En çok hangi danışmanlık firması para ödüyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Benton Conn Doktora
Puan: 5/5(22 oy)

En Yüksek Ödeme Yapan Butik Danışmanlık Firmaları

  • Booz Allen Hamilton.
  • Everest Grubu.
  • ProcureAbility.
  • Simon Kucher ve Ortakları.
  • İskender Grubu.
  • Chartis Grubu.
  • Gartner.
  • Danışmanlık için çaba gösterin.

En çok hangi danışmanlar maaş alıyor?

En yüksek ücretli 15 danışmanlık işi

  1. Pazarlama Danışmanı. Ulusal ortalama maaş: yılda 56.068 dolar. ...
  2. Yardımcı Danışman. Ulusal ortalama maaş: Yıllık 58.889 dolar. ...
  3. İK danışmanı. ...
  4. Teknoloji danışmanı. ...
  5. Yatırım danışmanı. ...
  6. Satış danışmanı. ...
  7. Çevre Danışmanı. ...
  8. Yazılım danışmanı.

Kim daha fazla McKinsey veya BCG ödüyor?

BCG, 45.000$'a varan performans bonusu ile iftihar eder ve bu da onu ilk yıl işe alımlar için ikisi arasında daha kazançlı hale getirir. Tipik, McKinsey maaş standardını belirliyor , ve artan maaş oranlarında BCG'yi yener. Her firmadaki sorumluluklar yeni işe alınan bir MBA için benzer olsa da, iş unvanı biraz değişir.

Hangi danışmanlık firması ortaklarına en çok ödeme yapıyor?

danışma devi Accenture PwC ve Deloitte farklı deneyim seviyelerinde ikincilik için yarışırken, danışmanlara sürekli olarak dört büyük danışmanlık firmasına kıyasla en yüksek başlangıç ​​maaşını ödüyor.

Big 4 danışmanları ne kadar kazanıyor?

Hindistan'daki ortalama Danışman Maaşından %37 daha fazla. Hindistan'daki ortalama Büyük 4 Muhasebe Firması Danışmanı maaşı, 1 yıldan 5 yıla kadar tecrübesi olan çalışanlar için ₹ 13,6 Lakh'tır. Big 4 Muhasebe Firmalarında danışman maaşı arasında değişmektedir. ₹ 10 Lakh - ₹ 17.5 Lakh .

En İyi Danışmanlık Şirketlerinde Maaşlar - McKinsey, BCG, Bain

24 ilgili soru bulundu

Big 4 danışmanlığına girmek ne kadar zor?

Giriş seviyesi danışmanı olarak Big 4'e girmek zor. Sürece küçükken veya en geç üniversitenin son yılında başlamanız gerekecektir. Ayrıca bir olağanüstü not ortalaması , en iyi okula gidiyor olmak ve mülakat ortamlarında ortalamanın oldukça üzerinde olmak.

Accenture neden Büyük 4 değil?

Ancak Accenture'ın tam olarak Büyük Dörtlü muhasebe firmalarının bir parçası olarak görülmediği konusunda tamamen haklısınız. çünkü beceri seti muhasebeden ziyade tavsiye niteliğindedir. . ... Accenture, Andersen ile 'Büyük 5'in bir parçasıydı, ancak Enron skandalı nedeniyle yeniden markalaşmak zorunda kaldılar. Artık muhasebe yapmıyorlar.

Çalışmak için en iyi danışmanlık firması hangisidir?

2021 Yılının En Prestijli 10 Danışmanlık Firması:

  • McKinsey & Company.
  • Boston Danışmanlık Grubu.
  • Bain & Company.
  • Deloitte Danışmanlık LLP.
  • PwC Danışmanlığı/Stratejisi&
  • EY (Ernst & Young) LLP Danışmanlık Uygulaması.
  • Accenture.
  • Booz Allen Hamilton.

Hangisi daha iyi KPMG veya ey?

Çalışan Puanları

EY daha yüksek puan aldı 4 alanda: Tazminat ve Yan Haklar, Kültür ve Değerler, % Arkadaşa Tavsiye Et ve Olumlu İş Görünümü. KPMG, 1 alanda daha yüksek puan aldı: CEO Onayı. Her ikisi de 4 alanda berabere kaldı: Genel Derecelendirme, Kariyer Fırsatları, İş-yaşam dengesi ve Üst Yönetim.


McKinsey'de çalışmaya değer mi?

McKinsey'de çalışmak size şunları yapma fırsatı sunabilir: çeşitli endüstrileri ve sorun türlerini keşfetmek bir şekilde diğer birkaç firma yapabilir. Bu size beceri setinize en uygun tutkunuzu bulma şansı verir. Zamanla, sizi bir alanda değerli bir uzman yapan bir uzmanlık geliştirebilirsiniz.

McKinsey MBA için para ödüyor mu?

Bir avantaj daha: McKinsey, geri dönen stajyerler için MBA eğitiminin %50'sini ödüyor Yönetim Danışmanlığı'na göre. Bu, MBB dışında yaratıcı işe alma stratejileri bulamayacağınız anlamına gelmez. Deloitte'un Strateji ve Operasyonlar uygulaması, ZS Associates'in yaptığı gibi, geri dönen stajyerler için ikinci yıl MBA eğitimini karşılar.

Danışmanlar çok para kazanıyor mu?

Maaşlarla başlayalım. Çoğu büyük firmada lisans derecesine sahip birinci yıl danışmanları (genellikle 'ortak danışmanlar' olarak anılır) genellikle 60.000 ila 90.000 ABD Doları arasında kazanmayı bekleyebilirler. ... En düşük seviyede, o zaman, birinci yıl danışmanları yaklaşık 60.000 dolar kazanıyor ve haftada 55 saat çalışıyor.

Danışmanlar milyonlar kazanabilir mi?

Bir danışmanlık işine başlayın ve kolayca yılda bir milyon kazanabilirsiniz! Pekala belki. Demek istediğim, danışmanlıktan yılda bir milyon kazanabilirsin, kesinlikle. Muhtemelen çoğu şeyi yaparak yılda bir milyon kazanmanın yollarını bulabilirsiniz.


Danışmanlar mutlu mu?

Danışmanlar mutluluk açısından ortalamadır . CareerExplorer'da, milyonlarca insanla devam eden bir anket yürütüyor ve onlara kariyerlerinden ne kadar memnun olduklarını soruyoruz. Görünen o ki, danışmanlar kariyer mutluluklarını 5 üzerinden 3,2 olarak değerlendiriyor ve bu da onları kariyerlerin ilk %50'sine yerleştiriyor.

Danışmanlar nasıl ödeme alır?

Danışmanlar belirli bir tarihe kadar tamamlanan bir proje üzerinde çalışmak için üzerinde anlaşmaya varılan ücret . Genellikle proje ücretlerini, projeyi tamamlamak için gereken saat sayısını saatlik ücretleriyle çarparak tahmin ederek belirlerler. ... Danışmanlar bazen müşteri onları alıkoyuyorsa indirimli bir ücret teklif eder.

ZS iyi bir danışmanlık firması mı?

Çalışmak için üretken ve eğlenceli bir yer. İlaç alanındaki müşterilere hizmet veren ZS, yönetim danışmanlığı firması . İş bazen zorludur ve kültür çok dostanedir. Çalışmak için iyi bir yer.

PwC iyi bir danışmanlık firması mı?

PwC birçok farklı ödül ve takdir topladı: Vault'un Finansal Danışmanlık için En İyi Danışmanlık Firmalarında 1 Numara .


ZS prestijli midir?

Biz de onlardan biri seçildik En Prestijli Danışmanlık Firmaları , Kuzey Amerika'daki birçok danışman tarafından sektördeki en etkileyici olarak kabul edilen bir ayrım.

Danışmanlık prestijli midir?

Yönetim Danışmanlığı genellikle prestijli olarak kabul edilir ('Prestijli'yi MBA okullarının en çok sevdiği şey olarak tanımlayalım).

Bir danışmanlık firmasına nasıl başlarım?

İşte Kendi Danışmanlık İşinizi Kurmak için 10 Basit Adım:

  1. Nelerde iyi olduğunu öğren! ...
  2. İhtiyacınız olan Lisansı alın. ...
  3. Ne tür bir İş Danışmanı olmak istiyorsunuz? ...
  4. Hedef Pazarınızı belirleyin. ...
  5. Müşterilerinize sizi işe almaları için nedenler verin! ...
  6. Doğru yeri seçmek. ...
  7. Yardım al.

Kearney en iyi danışmanlık firması mı?

Kearney'nin sahip olduğu sürekli olarak küresel olarak en üst yönetim danışmanlığı firmaları arasında yer aldı . Firma, Consulting dergisinin 'Çalışılacak En İyi Firmalar' listesinde sekiz yılda yedi kez yer aldı. Firma, Vault Guide'ın çalışılacak en prestijli firmalar sıralamasında kalıcıdır.


Accenture Big 4'ten daha mı kötü?

Cevaplara genel bakış

Accenture çok uluslararası ve Accenture kurulduğundan beri birçok proje yurtdışından gelecek. küresel hesaplara liderlik etmek . Maaşlar Big4'ten biraz daha yüksek , ancak MBB'lerden çok daha düşük. Accenture, dijital ve BT alanında çok derin bir uzmanlığa sahiptir.

Accenture büyük bir 4 olarak kabul ediliyor mu?

Accenture, strateji ve teknolojiye odaklanan çok uluslu bir profesyonel hizmetler ağı / danışmanlık firmasıdır. İle birlikte büyük 4 ve MBB firmaları, danışmanlık sektörünün en prestijli ve en büyük firmalarından biridir.