Hangi kazıcı en iyisidir?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Clifton Stamm I
Puan: 4.5/5(14 oy)

En iyi kazıcı yükleyiciler

  • JCB 1CXT kazıcı yükleyici.
  • Caterpillar 434E kazıcı yükleyici.
  • JCB 3CX 70. Yıldönümü kazıcı yükleyici.
  • New Holland LB90B kazıcı yükleyici.
  • JCB 4CN kazıcı yükleyici.

Hangi marka beko en iyisidir?

En İyi 8 Beko Loder Markası

  • CASE Bekolu Yükleyici.
  • Caterpillar Kazıcı Yükleyici.
  • JCB Kazıcı Yükleyici.
  • John Deere Kazıcı Yükleyici.
  • Komatsu Kazıcı Yükleyici.
  • Kubota Kazıcı Yükleyici.
  • Volvo Kazıcı Yükleyici.
  • Terex Kazıcı Yükleyici.

Hangi kazıcı satın almalıyım?

Müşterilerin genellikle dar alanlarda manevra yapabilen mümkün olan en güçlü, çok yönlü ve yetenekli beko , Riley açıklıyor. Çoğu durumda, bir yüklenicinin dört tekerlekten çekiş, genişletilmiş erişim veya yüksek kaldırma kapasitesi gibi özel ihtiyaçları, satın alması gereken makineyi belirleyecektir.

En güçlü kazıcı nedir?

yepyeni JCB 5CX WasteMaster kazıcı oldukça basit bir şekilde şimdiye kadar yapılmış en güçlü ve üretken JCB kazıcı yükleyicidir.

JCB, Caterpillar'dan daha mı iyi?

Daha güçlü bir motor, daha yüksek çalışma ağırlığı ve daha büyük yakıt deposuyla Cat 342F, daha ağır ve zorlu iş yüklerinin üstesinden gelebilir. JCB 3CX, güçte yalnızca hafif bir düşüş ve maksimum kazma derinliği ve erişim söz konusu olduğunda çok az veya hiç kayıp olmadan çok daha düşük bir fiyat sunar.

Kullanılmış Beko Satın Alma: JCB VS Case VS John Deere VS Cat VS Terex VS Komatsu VS New Holland

21 ilgili soru bulundu

En küçük Case beko nedir?

JCB'nin 1CXT kompakt bekolu yükleyicisi, tam boyutlu bir bekolu yükleyiciden %60 daha az yer kaplar. JCB'nin şirketin en küçük kazıcı modeli olan 1CXT bekolu yükleyicisi artık Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'daki müşterilerin kullanımına sunulmuştur.

Beko ve ekskavatör arasındaki fark nedir?

İki makine arasındaki temel fark, boyut — ekskavatörler daha büyük ve ağırdır, bekolar ise biraz daha küçüktür. ... İkisinden daha küçük ve daha uyumlu olan beko, çiftçilik, kar temizleme, yükleme işleri ve orta ölçekli inşaat ve hafriyat projeleri için daha iyidir.

Dünyanın en büyük beko nedir?

Dünyanın en büyük ve en güçlü beko olarak lanse edildi, 4CX-15 SUPER kazıcı yükleyici diğer hiçbir bekolu yükleyici gibi yükleme işlemlerini gerçekleştirmesini sağlayan çeşitli performans, konfor, güvenlik ve verimlilik geliştirmeleri sunar.

En büyük kazıcı nedir?

19.000 lb'de. ve 108 beygir, 590 Süper N şu anda Kuzey Amerika'nın en büyük kazıcı yükleyicisidir. 580 Super N WT (geniş palet), ultra rekabetçi 14-ft'nin üzerine oturur. yaklaşık 20.000 lbs'de boyut sınıfı.


Bir beko kaç saat sürecek?

Tipik olarak, 8.500 saat , bir beko yükleyicideki bileşenlerin %50'si sonuna ulaştı ve 3.500 saat içinde arızalandı.

John Deere kazıcıları iyi mi?

Toplam 57.200 saatten fazla çalışma süresiyle, 11 gözden geçirenimiz Deere 310SK bekoya sağlam 8.6 derece . Birkaç birimin sahibi olan Murray, Utah Tempest Enterprises'dan Bob Tempest, bu makineyi her zaman tavsiye ediyoruz, diyor. John Deere 310 makinelerimizi seviyoruz.

Bir kazıcı ne kadar eder?

Mini veya Küçük Bekolar - 9 ila 10 fit arasında kazabilen modeller genellikle maliyetlidir 25.000 ila 35.000 ABD Doları . Büyük Bekolar - 15 ila 16 fit arasında kazabilen modeller tipik olarak 75.000 ila 110.000 ABD Doları arasındadır. Daha Büyük Bekolar - 16 feet'in üzerindeki herhangi bir model, 100.000 doların üzerinde bir maliyete sahip olma eğilimindedir.

Yeni bir beko ne kadar?

Bekolu yükleyiciler için endüstri standardı, ortalama bir maliyetle gelen 14' kazma derinliği ve 70 ile 90 beygir gücü arasındadır. 50.000 ila 90.000 ABD Doları arasında . 15' ve 16' arasındaki kazma derinliklerine sahip bekolu yükleyicilerin ortalama maliyeti 75.000 ila 110.000 ABD Doları arasındadır.


Bir beko saatte ne kadar yakıt kullanır?

Makineler Kamyonları da Verimli Yükler

Yeni Tier 3 Volvo motorlarıyla güçlendirilen BL60 ve BL70 bekolu yükleyiciler yalnızca yanar Saatte 1,5 ila 2,75 galon yakıt , firmaya göre modele, uygulamaya ve çalıştırma tekniğine bağlı olarak.

Hangisi daha iyi Caterpillar veya Komatsu?

Maliyet söz konusu olduğunda, Komatsu daha ucuza gelir, bu nedenle bu benzer özellikleri çok daha düşük bir fiyata alırsınız. Ancak Caterpillar, uzun vadede daha iyi bir değer elde tutma özelliğine sahiptir , bu nedenle, iş bittikten sonra makinenizi satmak istiyorsanız, bu daha iyi bir seçenek olabilir.

Hangi ekskavatör en iyisidir?

  1. 1 - Caterpillar 6090 FS Ekskavatör. ...
  2. 2 - Bucyrus RH 400 Ekskavatör. ...
  3. 3 - Hitachi EX8000-6 Ekskavatör. ...
  4. 4 - Liebherr R9800 Ekskavatör. ...
  5. 5 - Komatsu PC8000-11 Ekskavatör. ...
  6. 6 - Demag H740 OS Ekskavatör. ,
  7. 7 - Komatsu PC7000-11 Ekskavatör. ...
  8. 8 - Liebherr R 996 B Ekskavatör.

Hindistan'daki en iyi ekskavatör hangisidir?

Hindistan'daki en iyi 10 Ekskavatör üreticisi

  • Caterpillar İnşaat ve Madencilik Ekskavatörlerinden bazıları şunlardır: 320C, 320D, 320E, 305, 320D, 210, 330, 336, 374, 390.
  • JCB Ekskavatör:
  • Sany Ekskavatör:
  • Hyundai Ekskavatör:
  • Doosan Ekskavatör:
  • Liebherr Paletli Ekskavatör.
  • Terex:


En pahalı ekskavatör nedir?

310 fit boyunda ve 15.500 ton ağırlığında, bagger 288 şu anda Almanya'daki Hambach madeninde kömür çıkarmak için kullanılıyor. ThyssenKrupp'un dünya destroyerini inşa etmesi 4 yıl sürdü ve alıcıya satın alması yaklaşık 100 milyon dolara mal oldu.

Bucyrus RH400'ün fiyatı ne kadar?

İle birlikte 11 milyon dolarlık bir fiyat etiketi, RH400'ü bir madende veya yağlı kumlarda çalışırken mümkün olduğunca az aksama süresi bırakmak en iyisidir. Bucyrus, kabinin arkasına buzdolabı ve mikrodalga fırınla ​​donatılabilen ayrı bir oda ekleyerek sürücünün sürekli çalışmasını kolaylaştırıyor.

Bagger 288 hala kullanımda mı?

Almanya'nın Krupp (şimdi ThyssenKrupp) tarafından inşa edilen Bagger 288 ekskavatör, dünyanın en büyük kara aracıdır. Artık sahip olunan ve işletilen RWE AG , büyük bir kamu hizmeti şirketi.

Kazıcılar ne işe yarar?

Bekolar için Tasarlandı Çevre düzenleme

Ayrıca kayaları, kayaları ve çakılları hareket ettirmek veya kiri hareket ettirmek ve üst toprağı yerine itmek için de kullanılabilirler. Bekolar ayrıca çit direği deliklerini kazmak veya küçük göletler ve su özellikleri kazmak gibi küçük kazı işleri için mükemmeldir.


Bir beko ile bir temel kazabilir misin?

Fotoğraf/Tim CarterBunun gibi daha küçük bir beko, küçük bodrum ve bodrum deliklerini kazmak için kullanılabilir, ancak bunları büyük delikler için kullanmayın. Bu makineler gerçekten yapılmış hendek kazmak için .

Bir beko ile ne kadar derin kazabilirsin?

Bekoları değerlendirirken, ekipmanın kazma derinliğine bakın. Çoğu model aşağı inecek 12 ila 16 fit . Çoğu operatör, 10 fitten fazla derinlik gerektiren uygulamalar için beko kullanmaz. Daha derine inebilenler, en az 100 HP olmak üzere daha fazla beygir gücüne sahip olacak ve bu da 17 fitten daha derin kazmaya izin verecek.