Başlatma yönteminin yerine hangi ek açıklama kullanılır?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Zachariah Spinka III
Puan: 4.9/5(45 oy)

Başlatma yönteminin yerine hangi ek açıklama kullanılır? Açıklama: kullanma JSR ek açıklaması .

Fasulyelerin başlatılmasını gerçekleştirmek için hangi açıklama kullanılır?

@Fasulye yöntem düzeyinde bir açıklamadır ve XML öğesinin doğrudan bir analogudur. Açıklama, init-method , destroy-method , autowiring , lazy-init , bağımlılık kontrolü , bağımlı ve kapsam gibi tarafından sunulan özelliklerin çoğunu destekler.

Hangisi yay 5'teki Spring MVC modülüne alternatiftir?

Bahar WebFlux yeni modüldür, yay-webmvc modülüne bir alternatiftir ve reaktif çerçeve üzerine kuruludur. Bu modül, olay döngüsü yürütme modeli üzerine kurulu tamamen eşzamansız ve engellemesiz uygulama oluşturmak için kullanılır.

Bağımlılık enjeksiyonu için hangi yapılandırma kullanılabilir *?

Yapıcı enjeksiyonu — iyi, güvenilir ve değişmez, yapıcılardan biri aracılığıyla enjekte edilir. Şurada yapılandırılabilir: XML, XML+Ek Açıklamalar, Java, Java + Açıklamalar . Setter enjeksiyonu — daha esnek, değiştirilebilir nesneler, setterler aracılığıyla enjeksiyon. Şu şekilde yapılandırılabilir: XML, XML+Ek Açıklamalar, Java, Java + Açıklamalar.

İlkbaharda bir REST hizmeti yayınlamak ne anlama geliyor?

Açıklama: Bir uygulamanın verilerini REST hizmeti olarak yayınlamak, Bahar MVC ek açıklamaları @RequestMapping ve @PathVariable . 3. Spring, bir REST hizmet yükü oluşturmak için bir dizi mekanizmayı destekler.

Pratikte boş tip notlar

27 ilgili soru bulundu

Otomatik kablolu ve enjekte arasındaki fark nedir?

@Inject ve @Autowired açıklamalarının her ikisi de uygulamanızda otomatik kablolama için kullanılır. @Inject ek açıklaması, Java 6'da tanıtılan Java CDI'nin bir parçasıdır, @Autowire ek açıklaması ise yay çerçevesinin bir parçasıdır. ... Java CDI'nin bir parçasıdır, dolayısıyla herhangi bir DI çerçevesine bağımlı değildir. Sisteminizin gevşek bir şekilde bağlanmasını sağlar.

Aşağıdaki yöntemlerden hangisi güvenli bir yöntemdir?

Güvenli HTTP yöntemleri

HTTP RFC, güvenli olması için aşağıdaki yöntemleri tanımlar: GET, HEAD, OPTIONS ve TRACE . Pratikte, herhangi bir sunucu durumunu değiştirmeyecek şekilde güvenli yöntemleri uygulamak çoğu zaman mümkün değildir.

İki tür bağımlılık enjeksiyonu nedir?

Üç tür bağımlılık enjeksiyonu vardır - yapıcı enjeksiyonu, yöntem enjeksiyonu ve özellik enjeksiyonu .

Bağımlılık enjeksiyonu nedir ve türleri nelerdir?

Temel olarak üç tür bağımlılık enjeksiyonu vardır:

yapıcı enjeksiyon: bağımlılıklar bir sınıf kurucusu aracılığıyla sağlanır. ayarlayıcı enjeksiyonu: istemci, enjektörün bağımlılığı enjekte etmek için kullandığı bir ayarlayıcı yöntemi sunar.

Bağımlılık enjeksiyonunun amacı nedir?

Bağımlılık enjeksiyon tekniğinin amacı, kullanımı nesnenin oluşturulmasından ayırarak bu bağımlılığı ortadan kaldırmak için . Bu, gerekli ortak kod miktarını azaltır ve esnekliği artırır.

İlkbaharda son durum nedir?

Bahar Çerçevesi 5.0 reaktif HTTP ve WebSocket istemcilerini destekleyen yeni bir yay-webflux modülüne sahiptir. ... Spring-webflux'ta sunucu tarafında iki farklı programlama modeli vardır: @Controller ile açıklama tabanlı ve Spring MVC'nin diğer açıklamaları. Java 8 lambda ile işlevsel stilde yönlendirme ve işleme.

Bahar 4 ve 5 arasındaki fark nedir?

Yani Bahar 4 desteklemek zorunda kaldı Java 6, 7 ve 8 . Geriye dönük uyumluluğu korumak için Spring çerçevesi, Java 8'in beraberinde getirdiği pek çok yeni özelliği uyarlamadı; Lambda programlama. Spring 5, temel sürüm 8'e sahiptir, bu nedenle Java 8 ve 9'un birçok yeni özelliğini de kullanır. Örneğin.

Spring boot ve Spring MVC arasındaki fark nedir?

Spring MVC, web uygulamaları geliştirmek için yaygın olarak kullanılan bir Model Görünümü ve Denetleyici tabanlı web çerçevesidir. ... Spring Boot, REST API'lerini geliştirmek için yaygın olarak kullanılan geleneksel yay çerçevesinin üzerine inşa edilmiştir.

@component ve @bean arasındaki fark nedir?

@Component, sınıf düzeyinde bir açıklamadır, oysa @Bean yöntem düzeyinde bir açıklama ve yöntemin adı, fasulye adı olarak işlev görür . @Component'in @Configuration notuyla kullanılmasına gerek yoktur, burada @Bean notunun @Configuration ile açıklamalı sınıf içinde kullanılması gerekir.

@autowired ve @bean arasındaki fark nedir?

Bu durumda, @Bean ek açıklaması Spring'e BookingService verir , ve @Autowired bunu kullanır. Hepsini aynı sınıfta kullandığınız için bu biraz anlamsız bir örnek olacaktır, ancak @Bean'i bir sınıfta ve @Autowired'ı farklı bir sınıfta tanımlamışsanız kullanışlı olur.

İlkbaharda fasulye yöntemini nasıl çağırırsınız?

Spring @Bean Açıklaması, Spring bağlamı tarafından yönetilecek bir fasulye döndürdüğünü belirtmek için bir yönteme uygulanır. Spring Bean ek açıklaması genellikle Yapılandırma sınıfları yöntemlerinde bildirilir. Bu durumda, bean yöntemleri aynı sınıftaki diğer @Bean yöntemlerini doğrudan çağırarak başvurabilir.

3 tür bağımlılık nedir?

Bağımlılığın varlık sebebine göre üç çeşit bağımlılık vardır:

  • Nedensel (mantıksal) Bir metni yazılmadan önce düzenlemek mümkün değildir. ...
  • Kaynak kısıtlamaları. Bir odanın dört duvarı aynı anda boyamak mantıken mümkün ama sadece bir ressam var.
  • İsteğe bağlı (tercihli)

Bağımlılık enjeksiyon örneği nedir?

Bağımlılık enjeksiyonu nedir? Sınıflar genellikle diğer sınıflara referanslar gerektirir. Örneğin, bir Car sınıfının bir Engine sınıfına referans olması gerekebilir . Bu gerekli sınıflara bağımlılıklar denir ve bu örnekte Car sınıfı, çalıştırılacak Engine sınıfının bir örneğine sahip olmaya bağlıdır.

Farklı bağımlılık türleri nelerdir?

Bağımlılık türleri

  • hedef bağımlılığı.
  • görev bağımlılığı.
  • kaynak bağımlılığı.
  • yumuşak hedef bağımlılığı.

En yaygın bağımlılık enjeksiyonu türü nedir?

Üç tür Bağımlılık enjeksiyonu vardır:

  • Yapıcı Enjeksiyonu – Yapıcı enjeksiyonu, en yaygın bağımlılık enjeksiyonu türüdür. ...
  • Özellik Enjeksiyonu – Özellik enjeksiyonu, istemci sınıfının ihtiyaç duyduğu bir bağımlılığı o sınıfın özelliğinden geçirmeyi içeren bir tekniktir.

IOC bağımlılık enjeksiyonunun farklı türleri nelerdir?

IOC'nin (bağımlılık enjeksiyonu) farklı türleri nelerdir?

  • Yapıcı Enjeksiyonu (ör. Pico kapsayıcı, Yay vb.): Bağımlılıklar yapıcı parametreleri olarak sağlanır.
  • Setter Injection (ör. Spring): Bağımlılıklar JavaBeans özellikleri aracılığıyla atanır (ör: setter yöntemleri).

Bağımlılık enjeksiyonu ve IOC nedir?

Bağımlılık enjeksiyonu IoC'yi uygulamak için kullanabileceğimiz bir model , burada ters çevrilen denetim bir nesnenin bağımlılıklarını ayarlar. Nesneleri diğer nesnelerle bağlamak veya nesneleri başka nesnelere enjekte etmek, nesnelerin kendileri tarafından değil, bir montajcı tarafından yapılır.

Hangi HTTP yöntemi güvenli yöntemdir?

Birkaç yaygın HTTP yöntemi güvenlidir: GET , HEAD veya SEÇENEKLER . Tüm güvenli yöntemler aynı zamanda idempotenttir, ancak tüm idempotent yöntemler güvenli değildir. Örneğin, PUT ve DELETE, hem yetersiz hem de güvensizdir. Güvenli yöntemlerin salt okunur bir semantiği olsa bile, sunucular durumlarını değiştirebilir: ör. istatistikleri kaydedebilir veya saklayabilirler.

Hangi HTTP yöntemi güvenli değil?

Yaygın güvenli HTTP yöntemleri GET, HEAD veya OPTIONS'dır. Yaygın güvenli olmayan HTTP yöntemleri şunlardır: POST, PUT ve SİL .

Hangi tüm yöntemler idempotenttir?

Doğru uygulanmış, GET , HEAD , PUT ve DELETE yöntemleri idempotenttir, ancak POST yöntemi değildir. Tüm güvenli yöntemler de önemsizdir.