Hanedanlıkta hangi kristal hamileydi?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Dr. Davion Medhurst
Puan: 5/5(33 oy)

Daniella Alonso özel hayatını gizli tuttuğu bilinmektedir. Ancak, Aralık 2020'nin sonlarında Instagram gönderisi, aktrisin hamile olduğunu doğruladı. Alonso, Kasım 2020'de Dr. Berlin'in Bilgilendirilmiş Gebelik Podcast'i ile yaptığı konuşmada, üçüncü üç aylık döneminde olduğunu söyledi.

Cristal on Dynasty gerçek hayatta hamile mi?

Reddit'teki bazı zeki hayranlar parçaları bir araya getirmeye çalıştı ve hepsi çok mantıklı görünüyordu. Sonunda, yıldız bunu ortaya çıkardığında tüm parçalar gerçekten bir araya geldi. gerçekten hamile!

Hanedanlıktaki kristal bebeğin babası kim?

Cristal, Mark'a gerçeği söyler ve birlikte DNA sonuçlarını beklerler. Blake Çocuğun Mark'a ait olması durumunda bir velayet düzenlemesi yapmayı kabul etmek. Cristal, çocuğun Blake'e ait olduğu konusunda uyarılır ve kapatıldıktan sonra, o ve Mark son bir ata bindikten sonra yollarını ayırmaya karar verirler.

Fallon Hanedanlığı'nda hamile mi?

Krystle hamile olduğunu açıklayınca Fallon, Jeff'le kendisinin de bir bebeği olması gerektiğine karar verir. Ancak, Krystle 22. bölümde düşük yapar. Sonraki bölümde Fallon bunu öğrenir. o şimdi hamile .

Dynasty Sezon 3'te Cristal'i neden değiştirdiler?

Neden Ana Brenda Contreras'ın yerini aldı? Ana Brenda Contreras'ın bilinmeyen kişisel sebeplerden dolayı gösteriden ayrıldı . TVLine'a konuşan şovmen Josh Reims şunları söyledi: Ne yazık ki Ana Brenda Contreras, kişisel nedenlerden dolayı Dynasty'nin üçüncü sezonu için geri dönmeyecek.

Jeff histerik hale gelir; Fallon vuruldu | Hanedan 4x22

39 ilgili soru bulundu

Cristal Carrington'ı kim öldürdü?

Matthew ile ilişkisi hakkında Blake'e yalan söylediği ve gerçek adının Celia olduğunu açıkladığı için kalbi kırılan Cristal, pişmanlıkla doluydu. Celia tarafından öldürüldü hem Claudia Blaisdel hem de Hank Sullivan .

Trixie Hanedanlığını kim öldürdü?

Fallon panikledi ve Anders'tan yardım istedi ve onunla ilgileneceğine dair ona güvence verdi. Fallon ya da başka birinin haberi olmadan, Trixie çarpma sonucu öldü. Anders ve Blake Suçu örtbas etmek ve Fallon'u korumak için Trixie'nin cesedini Carrington gölüne koyun.

Hanedanlığı kim öldü?

Bu açıklama için yeterince bekledik, o yüzden lafı uzatmaya gerek yok: Fallon ve Liam'ı bir çift bıyıklı adam kaçıranlardan kurtarırken, Aksi halde (2017'de yeniden başlamasından bu yana Alan Dale tarafından oynandı) kaburgalarında trajik bir şekilde ölümcül olduğu kanıtlanan bir yaralanma yaşadı.

Crystal, Blake'in bebeğine hamile mi?

'A Champagne Mood'da Cristal, Sam'e hamile olduğunu söyler. Blake hamilelik testini keşfeder ve haberi herkese açıklar. Kristal metinler 'M. Jennings'in bebeğinin Blake'e ait olduğunu ve onun değil, ama aslında emin değil .


Dynasty'den Fallon kiminle çıkıyor?

4. Sezon: Fallon, nişanlısıyla yaklaşan düğününe hazırlanıyor Liam Ridley .

Cristal neden hanedandan ayrıldı?

Ana, Hanedanlıktan ayrılmaya devam etse de kişisel sebepler , Nathalie çıkışında fazla seçeneği olmadığını söyledi. ... Nathalie, Cristal Flores'i oynama fırsatı için minnettar olduğunu, ancak kanalın karakterini değiştirme kararından dolayı hayal kırıklığına uğradığını söyledi.

Alexis, Mark'ı öldürdüğü için mi yakalandı?

Sezon 5. Sonra Alexis, Mark'ı öldürmekten tutuklandı Jennings'in 88. bölümünde, Dex onu savunmaya geçer ve onu hapisten kurtarır. ... Alexis, Amanda'nın babasının, birlikte olduğu bir kayak hocası olduğunda ısrar etse de, sonunda onun gerçekten Blake'in kızı olduğu ortaya çıkıyor.

Daniella Alonso hanedanı hamile mi?

Kişisel hayat. 5 Kasım 2020'de Alonso bir podcast'te şunları söyledi: ilk çocuğuna hamile .


Crystal gerçekten ölü bir hanedan mı?

Machado (hala inanılıyor) gerçek Cristal ol ), 1. sezon finalinde bir evde çıkan yangında öldü, asıl Cristal ikinci sezonda tanıtıldı. Ana Brenda Contreras, gerçek Cristal'in ilk versiyonunu canlandırdı ve diziden ayrıldığında Daniela Alonso rolüne adım attı.

Cristal Jennings kötü mü?

İkinci sezonun ilk bölümlerinde Cristal, besleyici ve gerçek bir insan gibi görünüyordu, hatta Blake'in daha iyi bir insan olmasına yardım edebilecek biri. ... Blake'in manipülatif planlarına ve bencil eylemlerine katılmaya başlar, en az onun kadar üzücü ve hayal kırıklığı yaratır.

Crystal bebeği hangi bölümde kaybeder?

Düşük. Krystle bebeği kaybettikten sonra harap olur; Steven ve Sammy Jo arasındaki şeyler ısınmaya başlar. Krystle bebeği kaybettikten sonra harap olur; Steven ve Sammy Jo arasındaki şeyler ısınmaya başlar.

Dynasty 2020 Sezon 4 var mı?

The CW'nin Amerikan pembe dizisi Dynasty'nin 4. Sezonu 7 Ocak 2020'de yenilendi. 7 Mayıs 2021'de yayınlanmaya başladı .


Dynasty Sezon 4'te kim ölür?

Dördüncü sezonun başlangıcından beri izleyiciler büyük bir gizemi çözmeye çalışıyor: Tabuttaki kişi kim? Cevap on üçüncü bölümde ortaya çıktı: Anders (Alan Dale) kim öldü. Karakter, Fallon ve Liam'ı tutsaklarından kurtardıktan sonra yaralandı.

Anders, Dynasty'de öldü mü?

Alan Dale, Dynasty yeniden başlatmanın 2017 pilotunda daha çok 'Anders' olarak anılan karakteri oynamaya başladı. Anders, dördüncü sezonun 'Go Rescue Another Else' (2021) bölümünde öldürüldü. , ancak karakter diğer karakterlerin bir fantezisi olarak görünmeye devam ediyor.

Adam Carrington neden bu kadar ürkütücü?

Onun uğursuz kişiliği muhtemelen genetiğin ürünü ve travmatik çocukluğu , kreşinde kaçırıldığından ve daha sonra eski erkek arkadaşıyla birlikte onu biyolojik ailesinden alan aynı dengesiz kadın tarafından büyütüldüğünden beri.

Hanedanlıktaki gerçek Adam kim?

Adam Alexander Carrington, M.D., F.A.C.S (eski adıyla Michael Gordon Harrison ve takma ad olarak George Emerson), The CW'deki Dynasty televizyon dizisinin ana karakteridir. O tarafından tasvir edilir Sam Underwood . Adam, Blake Carrington ve Alexis Carrington'ın uzun süredir kayıp olan oğludur.


Netflix Hanedanlığı'ndan kim ölür?

Ana karakter Cristal Flores Carrington (Nathalie Kelley) birinci sezonun sonunda öldürüldü.

Adam Carrington gerçekten bir Carrington mu?

Adam Alexander Carrington, Blake Carrington ve Alexis Morrell'in en büyük çocuğu. ... Yıllar sonra, ölmekte olan yatağında Kate Torrance, torunu Michael'a şunu itiraf etti: o aslında Adam Carrington .

Hanedanlıkta Steven'a ne oldu?

Steven Carrington, The CW'deki Dynasty adlı televizyon dizisinde eski bir ana karakterdir. ... Şu anda Paris'te bir akıl hastanesinde kalıyor. uzun süredir kayıp olan kardeşi Adam Carrington'ın neden olduğu ciddi manipülasyon bir takma ad üstlenen ve Steven'ı akıl sağlığını kaybettiğine ikna eden.