ilford hangi bölge?

Bu, uzmanlarımızın zaman zaman aldığı bir sorudur. Şimdi, ilgilenen herkes için eksiksiz bir ayrıntılı açıklama ve cevabımız var!

Sordu: Luis Strosin
Puan: 4.5/5(67 oy)

Üç harfli istasyon kodu IFD'dir ve Seyahat kartı bölge 4 . İstasyon Doğu Vilayetler Demiryolu tarafından 1839 yılında açılmıştır. Şu anda TfL Rail tarafından yönetilmektedir. Servisler, 'metro' hizmetini durduran Shenfield-Liverpool Caddesi'nin bir parçası olarak Ilford'a uğrar.

Ilford istasyonu Oyster'ı kabul ediyor mu?

İstiridye kartları şurada mevcuttur: Ilford North bilet makinesi sadece .

3. bölge hangi alanlardır?

London Zone 3'teki en iyi aile bölgeleri

  • 1) Wimbledon: Londra'daki aileler için en iyi bölge.
  • 2) Wandsworth: Güney-Batı Londra'daki aileler için en iyi Bölge 3 bölgesi.
  • 3) Highgate: Kuzey Londra'daki aileler için en iyi bölge.

Ilford fakir mi?

Essex'teki tarihi kasaba, Ilford South, Essex'teki en kötü çocuk yoksulluğu seviyelerine sahiptir. bir ile geliyor yoksulluk içindeki çocukların %46,9'unu şok ediyor , yani Güney Ilford'daki tüm çocukların neredeyse yarısı yoksulluk içinde yaşıyor. Bu, onu İngiltere'de çocuk yoksulluğunun en yüksek olduğu ilk 25 seçim bölgesinden birine yerleştiriyor.

Essex Londra'da mı?

Essex (/ˈɛsɪks/) bir İngiltere'nin güney doğusundaki ilçe . Ana eyaletlerden biri, kuzeyde Suffolk ve Cambridgeshire, doğuda Kuzey Denizi, batıda Hertfordshire, güneyde Thames Nehri'nin ağzının karşısında Kent ve güney ve güneybatıda Büyük Londra ile komşudur.

Greater London / Essex Serisi - 2. Bölüm: Ilford Station

30 ilgili soru bulundu

Ilford hangi tren hattında?

Kasaba, üzerinde bulunan Ilford istasyonu tarafından sunulmaktadır. Büyük Doğu Ana Hattı , Manor Park ve Seven Kings arasında. Elizabeth hattı tarafından yönetilmektedir. İstasyona uğrayan tüm trenler, London Liverpool Street ile Shenfield by Crossrail arasında çalışan yüksek frekanslı trenlerdir.

Stratford hangi bölge?

( Bölge 2/3 )

Ilford İstasyonu adım ücretsiz mi?

TfL'nin Elizabeth hattının baş işletme görevlisi Howard Smith şunları söyledi: Ilford istasyonunun yeni girişinin şekillenmeye başladığını görmek harika. Tamamlandığında, müşterilere teslimata yardımcı olan yeni asansörlerle daha geniş ve havadar bir bilet salonu sağlayacaktır. adımsız erişim ilk kez istasyonda

TfL Rail Oyster'ı kabul ediyor mu?

İstiridye kartları

Yapabilirsiniz olarak öde Otobüs, Metro, tramvay, DLR, London Overground, çoğu TfL Rail, Emirates Air Line ve Thames Clippers River Bus hizmetlerinde seyahat edeceksiniz. Ayrıca Londra'daki çoğu National Rail hizmetinde ve bazılarında Londra dışında seyahat edebilirsiniz.


Ilford Crossrail'de mi?

Ilford ve Romford son iki isim olacak istasyonlar Liverpool Street ve Shenfield arasında, Network Rail tarafından kurulan yeni asansörlerle basamaksız gitmek. Elizabeth hattındaki 41 istasyonun tamamı, tamamen açıldığında adımsız olacaktır.

Crossrail nereye gidecek?

Elizabeth hattı çalışacak batıda Reading ve Heathrow'dan, Londra'nın altındaki 42 km'lik yeni tünellerden doğuda Shenfield ve Abbey Wood'a . Transport for London tarafından işletilen yeni demiryolu, Londra'nın mevcut ulaşım ağıyla tamamen entegre olacak.

Redbridge belediye vergisi ne kadar?

Ödediğiniz Belediye Vergisi miktarı mülkünüzün değeri ile ilgilidir. A-H'den sekiz vergi bandı var. Redbridge Belediyesi'nin bir Konsey Vergisi vardır. D Grubunda £1.357,97 . Bu, Yetişkin Sosyal Bakımını finanse etmek için kullanılması gereken %2'lik bir artışla birlikte %1,99'luk bir artıştır.

Redbridge Konseyi açık mı?

020 8554 5000 numaralı telefondan müşteri hizmetleri danışmanlarımızı arayın, size sorunuzla ilgili yardımcı olabilir veya sizi daha fazla bilgiye ulaşabileceğiniz yere yönlendirebilir. Biz pazartesiden cumaya 08:00 - 18:00 arası açık .


Essex İngiltere güvenli mi?

Essex, İngiltere, Galler ve Kuzey İrlanda'daki en tehlikeli 20 ilçe arasındadır. 2020'de Essex'teki genel suç oranı 1000 kişi başına 78 suç ve en yaygın suçlar, kabaca her 1000 sakinden 35'inde meydana gelen şiddet ve cinsel suçlardı.

Essex'in en zengin yanı nedir?

Bunlar Essex'te yaşamak için en pahalı yerler

  • Ingatestone - Ortalama ev fiyatı £ 759,633 ödendi. ...
  • Chigwell - Ortalama ev fiyatı £653.799 ödendi. ...
  • Epping - Ödenen ortalama ev fiyatı £619.395. ...
  • Loughton - Ortalama ev fiyatı £ 606.898 ödedi. ...
  • Brentwood - Ortalama ev fiyatı £556.039 ödedi. ...
  • Ongar - Ortalama ev fiyatı £552.867 ödedi.

İngiltere'de yaşamak için en kötü yer neresi?

Peterborough Huddersfield ikinci sıraya düşerken, ağızdan ağıza yapılan ankette üçüncü kez İngiltere'nin En Kötü Kasabası olarak listelendi.

Ilford Essex'in neyi meşhurdur?

Ilford, en popüler olanı keşfetmek ve egzersiz yapmak için bir dizi açık alana ev sahipliği yapmaktadır. sevgililer parkı çiçek sergileri ve tarihi Sevgililer Köşkü ile ünlüdür. Ilford'daki dikkate değer kültür merkezlerinden biri, adını 1950'lerin ünlü aktöründen alan Kenneth More tiyatrosudur.