Hangi Dallas ev kadını boşanıyor?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Sean Trantow Sr.
Puan: 4.9/5(4 oy)

Kary Brittingham ve kocası Eduardo Brittingham evliliklerini sonlandırıyor. Dallas'ın Gerçek Ev Kadınları'nın yıldızı, Salı günkü reality şovun yeniden bir araya gelmesinden önce Instagram'da boşanma haberlerini duyurdu.

Kary ve Eduardo neden boşandı?

Gösteri bittikten sonra, ben ve Eduardo gerçekten kalpten kalbe konuşmamız gerekiyordu ve yollarımızı ayırmamız gerektiğine karar verdik . Sadece çocuklarımıza söyledik. Açıkçası, gerçekten korkuyorum ve sanırım kesinlikle, bilirsin, yaşadıklarımı maskelemeye çalışıyordum ve davranışlarımdan çok utanıyorum, çocuklarım bunu görüyor.

Hangi gerçek ev hanımı boşanıyor?

Beverly Hills'in Gerçek Ev Hanımı yıldızı, Kasım 2020'de kendisinin ve yetkili avukatın 21 yıllık evlilikten sonra istifa ettiğini açıkladı. Bir kaynak daha sonra Us Weekly'ye özel olarak şunları söyledi: Erika ve Tom'un alışılmamış bir evliliği vardı, ayrı çok zaman geçirdi.

Brandi ve Bryan hala evli mi?

Cohen, Brandi'ye lise aşkı Bryan ile kalmayı planlayıp planlamadığını sordu. 2003 yılından beri evli . Dört çocukları var: Brooklyn, 11, Brinkley, 9 ve Brilynn, 2 aylık ve bir oğulları, Bruin, 2 ... Oyuncu arkadaşlarının hepsi Brandi'ye desteklerini ifade ettiler.

Brandi neden RHOD'dan ayrıldı?

Dua ettim Hatalar, reddedilmiş, kullanılmış ve değersiz hissetmek artık kimsenin ruhuna bağlı değil. Kendimi özgür bırakmayı seçiyorum. Ayrıca, geçtiğimiz birkaç yıl boyunca yolculuğumdan ayrı kaldığınız için hepinize teşekkür etmek istiyorum. Hayatımı seninle paylaşmayı sevdim ama bazen işler biter, diye yazdı.

Kary Boşanacağını Açıkladı | Sezon 5 | Dallas'ın Gerçek Ev Kadınları

26 ilgili soru bulundu

Dallas'ın en zengin gerçek ev kadını kim?

Stephanie Holman Dallas kadrosundaki en zengin ev hanımı.

Erika ve Tom neden boşanıyor?

Erika, 'Tom'dan boşanmasının nedeni çünkü onu birden fazla kadınla aldatıyordu Çifte yakın bir kaynak PEOPLE'a verdiği demeçte, Erika'nın 'onun sadakatsizliğini yıllardır bildiğini' iddia ettiğini ancak 'evliliği kurtarmaya çalışmak istediğini' söyledi.

Gerçek ev kadınlarından hala evli olan var mı?

New York'un şu anki Gerçek Ev Kadınları'nın tek bir üyesi yok oyuncu şu anda evli … teke vurgu. Bununla birlikte, Dallas'ın Gerçek Ev Hanımlarının her kadını evlidir. Neyse ki, hesaplamalarımız mevcut Ev Kadınlarının yaklaşık yüzde 65'inin evli olduğunu gösterdiğinden, çoğu kadın için aşk gelişiyor.

Deshawn neden RHOA'dan kovuldu?

Her şeyin kontrolümden çıktığını hissettim , dedi Us Weekly'ye. Hayatımda olan hiçbir şey üzerinde kontrolüm yoktu ve kilo ve egzersiz kontrol edebileceğim bir şeydi. Kişisel antrenörü Trey Crump'a ona yardım ettiği için teşekkür etti.


Leanne ve zengin hala evli mi?

Ama yine de soru şu ki, LeeAnne ve Rich hala evliler mi? Evet onlar . RHOD Sezon 4'te hangi söylentilerin döndüğünden bağımsız olarak, LeeAnne ve Rich görünüşte her şeyi aşmayı başardılar ve hala güçlüler.

Kary Brittingham Meksikalı mı?

Kary, 14 Temmuz 1970'de doğdu. Guadalajara Meksika . Entertainment Tonight'a göre, bu onu RHOD serisindeki ilk Meksikalı kadın yapıyor. Kary, gençken Meksika'dan Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı ve Güney Metodist Üniversitesi'ndeki koleje gitmek için 19 yaşında Dallas'a taşındı.

NeNe ve Wendy Williams hala arkadaş mı?

NeNe Leakes, Wendy Williams ile Artık Arkadaş Olmadığını Açıkladı Andy Cohen ile Röportajından Sonra. ... Williams, 'NeNe dikkati ve dramatik ilgiyi sever' derken, onun Bravo şovuna geri döndüğünü görebileceğini söylerken, aynı zamanda Leakes için çalışan başka bir şov göremediğini ve onu 'sıkıcı' olarak nitelendirdiğini söyledi.

Adrienne ve Brandi hala arkadaş mı?

Beverly Hills'in Gerçek Ev Kadınları hayranları, Brandi ile ilk kez ikinci sezonda Adrienne Maloof'un arkadaşı olarak katıldığında tanıştı. Bu günlerde, Adrienne evcil hayvanlarını Instagram'da sergilemeyi çok seviyor. ... Brandi, Lisa'yı yalan söylemekle suçladı ve arkadaşlık yokuş aşağı gitti. Daha sonra Kim Richards ile yakınlaştı ve ikisi bugün hala yakın .


Lisa Vanderpump'ın net değeri nedir?

Lisa Vanderpump, 60

Tahmini net değer: 90 milyon ABD Doları .

Erika boşanmasında ne kadar aldı?

Erika Jayne Mahkeme Davasında Sert Karar Aldı

Özellikle, Beverly Hills'in Gerçek Ev Kadınları yıldızının aldığı söylendi. 20 milyon dolardan fazla kredi Girardi'nin hukuk firmasından işlerine, kurbanlara ve alacaklılara yerleşim fonları için yapılmış olabilir.

Erika ve Tom davasına ne oldu?

82 yaşındaki Tom ve Girardi Keese, daha önce 2018 Boeing uçak kazasında sevdiklerini kaybeden birkaç aileden zimmete para geçirmekle suçlandı ve daha sonra iş ortakları tarafından dava edildi. Aralık ayında bir bölüm 7 iflas dilekçesi - 50 yaşındaki Erika boşanma davası açtıktan bir ay sonra.

Dallas'ın Real Housewives'ından Carrie boşandı mı?

Kary Brittingham ve kocası Eduardo Brittingham, evliliklerini bitirmek . Dallas'ın Gerçek Ev Kadınları'nın yıldızı, Salı günkü reality şovun yeniden bir araya gelmesinden önce Instagram'da boşanma haberlerini duyurdu.


LeeAnne kocası neden göz bandı takıyor?

2016 yılında Rich, sağ gözünden aldığı ve onu kalıcı olarak kör bırakan bir yaralanma sonrasında polis teşkilatından emekli olmak zorunda kaldı. . ... LeeAnne, Bravo ile yaptığı bir röportajda, 'Işık ve gölgeler varken, sağ gözündeki görme sonsuza dek gitti' dedi.

Wendy ve DJ Boof arasında ne oldu?

Wendy Williams'ın uzun zamandır arkadaşı ve DJ'i DJ Boof, son zamanlarda şovla yollarını ayırdı - hayranları hayal kırıklığına uğratacak kadar. Boof daha sonra Williams'ın yaşam tarzının ayrılmasının nedeni olduğunu ima etti ve taraftarlar Williams'ın perde arkasında kendini bir tür tehlikeye attığını düşünüyorlardı.

Kim Zolciak kiminle arkadaş?

Merak ediyorsanız, Kim Zolciak-Biermann ve Nene Sızıntıları The Real Housewives of Atlanta'nın 10. Sezonunda yaşadıkları bazı geçmiş dramalara rağmen, bu günlerde iyi ilişkiler devam ediyor (Kim, o sezondan sonra RHOA'dan ayrıldı).

Wendy NeNe hakkında ne dedi?

Dramatik dikkat. Wendy iddia etti NeNe'nin çok kazançlı olduğu için Spotlight'tan ve Housewives gibi bir platformdan uzaklaşmayacağını . NeNe'nin para için ne yapacağını bilmiyorum.


D'Andra Simmons ne kadar kazanıyor?

Simmons ayrıca annesinin Hard Night Good Morning adlı şirketinin çatısı altında aloe bazlı bir cilt bakımı serisi yarattı. 2008'de piyasaya sürülen hattının ve bir bütün olarak Ultimate Living'in başarısı biraz bilinmemekle birlikte, Simmons'ın net değerinin hala olduğu söyleniyor. yaklaşık 3 milyon dolar (CheatSheet aracılığıyla).