Konsiyerj hangi departmana rapor verir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Jacques Denesik
Puan: 4.3/5(53 oy)

Bir Concierge şunları bildirir: bir kuruluşun Genel Müdürü veya Müdür Yardımcısı . Genellikle diğer çalışanlarla işbirliği yaparlar ve çoğu acil durum kararını verebilirler.

Konsiyerj Departmanı nedir?

Otellerde veya tatil köylerinde bir kapıcı restoran rezervasyonları yapmak, otel rezervasyonu yapmak, spa hizmetleri düzenlemek gibi çeşitli görevleri yerine getirerek konuklara yardımcı olur , gece hayatının sıcak noktalarının tavsiye edilmesi, ulaşım rezervasyonu (taksi, limuzin, uçak, tekne vb.), kapı görevlisi servisinin koordine edilmesi (bagaj yardımı ...

Concierge'in görevi nedir?

Konsiyerjler, misafirler ve bir organizasyon arasındaki ilk temas noktası olarak hareket eder. ile görevlendirilmişlerdir misafir sorularını yanıtlamak, telefon görüşmelerini yönlendirmek, seyahat planlarını koordine etmek ve daha fazlası . Konukların memnuniyetle karşılandıklarını ve değerli olduklarını hissettirirken şirket kültürünü her zaman korumalıdırlar.

Concierge ön büro mu?

Ön büro konsiyerji, doğal olarak resepsiyonda , otel lobisinde. ... Ön büro denmesine rağmen, aslında bir masadan çok yükseltilmiş bir tezgahtır ve bir masadan daha uzundur, böylece aynı anda birkaç misafire yardım eden birkaç memuru ağırlayabilir.

Resepsiyonist ile kapıcı aynı şey midir?

İsim olarak concierge ve resepsiyonist arasındaki fark

bu mu kapıcı, otel misafirlerinin isteklerine katılan kişidir resepsiyonist, tipik olarak bir ofis ortamında ziyaretçileri ve / veya çağrıları alan bir çalışandır.

Konsiyerj nedir?

25 ilgili soru bulundu

Kapıcı iyi bir iş mi?

Otel kapıcısı insanlarla çalışmaktan gerçekten hoşlanan biri için iyi bir iş . (CareerBuilder.com) -- Bir otel görevlisi için, nişan yüzüğü alışverişi, küçük bir adaya inmek için bir helikopteri boşaltmak ve bir bölgenin en iyi restoranları için önerilerde bulunmak bir günlük iş.

Kapıcının görevleri nelerdir?

İş özeti:

Konsiyerj yapacak akşam yemeği ve tur rezervasyonları yapma gibi kişisel hizmetlerde misafirlere, müşterilere, kiracılara veya çalışanlara yardımcı olmak , etkinlikler için önerilerde bulunmak ve ulaşım düzenlemek.

Konsiyerj nedir ve beş sorumluluk nedir?

Konsiyerjler, misafirler ve bir organizasyon arasındaki ilk temas noktası olarak hareket eder. ile görevlendirilmişlerdir misafir sorularını yanıtlamak, telefon görüşmelerini yönlendirmek, seyahat planlarını koordine etmek ve daha fazlası . Konukların memnuniyetle karşılandıklarını ve değerli olduklarını hissettirirken şirket kültürünü her zaman korumalıdırlar.

Konsiyerj olmak için hangi becerilere ihtiyacınız var?

Profesyonel kıyafet ve tavır, konukların kapıcıya ve önerilerine güvenmesini sağlayacaktır.

  • Çatışma çözümü.
  • Güvenilirlik.
  • Esneklik.
  • Sabır.
  • Tesis Aktivitelerini Misafirlere Profesyonelce Tanıtın.
  • Dakiklik.
  • Telefon etiketi.


Concierge olmanın şartları nelerdir?

Konsiyerjlerin bir Lise diploması veya dengi , ancak yerel kolejlerde veya ticaret okullarında turizm veya ağırlama kursları gibi ileri eğitim fırsatları, konuklara daha iyi hizmet verecek becerilerin genişletilmesi için faydalıdır.

Konsiyerj için başka bir kelime nedir?

kapıcı eş anlamlısı

  • görevli.
  • kapıcı.
  • kapıcı.
  • kapıcı.

Concierge hizmetlerini kimler kullanır?

Bu tatil planlama ve restoran rezervasyonu , günlük hayatınızı yürütmenize yardımcı olmak için (iyi bir temizlikçi, en iyi spor salonu, sevilen biri için bir hediye bulmak, vb.). Bazıları her zaman bunları kendi sırtından yapmayı tercih edecek, ancak insanlar bunu kendileri için yönetmek için giderek daha fazla konsiyerj hizmetlerine yöneliyor.

Resepsiyon görevlisi ne iş yapar?

Bir otelde çalışan bir ön büro konsiyerji, esas olarak bir Misafirleri varışta karşılayan ve odalarına alan resepsiyonist . Konuklara odalarının konumu ve restoran veya havuz gibi diğer önemli mekanlar hakkında gerekli bilgileri sağlamak onun görevidir.


Hizmet veren, kapıcı kimdir?

Otel Konsiyerji

Bu konsiyerjler aşağıdaki gibi hizmetler sunar: tavsiye etme ve restoran rezervasyonları yapma , spa hizmetleri düzenlemek, ulaşım rezervasyonu yapmak, özel etkinlikler için bilet almak, müşterinin konuklarına katılmak ve onlara yardımcı olmak vb.

Kapıcının amacı nedir?

Konsiyerj olarak bilinen yardımsever otel personeli, uzun süredir otel deneyiminin dayanak noktası olmuştur. Tipik görevler şunları içerir: Restoran rezervasyonlarında konuklara yardımcı olmak, bölgedeki aktiviteleri önermek ve havaalanına ulaşımı ayarlamak .

Konsiyerj hangi departmana rapor verir?

POZİSYON ÖZETİ: Hem otel hem de otel dışı hizmetler için misafirin irtibat noktası olarak hizmet eder. Fonksiyonlar bir uzantısıdır Danışma görevler.

Konut kapıcısı ne iş yapar?

Bir Konut Konsiyerjinin günlük görevleri şunlardır: topluluk sakinlerinden gelen talepleri ele almak, posta dağıtmak, park etmeyi yönetmek, tamirci hizmetlerini devreye almak , onarım taleplerini almak, mülkleri potansiyel kiracılara sunmak ve konut topluluklarının pazarlamasını ele almak.


Bir kapıcı ne yapamaz?

Parayla ilgili konularda size yardımcı olurlar, ancak kapıcılar banka değildir; Onlardan sizin için ceplerini kazmalarını istemeyin. Senin için bir şeyler sat . Konsiyerjler ayrıca kişisel eBay veya Craigslist'iniz değildir; artık ihtiyacınız olmayan biletleri veya eve götürmek istemediğiniz eşyaları satamazlar.

İyi bir kapıcının nitelikleri nelerdir?

Başarılı Concierge'in Beş Kişisel Hizmet Niteliği

  • Esneklik. Tanım olarak, bir konsiyerj hizmeti tamamen esneklikle ilgilidir. ...
  • Problem Çözme Yeteneği. Esneklik ile el ele gitmek, problem çözme yeteneğidir. ...
  • Yaratıcılık. En iyi kapıcılar büyük bir yaratıcılığa sahiptir. ...
  • Organizasyon becerileri. ...
  • Açık fikirli.

Nasıl 5 yıldızlı bir kapıcı olunur?

Başlamak için, olmalısın bir otel lobisinde en az beş yıl süreyle kapıcı . O zaman sana sponsor olması için iki kapıcıya daha ihtiyacın var. Daha sonra dernek, otelin Genel Müdürünün size bir tavsiye mektubu yazmasını ister.

5 yıldızlı bir otelde bir konsiyerj ne kadar kazanır?

ZipRecruiter yıllık maaşları 56.500$'a kadar yüksek ve 23.500$'a kadar düşük tutarken, Otel Konsiyerj maaşlarının çoğunluğu şu anda arasında değişmektedir. 25.500 ABD Doları (25. yüzdelik dilim) ile 31.500 ABD Doları (75. yüzdelik dilim) arası En çok kazananlar (yüzde 90) Amerika Birleşik Devletleri'nde yılda 54.500 dolar kazanıyor.


Lüks kapıcı nedir?

Lüks bir kapıcı temsil eder müşterinin ihtiyaçlarının dikkatle dinlendiği ve ilgilenildiği kişiye özel tatilci . 'Concierge' kelimesi Fransızca 'comte des cierges' deyiminden gelir ve orta çağda mumları yakan ve büyük olaylarda mumları koruyan kişiyi tanımlar.

Lüks konsiyerj hizmeti nedir?

Lüks kapıcı nedir? kapıcı günlük yaşamınızda size yardımcı olabilecek bir kişi veya şirket . Hizmetleri, aile tatillerinizi planlamaktan ve rezervasyon yapmaktan restoran rezervasyonları yapmaya veya özel etkinliklere erişmenizi sağlamaya kadar değişebilir.