues olaylarından sonra anlatının devamı . 2019 yılının Ekim ayında başladı ve süresiz olarak duraklatılana kadar yaklaşık bir yıl boyunca düzenli olarak güncellendi.

Evde kalmış sonsöz prolog ne kadar sürüyor?

Bu oluşmaktadır üç bölüm , ve hayran kurgu web sitesi Archive of Our Own'daki bir giriş tarzında bir başlık sayfası.

Homestuck 2 Et mi yoksa şeker mi takip ediyor?

Homestuck^2, doğrudan benzer şekilde yarı-kanonik Homestuck Epilogues'den yola çıkan bir Canon sonrası çalışmadır. Burada açıklanan hikayeler dikkate alınmalıdır Et ve Şeker zaman çizelgelerine dahili olarak standart , ancak Homestuck için yalnızca şüpheli bir şekilde kanonik.

Evde kalan John kaç yaşında?

John Egbert, Andrew Hussie'nin Homestuck'ında bir karakterdir. John bir on üç yaşında 13 Nisan doğum günü olan çocuk.

Homestuck'ın Bir Son Sözün Felaketi Neden Bu Kadar Kötüydü?

17 ilgili soru bulundu

Evde en çok kim öldü?

Jack (şaşırtıcı bir şekilde) herkesten daha fazla öldürür ve tüm Homestuck Ölümlerinin neredeyse ¼'üne neden olur.

Homestuck İncil'den daha mı uzun?

TIL That Homestuck'ın devasa 817.925 kelimesi var. Referans için yani King James İncil'den 100.000'den fazla kelime ve yayınlanırsa, İngilizce dilindeki (kelime sayısına göre) en uzun 5. roman olacaktır.

Dave karkat'a ne diyor?

Dave, Karkat'a birçok takma ad verir. Onun favorilerinden biri Kit Kat ve bunu ne zaman kullansa, rastgele bir Kitkat şeker çubuğu çıkaracak. Karkat bunu kabul etmeyecek, ama Kitkat'lar bu yüzden artık onun en sevdiği şeker.

Karkat Dave'le mi çıkıyor?

Yeniden bağlanan zaman çizelgesinde, Dave ve Karkat meteor yolculuğu sırasında, muhtemelen Terezi için rekabet etmek zorunda kalmadıkları için çok daha yakın bir ilişki geliştirdiler. ... Vriska tarafından romantik bir ilişki içinde oldukları doğrulandı. ve Jasprosesprite^2.


Gamze yaşıyor mu?

Gamzee - Caliborn's Masterpiece olayları sırasında öldürüldü, görünüşe göre ikiye bölündü. Cesedin yarısı Lil Cal tarafından emilir, ruhları Caliborn ve Arquius ile birleştirir. . ... Retcon olaylarının ardından, o ölü kalır .

Karkat Dave'i öpüyor mu?

Dave öne atılır ve Karkat'ı doğrudan ağzından öper . Sanki bir baraj patlamış gibi. Artık ikisi de isteseler bile hiçbir şeyi tutamazlardı.

Homestuck et ve şeker nedir?

Sonsöz'ün iki yolunun, 'Et' ve 'Şekerleme'nin kanonikliği, hikaye tarafından büyük ölçüde bir gri alan . Et yolu hikaye tarafından Homestuck'ın ana hikayesinin kurallı devamı olarak değerlendirilirken, Candy yolu standart olmayan yol olarak değerlendirilir.

Homestuck 2 neden nefret ediliyor?

HS Epilogues ve HS^2 çoğunlukla nefret ediliyor çünkü Homestuck'tan daha kasvetli ve olgun bir ton alırlar . Genel olarak Homestuck, Undertale davasına benzer şekilde, çoğu için onu 'mahveden' Fandom'du, bu ironik çünkü Undertale ayrıca Homestuck'tan büyük ilham alıyor.


Sonsözleri okumadan Homestuck 2'yi okuyabilir misiniz?

hayır dostum ikisini de okuman lazım iki epilogu ince ve muhtemelen önemli şekillerde birbirine bağlayan küçük parçalar ve parçalar var. Evet, okuma en azından Et ve şekerleme için son yazı esastır. Meat'i ve Candy'nin son bölümünü (Meat'in gerçek son bölümüdür) ve ardından Candy'nin özetini okuyun.

Homestuck 2 İptal Edildi mi?

Homestuck squared, Homestuck'ın oldukça tartışmalı devamı niteliğindedir ve doğrudan Homestuck epiloglarını takip eder. 25 Ekim 2019'dan beri çalışıyor ve iptal edildiği söyleniyor . ... Snake Solutions, Hussie'nin kendisinin yaptığı bir taslaktan yola çıkarak devam filmi çizgi romanını yazıp çizerken.

Karkat John'dan hoşlanıyor mu?

John, sevgi dolu bir koruyucu ile huzurlu bir evde büyüdü. Kızgın bir dev kabuklunun evlatlık çocuğu ve bakıcısı olarak büyüyen Karkat, John'a çocukluğunun huzurunu kıskanır. Bu nedenle ve John, Scratch'in Karkat'ın kendi zaferini elinden aldığı oturumun lideri olduğu için, Karkat John'dan nefret ediyor .

Karkat'ın kanı neden kırmızıdır?

Şeker Kırmızı Kan Alternia'da son derece nadir bir mutasyon . Atası Signless/Sufferer olan Karkat Vantas ve çizik öncesi meslektaşı Kankri Vantas, bu kan rengine sahip olduğu bilinen tek trollerdir. ... Bu renk onları bedenlerinde kötü niyetli bir zihin haline getirir.


Nepeta Leijon otistik mi?

Nepeta, hem basmakalıp hem de kalıplaşmış birçok özelliği taşır. otizmle gerçekten bağlantılı Pesterchum mesajlarının yanına bir kedi avatarı karalamak, hüsranla şapkasını ısırmak (stimming), sosyal izolasyonda yaşamak, kedilere hep birlikte tapmak, nakliye duvarına 'özel bir ilgi' duymak ve genellikle ...

Dirk Dave'in babası mı?

Dirk Strider, Dave Strider' ektobiyolojik babası , evlat edinen ağabey ve vasi. Küçük erkek kardeşiyle şiddetli bir kardeş rekabetini paylaştı ve onu sert bir şekilde yetiştirdi, öyle ki davranışlarının Andrew Hussie tarafından suistimal edildiği düşünüldü.

Karkat Kanaya'yı seviyor mu?

Karkat Vantaş

Karkat ve Kanaya'nın arası çok iyi , çünkü Karkat onunla diğer oyunculardan çok daha az huysuz. Kanaya'nın ona söylenmeyen bir saygısı var ve Karkat onun gerçekten iyi arkadaşı olduğunu iddia ediyor.

Dave Strider neden güneş gözlüğü takıyor?

Homestuck'ta

Dave Strider'a, arkadaşı John Egbert tarafından, Ben Stiller'ın imzalı bir fotoğrafının eşlik ettiği çarpıcı biçimde benzer bir güneş gözlüğü verildi, çünkü Dave çok havalı . Ben Stiller büstünün oyulmasında referans olarak kullanılan fotoğraf gibi görünüyor.


Homestuck'ın nesi bu kadar kötü?

Zaman alıcı ve buna değmez. Homestuck yutturmaca kadar yaşamıyor . İlerleme hızı korkunç: Comic'e, genel arsa üzerinde hiçbir etkisi olmayan gereksiz koşu tıkaçları aracılığıyla sahte uzunluk verildi. ... Olay örgüsü için çok az çözüm var, sanki hep asılı kalmış gibisiniz ve hikaye asla ilerlemiyor.

Şimdiye kadar yazılan en uzun şey nedir?

Altuzay Elçisinin Dünyaları Fethi gevşek bir şekilde Super Smash Bros. Brawl'a dayanan bir hayran kurgusu ve 3.500.000'den fazla kelime uzunluğunda. Bu, bazıları tarafından şimdiye kadar yayınlanan en uzun roman olarak kabul edilen, yedi ciltlik ve 1.267.069 kelime uzunluğundaki In Search of Lost Time'dan daha uzun.

Şimdiye kadar yazılmış en uzun hikaye nedir?

Kayıp Zamanın İzinde, Marcel Proust tahmini 9.609.000 karakter içerir (her harf bir karakter olarak sayılır. Boşluklar da her biri bir karakter olarak sayılır).